A Home című animációs filmben csendül fel az énekesnő hangja, ám nem egy dal, hanem a főszereplő, Tip életre keltése kapcsán. Partnere pedig az Agymenők Sheldonja lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szinkronhang lett Rihanna
2014. június 14. 12:42
Én Rihanna beszédhangját most hallom először.
Aranyos filmnek néz ki.
Aranyos filmnek néz ki.
2014. június 14. 12:49
Örömmel hallom,de mire eljut hozzánk valószinűleg nem Rihanna lesz a magyar hang:(
Amugy erre a filmre már annyira nem vagyok kiváncsi mert a mostani animációs filmek eléggé a padlón vannak
Amugy erre a filmre már annyira nem vagyok kiváncsi mert a mostani animációs filmek eléggé a padlón vannak
2014. június 14. 13:03
Én imádom az animációkat. Ezen a kis bemutatón is jót nevettem.
D
2014. június 14. 13:04
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem nagyon bírom Ririt, de a tehetségét tisztelem és értékelem, sőt, a szinkron is tetszik, imádom a kicsit rekedtes hangját, olyan vagány! 
A mese aranyos, biztos meg fogom nézni de alapból nem igazán csípem a futurisztikus sci-fi féle történeteket.
A mese aranyos, biztos meg fogom nézni de alapból nem igazán csípem a futurisztikus sci-fi féle történeteket.
2014. június 14. 15:11
Hát nem tudom kicsit furcsa, de mivel két kedvenc mesém a Croodék és az Így neveld a sárkányodat alkotóitól van, adok neki egy esélyt
2014. június 14. 15:34
Nem tudom...nem annyira tetszett de talán megnézem angolul a szinkronhangja miatt
2014. június 14. 15:55
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Dejóó! Cuki a szereplő akit szinkronizál. OLyan RiRis.
Azokat a filmeket ahol valami kedvenc sztárom szinkronizál mindig az eredeti nyelven nézem.
2014. június 14. 16:20
|
|
Emily Thornevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.06. Hozzászólás: 148 Csatolások: 0 Azonosító: 216405 offline
|
Nagyon tetszik a bemutatója, tuti megnézem
2014. június 14. 18:14
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
a főszereplő személyiségéhez/karakteréhez (a trailer alapján) illik Riri hangja:D
egyébként ezekkel a lila kis szörnyecskékkel nagyon úgy tűnik nekem, hogy a minionok sikerét szeretnék elérni.
egyébként ezekkel a lila kis szörnyecskékkel nagyon úgy tűnik nekem, hogy a minionok sikerét szeretnék elérni.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: