Lana Del Rey: „Bár halott lennék végre”
2014. június 14. 17:10
Attól, hogy pénzes, gazdag, fiatal, szép nem biztos hogy boldog. Valóban lehet orvoshoz kéne fordulnia. Az csak látszat, hogy minden gazdag ember boldog
2014. június 14. 17:11
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Nem értem miért kell ezt csinálnia: szép, tehetséges, egészséges (fizikailag legalábbis), pénzben sem szenved hiányt és több millióan szeretik... Másoknak lehet, hogy egyik sem adatik meg és akkor ő meg akar halni... Lehet, hogy én is gondoltam már hülyeségeket, de ha sztár lennék nem nyilatkoznék ilyen baromságokat és főleg nem engedném meg magamnak, hogy így érezzek!
2014. június 14. 17:12
Igazából abszolút ki tudom nézni Lanából, hogy ilyesmit mond. Mindig is depresszióra hajlamos volt, és hát azért átélt dolgokat régebben is, ráadásul a média is sokszor elég erősen kritizálta, szóval nem csodálom. A másik oldal viszont, ami miatt nem értem ezt a kijelentést, az az, hogy az Ultraviolence-ről azt nyilatkozta, a szerelmi életéről szól (a médiakritikán kívül), ami teljesen rendben van, tehát egy jó dolog azért biztos van az életében. Sajnálom, de remélem, hogy megváltozik a véleménye...
2014. június 14. 17:12
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Egyébként meg a pszichológus sokat tud segíteni.
2014. június 14. 17:16
Idézet (bohóc9 @ 2014.06.14. 17:12)
képzelem, milyen szar élete lehet... -.-
Te, meg akik ilyeneket írtok, azért baromira kíváncsi lennék, hogy bírnátok azt, amit ő csinál. A rengeteg kritikát, ami körülöleli, a rengeteg fellépést, a folyamatos kiszivárgásokat.. Meg hogy bírtátok volna az életét előtte, amikor drog meg alkoholproblémákkal küzdött.
Szerintem erősnek kell lenni ahhoz, hogy ezt mind el tudd viselni még akkor is, ha ez valakinek az álma.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. június 14. 17:21
Idézet (Hugii 570 @ 2014.06.14. 17:16)
Te, meg akik ilyeneket írtok, azért baromira kíváncsi lennék, hogy bírnátok azt, amit ő csinál. A rengeteg kritikát, ami körülöleli, a rengeteg fellépést, a folyamatos kiszivárgásokat.. Meg hogy bírtátok volna az életét előtte, amikor drog meg alkoholproblémákkal küzdött.
Szerintem erősnek kell lenni ahhoz, hogy ezt mind el tudd viselni még akkor is, ha ez valakinek az álma.
Akkor feltenném a kérdést neked. Valaki erőszakkal drogozta be, erőszakkal itatta le, ha valóban voltak ilyen problémái? Ő választotta ezt az életet, és tudnia kellett, hogy mivel jár az ismertség. Senkit sem kötelezhetnek rá, hogy a médiában éljen, de persze az egyszerű élet nekik már nem fekszik, mert keményen kell dolgozni. Nem azt mondom, hogy a színészek, énekesek nem fektetnek energiát abba, amit csinálnak, de jól meg is fizetik őket. Nyugodtan bele lehet gondolni abba, hogy mások minimálbérét dolgoznak, a családjukat kell eltartani és nekik is vannak ilyen-olyan, lelki, vagy fizikai problémájuk. Azért lássátok be, hogy igencsak könnyebb az élete. Ha pedig nem bírja, el lehet köszönni, hogy nincs erre szüksége.
2014. június 14. 17:25
Idézet (GreenSpace @ 2014.06.14. 17:21)
Akkor feltenném a kérdést neked. Valaki erőszakkal drogozta be, erőszakkal itatta le, ha valóban voltak ilyen problémái? Ő választotta ezt az életet, és tudnia kellett, hogy mivel jár az ismertség. Senkit sem kötelezhetnek rá, hogy a médiában éljen, de persze az egyszerű élet nekik már nem fekszik, mert keményen kell dolgozni. Nem azt mondom, hogy a színészek, énekesek nem fektetnek energiát abba, amit csinálnak, de jól meg is fizetik őket. Nyugodtan bele lehet gondolni abba, hogy mások minimálbérét dolgoznak, a családjukat kell eltartani és nekik is vannak ilyen-olyan, lelki, vagy fizikai problémájuk. Azért lássátok be, hogy igencsak könnyebb az élete. Ha pedig nem bírja, el lehet köszönni, hogy nincs erre szüksége.
Ez még az ismertsége előtt volt egyébként.
2014. június 14. 17:49
Mielőtt belevágott, gondolkodnia is kellett volna, nem? Ez az élet ezzel jár, ezt még egy kisgyerek is tudja.
2014. június 14. 17:50
|
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline
|
Lana zenéje a legjobb.Nem is értem.De ezt az életet ő választotta...Ha viszont a hozzá közel állóak is így vélekednek,akkor mi hiába mondjuk hogy mindene megvan a boldogsághoz,más mennyit adna egy ilyen életért ő meg csak rá sem hederít...Az is elképzelhető,hogy őt bántják(persze mindenkinek jönnek kritikák,de neki a legdurvább)és ezt nem szeretné.Én minden egyes ilyen kommentbe beleírom,ahogy most is:Mi nem tudunk semmiről,az ő magánéletéről,dolgairól.Mi csak a felszínt és a külsőt látjuk!
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2014. június 14. 17:53
Sok nyomás van rajta, hiszen kiszivárgott az egész albuma, pár gondatlan ember miatt, pedig rengeteget dolgozott. De akkor a magánéletben is lehetnek problémák, és ezen kéne segíteni...
2014. június 14. 17:54
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Erre mit mondjak? Át kell gondolni a dolgokat.
2014. június 14. 18:14
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
öhm..hát ez azért elég érdekes, de nem hiszem, hogy ezt nyilvánosan is meg kellene osztani az emberekkel, hiszen vannak hatalmas rajongói, akik már nem azért, de mindent megtennének érte, ott van a családja is...tényleg nagyon rossz lehet az élete -.-
2014. június 14. 18:15
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
hárt ebből először azt szűrtem le, hogy halott lenne, hogy a közelébe legyen a példaképeinek, de ez közel sem igaz sajnos
2014. június 14. 18:33
Nem szeretem ha valaki a saját halált kívánja. Lehet rossz az élete de akkor sem.
2014. június 14. 18:33
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Hírverés.
2014. június 14. 18:37
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nem igazán tudom értelmezni ezt a nőt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.