A gyerekvállalás nem Evának van megírva – elmondása szerint már letett arról, hogy a tökéletes családról álmodozzon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Eva Longoriának nem lesznek gyermekei
2014. június 13. 14:53
2014. június 13. 15:08
Én pedig 4 gyereket is szeretnék..mindegy...ő tudja
2014. június 13. 15:16
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Én se szeretnék gyerekeket. ! Sőt biztos h nem lesz.
2014. június 13. 15:35
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
hát még lehet elég
2014. június 13. 16:19
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Az ő dolga. Csak - ahogy előttem is írták - ne túl későn gondolja meg magát.
2014. június 13. 16:28
Valószínűleg, ha pár év múlva meggondolja magát, akkor már késő lesz, tehát, én ezt egyfajta végleges döntésnek tudom venni.
2014. június 13. 17:17
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
Aki arról beszél, hogy kellemetlen lenne annak a gyereknek akinek Eva már túl idős korában lenne az anyukája, annak mondanám h nekem nem számítana milyen idős is, ő Eva Longoria csodás génekkel
Misuzu86- tal pedig egyet kell, hogy értsek.
Misuzu86- tal pedig egyet kell, hogy értsek.
2014. június 13. 17:37
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Sajnos 25-30 között a legideálisabb...még max. 35-ig lehet aztán már nem.
Én is attól félek, hogy majd kifutok az időből. 1-et biztos szeretnék majd, aztán meglátjuk, hogy boldogulok és jöhet a második gyerek.
Szerintem Eva rájött, hogy már idős hozzá és nem akar kockáztatni.
Szerintem Eva rájött, hogy már idős hozzá és nem akar kockáztatni.
2014. június 13. 19:14
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Kicsit sajnálom, mert szerintem jó anyuka lenne, és az életben az egyik legjobb dolgot hagyja ki... De persze ő tudja, és örülök, hogy boldogok a párjával. Ha akarnák még simán beleférne egy gyerek, meg örökbe is lehet fogadni (mondjuk ezt nem mindenki tudja megtenni). Na meg persze az élet nem csak jógából áll..
2014. június 13. 20:18
Én sajnálom a dolgot, egyetértek az előző hozzászólóval, jó anya lenne... A gyerek szerintem senkinek se hiányozhat az életéből aki teljes boldogságban akar élni.
2014. június 13. 20:55
Néha az emberek előbb beszélnek, mint gondolkodnak.
2014. június 13. 21:02
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
nem értem, miért nem lehet valaki boldog gyerek nélkül..az is csak egy emberi lény, igazán meg lehet nélküle lenni. sőt, szabadon utazgathatsz, költhetsz magadra, nem kell másról gondoskodni. nekem ez boldogabb életnek hangzik, mint pelenkázni és fizetni a kölök után..persze biztos nagyon lenyűgöző ha rádvigyorog..
2014. június 13. 21:49
Idézet (tothbianka @ 2014.06.13. 21:02)
nem értem, miért nem lehet valaki boldog gyerek nélkül..az is csak egy emberi lény, igazán meg lehet nélküle lenni. sőt, szabadon utazgathatsz, költhetsz magadra, nem kell másról gondoskodni. nekem ez boldogabb életnek hangzik, mint pelenkázni és fizetni a kölök után..persze biztos nagyon lenyűgöző ha rádvigyorog..
Érdekes meglátás. Vannak nők akik valóban boldogok gyermekek nélkül is - bár én még jómagam olyannal nem találkoztam - mert lehet a karrierjük ezt az időt kitölti, de nem feltétlen önzőségből nem akarna gyereket vállalni Eva se, csak hogy magának meglegyen mindene. Az pedig kérdéses, hogy vajon pár évre változik-e ehhez a hozzáállása, mert gyakori eset. De remélem biztos a jövőjében.
1 felhasználónak tetszik:
tothbianka
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.