Lana Del Rey: „Bár halott lennék végre”
2014. június 15. 12:39
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
Szerintem az nagyon nagy probléma, ha valaki kijelenti, hogy nem akar élni. Aki meg akar halni, ahelyett, hogy javítson a saját helyzetén, az nem normális. Főleg, hogy egy olyan emberről beszélünk, aki jól él, akinek van családja, akik figyelnek rá, akik szeretik. Lehet, hogy vannak problémái, de ha nekem bajom van, inkább gondolok a pozitív dolgokra, minthogy az járjon a fejemben, hogy meg akarok halni...
2014. június 15. 13:40
|
|
bbl589visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 372 Csatolások: 9 Azonosító: 197009 offline
|
Nem hiszem, hogy tényleg így gondolja, talán csak pillanatnyilag elég rossz helyzetben van, de biztos nem akar meghalni, szerető családja van, gazdag,sikeres.
2014. június 15. 14:00
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Annyira fel tud bosszantani, mikor olyan ember kívánja a halálát, aki még élhetne, míg sok embernek ez nem adatik meg, hiába szeretnének sokáig élni. Csak abban reménykedem, hogy igazából nem komolyan mondta, hanem azért, mert ez passzol az imidzséhez.
2014. június 15. 15:07
|
|
someone99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.31. Hozzászólás: 795 Csatolások: 0 Azonosító: 199116 offline
|
az öngyilkosság nem válasz semmire.lehet hogy az élet gyakran sz.r,de az nem megoldás ha megölöm magam.gondoljon arra hogy mennyi rajongója van, és hogy mekkora sikere van.Gyerünk Lana egy kis életkedv!!!!
2014. június 15. 16:41
|
|
Csak Audreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 225653 offline
|
Azért nem kéne mondani hogy ilyen szánalmas meg olyan szánalmas. Az az ember aki olyat mond hogy öngyilkos akar lenni az olyan dolgokon mehetett keresztül amit néhány ember el se tud képzelni, ezeknek az embereknek inkább segíteni kellene mint hogy létezni őket!
2014. június 15. 16:42
|
|
Csak Audreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 225653 offline
|
Lenézni bocs elirtam
2014. június 15. 18:21
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Hát ez megőrült ilyeneket mondogatni azért már.
2014. június 15. 19:24
|
|
YuriBoykaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 214416 offline
|
Az is lehet hogy csak ezzel a rajongóinak a figyelmét akarja magára terelni, hogy megsajnálják, vagy tényleg az akar lenni. De vannak olyan emberek akiknek az élete ezerszer rosszab. Inkább örüljön.
2014. június 15. 20:37
|
|
DirtyDiana1990visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.27. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 221894 offline
|
Nem tudom, hogy nézhetett ki a valódi szituáció, de ki tudja miből ragadták ezt ki...nem biztos, hogy komoly volt ez a kijelentése, lehet, hogy csak pillanatnyi "elmezavar". Szerintem nagyon sokaknak megfordult már a fejében, hogy jobb lenne véget vetni az életének, aztán miután kitisztult a fejük rájöttek, hogy milyen nagy badarság volt egyáltalán gondolni is ilyenre. Én is voltam már így, de aztán mindig elszégyelltem magam. Sajnos én közelről szembesültem az öngyilkossággal, lassan 2 éve veszítettem el így az apukámat, amit nem tudok feldolgozni. Nem gondolom, hogy ilyenkor az idő múlása segítene, mert akármikor rágondolok, ugyanúgy fáj, mint azon a napon, mikor megtudtam.
Persze, itt most Lanáról van szó...biztosan nem véletlenül ilyen borús és melankólikus a dalai jó része, nem tudhatjuk, mi zajlik le benne. Lanát óriási tehetségnek tartom és bár már kinőttem az esztelen rajongásból, de egyszerűen imádom a nőt és remélem, hogy még nagyon sokáig boldogít minket a csodás zenéjével. Hajrá Lana!
Persze, itt most Lanáról van szó...biztosan nem véletlenül ilyen borús és melankólikus a dalai jó része, nem tudhatjuk, mi zajlik le benne. Lanát óriási tehetségnek tartom és bár már kinőttem az esztelen rajongásból, de egyszerűen imádom a nőt és remélem, hogy még nagyon sokáig boldogít minket a csodás zenéjével. Hajrá Lana!
2014. június 15. 20:40
Szerintem posztolja ki tumblira... sosem volt szimpatikus ez a nő nekem o.o
2014. június 16. 02:53
Mit kell sajnáltatnia magát, csak felhúzza a rajongóit, elég beteges figyelem igénylés ez már...
2014. június 16. 03:47
előzmény: egész este a summertime sadness-t akartam letölteni, de a felénél mindig megakadt. Ezt ugye részegen. Fiatalság bolondság.
Életem egyik legcsodásabb reggele egy nagyon vad buli után történt mikor lemerült a telóm és zene nélkül szálltam fel a buszra a csipáimtól nem is láttam fájt a fejem és akkor megszólalt a rádióban a summertime sadness. Úgyhogy engem nem érdekel, hogy miért nyilatkozta ezt,de kívánom neki, hogy legalább annyira boldog legyen mint én voltam akkor c:
Életem egyik legcsodásabb reggele egy nagyon vad buli után történt mikor lemerült a telóm és zene nélkül szálltam fel a buszra a csipáimtól nem is láttam fájt a fejem és akkor megszólalt a rádióban a summertime sadness. Úgyhogy engem nem érdekel, hogy miért nyilatkozta ezt,de kívánom neki, hogy legalább annyira boldog legyen mint én voltam akkor c:
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: