2013-ban végérvényesen lezárult egy időszak a My Chemical Romance életében, ugyanis a zenekar úgy döntött: külön utakon folytatják tovább. Gerard Way frontember a BBC Radio 1-nak nyilatkozott a szakításról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Gerard Way: „A My Chemical Romance küldetése teljesítve van!”
2014. június 14. 13:25
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. június 14. 13:31
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
én egy nagy hülye vagyok/voltam. Pont akkor ismertem és szerettem meg őket igazán, mikor már feloszlottak
de hát üsse kavics... Gerardnak pedig nagyon örülök ^^
2014. június 14. 15:14
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
pillango117, én is így voltam vele. de sajnos én nem vagyok képes ilyen könnyen túltenni magam a szakításon... egyszerűen képtelen vagyok nem úgy gondolni rájuk, mint egy banda, akik csak szünetelnek, és majd egyszer újra összeállnak!
2014. június 14. 15:26
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Én is a feloszlás előtt pár hónappal szerettem beléjük, és kicsit megrázott a döntásük. De már annyiszor elmondtam: ez az ő döntésük! Nekünk, rajongóknak pedig az a feladatunk hogy támogassük őket. Bármiben is kezdenek. Imádom mindet, Gee-t még jobban, és gratulálok neki a Kerrang! díjhoz!
2014. június 14. 15:28
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Nagyon örülök annak, hogy Gerard folytatja a zenélést, a debütáló lemezét már nagyon várom! A MCR feloszlását én is sajnálom, de ha a feloszlást látták a legjobb döntésnek, akkor biztos igazuk volt. Inkább mindenki járja a maga útját, és legyen jó, abban, amit csinál, minthogy ne élvezzék az együtt zenélést a MCR-ben.
2014. június 14. 15:32
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Egyébként örülök, hogy Gerard nem hagyja magát elfelejteni, és ennyiszer szerepel mostanában a nyilvánosság előtt. Szeretek róla olvasni, úgyhogy ne bújkáljon előlem mert úgyis rátalálok...
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: