Starity

Lana Del Rey: „Bár halott lennék végre”

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 14. 17:10 #41
- törölt felhasználó -    
Attól, hogy pénzes, gazdag, fiatal, szép nem biztos hogy boldog. Valóban lehet orvoshoz kéne fordulnia. Az csak látszat, hogy minden gazdag ember boldog smileeee.gif
2014. június 14. 17:11 #42
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Nem értem miért kell ezt csinálnia: szép, tehetséges, egészséges (fizikailag legalábbis), pénzben sem szenved hiányt és több millióan szeretik... Másoknak lehet, hogy egyik sem adatik meg és akkor ő meg akar halni... Lehet, hogy én is gondoltam már hülyeségeket, de ha sztár lennék nem nyilatkoznék ilyen baromságokat és főleg nem engedném meg magamnak, hogy így érezzek!
2014. június 14. 17:12 #43
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Csatolások: 0
Azonosító: 200672
képzelem, milyen szar élete lehet... -.-
2014. június 14. 17:12 #44
- törölt felhasználó -    
Igazából abszolút ki tudom nézni Lanából, hogy ilyesmit mond. Mindig is depresszióra hajlamos volt, és hát azért átélt dolgokat régebben is, ráadásul a média is sokszor elég erősen kritizálta, szóval nem csodálom. A másik oldal viszont, ami miatt nem értem ezt a kijelentést, az az, hogy az Ultraviolence-ről azt nyilatkozta, a szerelmi életéről szól (a médiakritikán kívül), ami teljesen rendben van, tehát egy jó dolog azért biztos van az életében. Sajnálom, de remélem, hogy megváltozik a véleménye...
2014. június 14. 17:12 #45
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Egyébként meg a pszichológus sokat tud segíteni.
2014. június 14. 17:16 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (bohóc9 @ 2014.06.14. 17:12)
képzelem, milyen szar élete lehet... -.-

Te, meg akik ilyeneket írtok, azért baromira kíváncsi lennék, hogy bírnátok azt, amit ő csinál. A rengeteg kritikát, ami körülöleli, a rengeteg fellépést, a folyamatos kiszivárgásokat.. Meg hogy bírtátok volna az életét előtte, amikor drog meg alkoholproblémákkal küzdött.
Szerintem erősnek kell lenni ahhoz, hogy ezt mind el tudd viselni még akkor is, ha ez valakinek az álma.
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2014. június 14. 17:21 #47
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hugii 570 @ 2014.06.14. 17:16)
Te, meg akik ilyeneket írtok, azért baromira kíváncsi lennék, hogy bírnátok azt, amit ő csinál. A rengeteg kritikát, ami körülöleli, a rengeteg fellépést, a folyamatos kiszivárgásokat.. Meg hogy bírtátok volna az életét előtte, amikor drog meg alkoholproblémákkal küzdött.
Szerintem erősnek kell lenni ahhoz, hogy ezt mind el tudd viselni még akkor is, ha ez valakinek az álma.

Akkor feltenném a kérdést neked. Valaki erőszakkal drogozta be, erőszakkal itatta le, ha valóban voltak ilyen problémái? Ő választotta ezt az életet, és tudnia kellett, hogy mivel jár az ismertség. Senkit sem kötelezhetnek rá, hogy a médiában éljen, de persze az egyszerű élet nekik már nem fekszik, mert keményen kell dolgozni. Nem azt mondom, hogy a színészek, énekesek nem fektetnek energiát abba, amit csinálnak, de jól meg is fizetik őket. Nyugodtan bele lehet gondolni abba, hogy mások minimálbérét dolgoznak, a családjukat kell eltartani és nekik is vannak ilyen-olyan, lelki, vagy fizikai problémájuk. Azért lássátok be, hogy igencsak könnyebb az élete. Ha pedig nem bírja, el lehet köszönni, hogy nincs erre szüksége.
2 felhasználónak tetszik: Jolie_77, Szandi0820
2014. június 14. 17:25 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (GreenSpace @ 2014.06.14. 17:21)
Akkor feltenném a kérdést neked. Valaki erőszakkal drogozta be, erőszakkal itatta le, ha valóban voltak ilyen problémái? Ő választotta ezt az életet, és tudnia kellett, hogy mivel jár az ismertség. Senkit sem kötelezhetnek rá, hogy a médiában éljen, de persze az egyszerű élet nekik már nem fekszik, mert keményen kell dolgozni. Nem azt mondom, hogy a színészek, énekesek nem fektetnek energiát abba, amit csinálnak, de jól meg is fizetik őket. Nyugodtan bele lehet gondolni abba, hogy mások minimálbérét dolgoznak, a családjukat kell eltartani és nekik is vannak ilyen-olyan, lelki, vagy fizikai  problémájuk. Azért lássátok be, hogy igencsak könnyebb az élete. Ha pedig nem bírja, el lehet  köszönni, hogy nincs erre szüksége.

Ez még az ismertsége előtt volt egyébként. smileeee.gif És nagyon jól tudom, milyen, ha valaki a számlákat is alig képes befizetni, sajnos elég közelről ismerem a szituációt. És oké, hogy keményen megfizetik, de mint ahogy előttem írták, a pénz nem mindig boldogít. A pénzzel a boldogságot nem lehet megvenni. És lehet egy baromira szegény ember sokkal boldogabb, mint az, akinek mindene megvan.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, Lizania
2014. június 14. 17:49 #49
- törölt felhasználó -    
Mielőtt belevágott, gondolkodnia is kellett volna, nem? Ez az élet ezzel jár, ezt még egy kisgyerek is tudja.
2014. június 14. 17:50 #50
ESZSB_fan
ESZSB_fan
visszatérő vendég

StátuszNem akkor veszítesz,ha legyőznek,hanem akkor,ha feladod!!
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 175
Csatolások: 10
Azonosító: 222525
Lana zenéje a legjobb.Nem is értem.De ezt az életet ő választotta...Ha viszont a hozzá közel állóak is így vélekednek,akkor mi hiába mondjuk hogy mindene megvan a boldogsághoz,más mennyit adna egy ilyen életért ő meg csak rá sem hederít...Az is elképzelhető,hogy őt bántják(persze mindenkinek jönnek kritikák,de neki a legdurvább)és ezt nem szeretné.Én minden egyes ilyen kommentbe beleírom,ahogy most is:Mi nem tudunk semmiről,az ő magánéletéről,dolgairól.Mi csak a felszínt és a külsőt látjuk! pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Lizania
2014. június 14. 17:53 #51
- törölt felhasználó -    
Sok nyomás van rajta, hiszen kiszivárgott az egész albuma, pár gondatlan ember miatt, pedig rengeteget dolgozott. De akkor a magánéletben is lehetnek problémák, és ezen kéne segíteni...
2014. június 14. 17:54 #52
Ruki chibi
Ruki chibi
visszatérő vendég

Státusz"All monsters are human." American Horror story
Hozzászólás: 369
Azonosító: 209651
Erre mit mondjak? Át kell gondolni a dolgokat.
2014. június 14. 18:13 #53
stellaaa
stellaaa
visszatérő vendég

Státusz.
Hozzászólás: 304
Csatolások: 2
Azonosító: 200039
Őszintén sajnálom őt,ha egy embernek már mindene megvan akkor sajnos már nem tud mit kezdeni az életével cray.gif
Remélem nem csinál majd semmit cry.gif
2014. június 14. 18:14 #54
Dojcy
Dojcy
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 51
Azonosító: 92123
öhm..hát ez azért elég érdekes, de nem hiszem, hogy ezt nyilvánosan is meg kellene osztani az emberekkel, hiszen vannak hatalmas rajongói, akik már nem azért, de mindent megtennének érte, ott van a családja is...tényleg nagyon rossz lehet az élete -.-
2014. június 14. 18:15 #55
flowerwsviri
flowerwsviri

StátuszI just wanna hear that, you say: "Hey, you're mine and I never let you go."
Hozzászólás: 820
Azonosító: 134850
hárt ebből először azt szűrtem le, hogy halott lenne, hogy a közelébe legyen a példaképeinek, de ez közel sem igaz sajnos
2014. június 14. 18:21 #56
Texy
Texy
visszatérő vendég

StátuszTexy még nem állította meg a státuszát..
Hozzászólás: 307
Azonosító: 202532
Ebből azt vettem le, hogy tagja szeretne lenni a 27-es klubnak. Bár Ő így érzi, sajnálom hogy így van. :/
2014. június 14. 18:33 #57
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem ha valaki a saját halált kívánja. Lehet rossz az élete de akkor sem. sad.gif heart.gif
2014. június 14. 18:33 #58
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Hírverés. rolleyes.gif
2014. június 14. 18:37 #59
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Nem igazán tudom értelmezni ezt a nőt.
2014. június 14. 19:08 #60
CUKI97
CUKI97
Cillianiac

StátuszNeked is marcipánból van a szíved? (Smaragdzöld)
Hozzászólás: 1225
Azonosító: 134771
Tessék, a valóság a gazdag, amcsi hollywood-i álomról. Érthető Lana gondolkodása.
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok