Villantott a borotvált hajú Lady Gaga
2014. június 18. 19:01
|
|
DorcsiNegróvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.04. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 205245 offline
|
Kutyussal ide ♥
2014. június 18. 21:19
|
|
Rose1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.05. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 225580 offline
|
Most nem értem mire vagytok annyira felháborodva gaga-rajongók...ez az én véleményem, és szerintem hozzátok képest eléggé vissza is fogtam magam...am GAGAFAN: szerintem az én 175 centim 56 kg-mal egészen jó arány de nem ez a lényeg én azt is beismerem ha az én egyik kedvencem csúnya mert nem a kinézetéért szeretem...és én veletek ellentétben senki anyját nem emlegettem...de most komolyan nézetek rá nincs 30 éves mégis idősebbnek néz ki az arca...és ha télleg annyira szeretitek a stílusát akkor miért nem járkáltok ilyen átlátszó ruhában...azért talán mert van mit elrejteni???? vagy mert tudjátok hogy ez télleg nevetséges és nem illik sehova se talán csak a hálószobába...am GAGAFAN ha figyelsz is arra amit olvasol láthatod hogy én nem az alakját találom rondának hanem az arcát...
madame_lestrange : nagyon sok egyediség kell ahhoz mondhatom hogy a "semmit" vegye fel, és ez a kihívón is túl tesz...csihadj le inkább vagy te is járj ilyen cuccokban mint DÉDI GAGA...nem nagyon izgat gondolom ha előre is figyelmeztetlek arról hogy ha te is ilyen leszel nem lesz hely ahhol ne röhögnének ki...ha még eddig volt
madame_lestrange : nagyon sok egyediség kell ahhoz mondhatom hogy a "semmit" vegye fel, és ez a kihívón is túl tesz...csihadj le inkább vagy te is járj ilyen cuccokban mint DÉDI GAGA...nem nagyon izgat gondolom ha előre is figyelmeztetlek arról hogy ha te is ilyen leszel nem lesz hely ahhol ne röhögnének ki...ha még eddig volt
2014. június 19. 08:49
Hát fura a ruha, de szerintem még nem vészes. És a kutya szerintem nagyon cukiii
2014. június 19. 09:01
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
hogy néz ez ki,most komolyan? O.o
2014. június 19. 12:07
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
A kutya eszmélettlen cuki!! Feketén meg nem olyan ronda mint szőkén..
2014. június 19. 12:09
|
|
rózika0319 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 744 Csatolások: 0 Azonosító: 186416 offline
|
Jó nem azt mondom hogy eszméletlenül széép... Ja és néha ő se tudja ruhákban hogy hol a határ sőt a nő habelegondolok tényleg egy idiota
..
2014. június 19. 18:49
|
|
pankavril hayleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.18. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 227870 offline
|
csúnya eléggé
2014. június 19. 19:18
|
|
melonfuckerweirdkidúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.06. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 161699 offline
|
Most miért kell szidni,hogy hogyan néz ki? Szerintem igenis szép nő, Isten minden embert szépnek teremtett. Ti meg oly könnyen csúnyázzátok le a másikat. Ráadásul a belső számít, nem igaz? Gondolom ti is használjátok ezt a mondást, mások előtt,hogy kedvesebbnek tűnjetek ettől, de ha az ismerőseitek meglátnák milyen gorombaságokat írtok itt.... persze, starity felhasználónév mögé elrejtőzve könnyű. Egyébként meg Gaga rettentő tehetséges, majd ha olyan hangotok lesz és annyira millióan szeretitek a zenéteket vagy akármit is csináltok ti, na akkor SE kezdjétek szidni jó? Ezért tart itt ez a világ ahol... mindenki a másikkal foglalkozik. Hogy Máté evangéliumából idézzek: "Képmutató, vesd ki előbb a gerendát a te szemedből, és akkor gondolj arra, hogy kivessed a szálkát a te atyádfiának szeméből!"
2014. június 19. 21:05
|
|
fruzska141 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 652 Csatolások: 11 Azonosító: 134445 offline
|
Számomra egyedül az óriási csillogó nyaklánc az indokolatlan. Minek, ha csak az apartmanjából távozik?!
Az öltözékéről meg egyébként azt vesz magára, amit akar. Ha nem tetszik, ne nézz oda!
Az öltözékéről meg egyébként azt vesz magára, amit akar. Ha nem tetszik, ne nézz oda!
2014. június 19. 22:17
|
|
laura23plvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 353 Csatolások: 32 Azonosító: 224602 offline
|
a kutya tényleg cuki inkább arra terelődött a figyelem ugyanisn ez nem hír hogy ő igy öltözik hozzászoktam tőle ő a legnagyobb botrányhős madpnnával és cherrel együtt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!de ő nagyon durván tud kinézni de hozzászoktam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: