Lezajlott az idei Viva Comet
2014. június 14. 09:12
|
luca2000570új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.07. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 220747 offline
|
nem is rossz eredmény!
2014. június 14. 09:47
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Én végig néztem a Cometet. Jobbra számítottam. :/ Igazából nem értek egyet a nyertesekkel pl. Az év férfi előadója díjat Kállaynak kellett volna megkapnia nem pedig Viktornak.. Szerintem Viktor mostanában nem készít "hűűű de szuper" számokat,de Kállay kint volt a Dalfesztiválon és eléggé csak előkelő helyet szerzett az országnak. Tudom, hogy ez nem erről szól, de ez akkor sem fair. Halott pénzéknek kellett volna megkapniuk a legjobb együttes díjat, bár a Children of Distance-t is kedvelem. Szóval kész röhej a Comet. Amit még nem hittem el, hogy a közönség csak áll... Ott volt Inna, Ola, jó magyar előadók. És mit csinál a közönség? Állnak páran fotóznak is. Semmi csápolás vagy tánc, ez nagyon gáz...
2014. június 14. 10:05
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Gratulálok Children of Distance Szép volt
♥ Csak a CoD
2014. június 14. 10:33
|
Greta.Magasyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.11. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 227425 offline
|
Legjobb Comet volt.<3
Mindenkinek gratulálok.!
És Inna-t látni élőben^^
Mindenkinek gratulálok.!
És Inna-t látni élőben^^
2014. június 14. 10:35
|
|
Krisztii10visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.24. Hozzászólás: 230 Csatolások: 8 Azonosító: 221746 offline
|
Gratuu mindenkinek^^
2014. június 14. 12:53
Ez volt eddig a legjobb Comet!
Minden hategóriában az nyert akinek szurkoltam
Minden hategóriában az nyert akinek szurkoltam
2014. június 14. 12:55
Engem a magyar zene mindig hidegen hagyott. Egyszer láttam Cometet, talán két éve, elég is volt. Bár idén azért megnéztem volna a külföldi vendégeket.
Én emlékszem, régen néztem a Vivát, még amikor Zola volt a Sanyóca gyerek helyett. Akkor még úgy "volt hangulata" az egész csatornának.
(És még azt hadd jegyezzem meg, hogy a CoD aztán minden, csak nem együttes.)
Én emlékszem, régen néztem a Vivát, még amikor Zola volt a Sanyóca gyerek helyett. Akkor még úgy "volt hangulata" az egész csatornának.
2014. június 14. 13:02
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Idézet (Fanny Holt @ 2014.06.14. 09:47)
Én végig néztem a Cometet. Jobbra számítottam. :/ Igazából nem értek egyet a nyertesekkel pl. Az év férfi előadója díjat Kállaynak kellett volna megkapnia nem pedig Viktornak.. Szerintem Viktor mostanában nem készít "hűűű de szuper" számokat,de Kállay kint volt a Dalfesztiválon és eléggé csak előkelő helyet szerzett az országnak. Tudom, hogy ez nem erről szól, de ez akkor sem fair. Halott pénzéknek kellett volna megkapniuk a legjobb együttes díjat, bár a Children of Distance-t is kedvelem. Szóval kész röhej a Comet. Amit még nem hittem el, hogy a közönség csak áll... Ott volt Inna, Ola, jó magyar előadók. És mit csinál a közönség? Állnak páran fotóznak is. Semmi csápolás vagy tánc, ez nagyon gáz...
Én egyáltalán nem értek veled egyet a Children of Disatnce-s dologban szerintem joggal nyertek kettő díjat. a Halott Pénz ennyit se csinált.
2014. június 14. 13:04
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Idézet (Little Pixie @ 2014.06.14. 12:55)
Engem a magyar zene mindig hidegen hagyott. Egyszer láttam Cometet, talán két éve, elég is volt. Bár idén azért megnéztem volna a külföldi vendégeket.
CoD pont,hogy az !! ÉS szerintem nincs "jogod" őket kritizálni érj el te annyit mint ők és utána pofázz ( az olyanok mint te azok kergetnek az őrületbe -.-")
2014. június 14. 13:22
|
|
Mrs.Payne 1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 227200 offline
|
Én ott voltam a cometen és óriási volt. Inna, Ola és a többiek is nagyon jók voltak . A legjobb comet volt!!
2014. június 14. 13:33
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Children of Distance
2014. június 14. 14:34
Hát ez valami borzasztó,elég volt egy perc hogy átkapcsoljak másik csatornára.
2014. június 14. 15:10
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Király Viktor,Hooligans,gratulálok.
A többi meg említésre sem méltó.
A többi meg említésre sem méltó.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: