Újabb dal látott napvilágot az énekesnő Ultraviolence című albumáról, mely jövő héttől lesz kapható.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Lana Del Rey - Is This Happiness
2014. június 12. 20:50
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Úristen. Ez nem hivatalos. Ez nem a VEVO csatornája, de még nem is az ő csatornája. Én meg amondo vagyok, hogy felőlem szivárogjon csak. De Lana nem véletlen szerette volna 16.-ára a megjelenést. Ő sem örül neki, hogy kiszivárgott az amin olyan sokat dolgozott és én a megjelenéséig nem vagyok hajlandó semelyik nem hivatalos dalt sem meghallgatni. 4 hivatalosan feltett dal jelent meg, ENNYI.
2014. június 12. 21:03
|
|
noncsi1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.03. Hozzászólás: 583 Csatolások: 0 Azonosító: 205167 offline
|
nem lehetne egy kicsit pörgősebb??
mert a dallama alapján ezt egy szakítás után hallgatnám!!! https://www.google.hu/search?q=wtf&client=firefox-a&hs=8Jr&rls=org.mozilla:hu:official&channel=fflb&sou...928%3B250%3B260
mert a dallama alapján ezt egy szakítás után hallgatnám!!! https://www.google.hu/search?q=wtf&client=firefox-a&hs=8Jr&rls=org.mozilla:hu:official&channel=fflb&sou...928%3B250%3B260
2014. június 12. 21:03
Ez nem hivatalos, de nem ismétlem el én is.
a dal viszont nagyon tetstik.
2014. június 12. 21:14
Tetszik, de szerintem nálam egy ideig az Ultraviolence lesz a nyerő.
♥
2014. június 12. 22:11
Szép dal, de kizárólag csak bús kedvemben lennék képes meghallgatni. Valaki az előbb ezt jól megfogalmazta. Olyan mintha kiszívná a hangyányi életkedvemet is. Annyira komor és depresszív az egész dal hangulata, de ettől függetlenül nem lett rossz.
2014. június 13. 08:00
gyönyörű a dal, megvan a maga Lanás, és egyben kicsit szomorkás hangulata, nekem nagyon tetszik, már nagyon várom az albumot
2014. június 14. 08:26
|
|
MrVelvetSkyAll Red Everything™ |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.08.28. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 26 Azonosító: 210689 offline
|
Nekem már megvan az egész album:D
2014. június 15. 14:02
|
|
Pinkparadisevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.26. Hozzászólás: 108 Csatolások: 0 Azonosító: 223242 offline
|
1 szó:csodálatos ♥
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.