Villantott a borotvált hajú Lady Gaga
2014. június 13. 20:30
Úristen hogy néz ki szegény....egyre abszurdabb külsőben látjuk...Ez a ruha meg,...khmm sok mindnet mutat az biztos...A hajáról nem is beszélve x3
2014. június 13. 20:37
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Miért nem is nézz ki rosszul!<3 <3
2014. június 13. 20:49
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Csak szerintem hajaz egy kicsit Amy Winehouse-ra? Amúgy fel sem ismertem, hogy ez Gaga! Mintha megváltozott volna az arca, és a fekete haj sem áll jól neki...
2014. június 13. 20:57
Borzalmas. Az emberek mindig meg akarnak változni,hogy azok legyenek,akik tökéletesek. De valójában arra nem is gondolnak,hogy önmaguknak kéne lenniük,hiszen abban a legjobbak.
2014. június 13. 21:06
Gagától az ilyenek teljesen megszokottak, nem tudom mire ez a sok kiakadás, a feltűnőség a lételeme, változtatni nem igazán lehet már ezen
2014. június 13. 21:06
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Mint egy öregasszony. A rongyainál csak a hajszíne, a frizurája és a szemöldöke rémesebb. Viszont a kutyus aranyos, a nyaklánc és a karkötő klasszul néz ki.
2014. június 13. 21:23
Voltak ennél borzalmasabb és sokkolóbb ("villantósabb") ruhái.
Ezzel a sötét hajjal és markáns szemöldökkel úgy néz ki, mint egy olasz donna. A haja (vagy inkább borostája? hogy lehetne nevezni?
) viszont túlzás, de így jár, aki sokat festeti a haját.
Ezzel a sötét hajjal és markáns szemöldökkel úgy néz ki, mint egy olasz donna. A haja (vagy inkább borostája? hogy lehetne nevezni?
2014. június 13. 21:29
Úgy néz ki mint, aki gyászol valakit. Tetőtől talpig fekete. Még a kutya is.
Gagától már nem újdonság ez a különc stílus.. A kihúzott szemöldöke, és a 3 milisre vágott haja a tarkója alatt nem válik előnyére. A "gyászhálót" pedig emésztenem kell. Helyette valami felsővel kicserélhette volna, de hát Gaga már csak ilyen.
2014. június 13. 21:58
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Mindenki röhög rajta a háta mögött.
2014. június 13. 22:12
Ha azt írom, hogy nem a külseje miatt szeretem akkor most elég diplomatikus voltam. Mondjuk igazából nem is szeretem, nekem ő semleges
de én jobban szeretem az extrém sminkjeit ilyenkor számomra olyan mint egy megkopasztott tyúk. A fekete nem az ő színe maradjunk annyiban.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: