Lana Del Rey: „Bár halott lennék végre”
2014. június 17. 12:23
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Miért kell ilyeneket mondania? Oké, hogy megy az imidzséhez, de ne az ilyen depressziós kijelentésekkel reklámozza az új albumát, mert ez baromira idegesítő. Szeretem a dalait, de ebből az őrjítő depressziós hangulatból és szenvedésből nem kérek, köszönöm.
2014. június 20. 10:27
|
|
Blaxtarvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 204766 offline
|
Undorító, hogy mostanában divat lett az "öngyi leszek, senki se szeret, brühühü" hozzáállás... Természetesen vannak olyanok, akik komoly problémákkal küzdenek nap mint nap, de én nem vagyok képes és hajlandó elhinni, hogy minden második ember szuicid hajlamú. Értem én, hogy mostanában "menő" vagy, ha vagdosod magad, meg ha azon sírsz hogy milyen kövér/csúnya/buta/sebezhető vagy (és ezek kombinációi), hogy te meg akarsz halni, meg hogy téged mindenki csak átver... Persze, az természetes, ha néha-néha elfog valakit ez az érzés, de hogy mindenkit, egyszerre és hosszan tartóan... Nem létezik.
Hangsúlyozom, ez nem azok ellen irányult, akik tényleges gondokkal küszködnek. Lana pedig simán abbahagyhatná, ha akarná. Nem ő lenne az első a történelem folyamán, aki visszavonul.
Hangsúlyozom, ez nem azok ellen irányult, akik tényleges gondokkal küszködnek. Lana pedig simán abbahagyhatná, ha akarná. Nem ő lenne az első a történelem folyamán, aki visszavonul.
2014. június 21. 03:45
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
van aki tudja mit érzek...
2014. június 23. 23:03
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Engem egyenesen irritál az ilyen nemű önsajnáltatás... Szegény Lanának, gazdagnak kell lennie, Hollywoodban kell laknia, és híresnek kell lennie. Nem fogom felfogni, hogy az ilyen típusú figyelemfelkeltések mire jók, de az biztos, hogy ragályos, mert valamiért rengeteg lánynak vagdosnia kell magát meg depiznie kell. Nem mellesleg az ilyen viselkedés bunkóvá teszi az embert, mert az, aki segíteni akar rajtuk, azok mind szemét, empátiamentes seggfejek, mert nem értik meg azt a hihetetlenül fejledt és előrehaladott logikát, hogy miért is olyan fasza az emózás...
2014. július 24. 18:50
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Undorító, hogy mostanában divat lett az "öngyi leszek, senki se szeret, brühühü" hozzáállás... Természetesen vannak olyanok, akik komoly problémákkal küzdenek nap mint nap, de én nem vagyok képes és hajlandó elhinni, hogy minden második ember szuicid hajlamú. Értem én, hogy mostanában "menő" vagy, ha vagdosod magad, meg ha azon sírsz hogy milyen kövér/csúnya/buta/sebezhető vagy (és ezek kombinációi), hogy te meg akarsz halni, meg hogy téged mindenki csak átver... Persze, az természetes, ha néha-néha elfog valakit ez az érzés, de hogy mindenkit, egyszerre és hosszan tartóan... Nem létezik.
Forrás: http://starity.hu/magazin/49952-lana-del-rey-bar-halott-lennek-vegre/#ixzz38PCdNuOj
igazad van
Forrás: http://starity.hu/magazin/49952-lana-del-rey-bar-halott-lennek-vegre/#ixzz38PCdNuOj
igazad van
2016. március 15. 16:31
|
|
liliom555qυееห Ν |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.13. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 1 Azonosító: 244832 offline
|
ez elég durva.nem értem miért akar meghalni.mindene meg van.tehetség,boldog család meg ilyenek.nem értem,hogy miért az ilyen hírreségek akarnak öngyilkosok lenni...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: