Így vesztették el szüzességüket a sztárok III.
2014. június 12. 21:28
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
14-15 évesen szerintem túl korai
2014. június 12. 21:29
|
|
selenafanforever04új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 205873 offline
|
Hát én is tizennégy vagyok és az osztályomból is csak olyan 5-6 ember csókolózott...(nem vagyok ebben az 5-6-ban)
őszintén a barátnőim mesélnek nekem hogy hú ez milyen ,hú az milyen helyes én meg ilyenkor állok bambán és nézek hogy mi van.Még egyátalán nem érdekelnek a fiúk és még szerelmes sem voltam soha nem értem hogy képes valaki 14(!) évesen lefeküdni valakivel.Szerintem az ideális az 17 fölött kezdődik.
BeHappy mindent leírtál amit akartam volna....Köszi!
őszintén a barátnőim mesélnek nekem hogy hú ez milyen ,hú az milyen helyes én meg ilyenkor állok bambán és nézek hogy mi van.Még egyátalán nem érdekelnek a fiúk és még szerelmes sem voltam soha nem értem hogy képes valaki 14(!) évesen lefeküdni valakivel.Szerintem az ideális az 17 fölött kezdődik.
BeHappy mindent leírtál amit akartam volna....Köszi!
2014. június 12. 21:40
|
|
valentina95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 220543 offline
|
Szerintem' egyik se igaz!!
2014. június 12. 21:40
|
|
LucienneBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 217437 offline
|
jézusom... 15 éves vagyok és még sosem csókoltam meg senkit és még akkor is futva menekültem, ha az eset elég rizikóssá vált, legalább is számomra... 14 évesen??? ohmygosh
2014. június 12. 21:55
Úgy tűnik vannak dolgok, amik nem változnak az idők során.
Ma is ugyanez játszódik le. Van aki ennél fiatalabb korába veszti el, ami tényleg szégyentelen.. Még alig hogy beléptek a pubertás korba már összefekszenek érzelmek nélkül.(?) Vagyis csekély esélyét látom annak, hogy valaki 14 évesen tudatában lenne annak mit is tesz.. Gondolom ők is meggondolatlanok voltak, mert nem hiszem olyan erős szálak fűzték volna a partnerükhöz, de ezt nem tudhatom biztosra, csak feltételezés. A fiatalok már csak ilyen kíváncsi természetűek.
2014. június 12. 21:56
|
|
Cappy-1Dúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.19. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 219575 offline
|
pfff... Példamutatók az fix...
Bár van 1-2 kivétel.
De most komolyan 16 vagyok -idén novemberben 17- és nem csókolóztam, nem szexeltem, de ezek meg már 14-15 éves korukban már ágyban hemperegtek egy csajjal/pasival...
Szánalom már nem azért, de most komolyan, szinte még gyerekek és már AZON járt az eszük -.-
Áh meg áll az eszem az ilyeneken, de komolyan!
Bár van 1-2 kivétel.
De most komolyan 16 vagyok -idén novemberben 17- és nem csókolóztam, nem szexeltem, de ezek meg már 14-15 éves korukban már ágyban hemperegtek egy csajjal/pasival...
Szánalom már nem azért, de most komolyan, szinte még gyerekek és már AZON járt az eszük -.-
Áh meg áll az eszem az ilyeneken, de komolyan!
2014. június 13. 06:32
Végiggondolva, tök vicces, hogy milyen korán vesztették el egyes sztárok a szüzességüket, de még valószínűleg sosem voltak igazán szerelmesek...
2014. június 13. 06:41
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
A legtöbben 10-20 éves koruk közt vesztették el a szüzességüket.
2014. június 13. 07:56
Bruce evvel jár a házibuli:D
Így elolvasva mindenki elég hamar elvesztette szerintem,14 évesen
Így elolvasva mindenki elég hamar elvesztette szerintem,14 évesen
2014. június 13. 07:57
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Ahhhwww... Justin
2014. június 13. 07:59
ööö Nem hinném, hogy JB Selenával veszítette el.. Sel előtt is volt egy csaja..
2014. június 13. 09:52
Leonardo DiCaprio : EZ elég gáz
Érdekes..
Kim Kardashian : Ez nem túl korai? 14 évesen...
Justin Bieber : Justinék kapcsolatát én már tényleg nem értem..
Meg azt se hogy lehet a tinilányok egyik kedvence? Fúj sztem csúnya...
Angelina Jolie : Ugyanaz mint Kimnél WTF?
Orlando Bloom : te is? xd <33
Bruce Willis : Oké oké
Kim Kardashian : Ez nem túl korai? 14 évesen...
Justin Bieber : Justinék kapcsolatát én már tényleg nem értem..
Meg azt se hogy lehet a tinilányok egyik kedvence? Fúj sztem csúnya...
Angelina Jolie : Ugyanaz mint Kimnél WTF?
Orlando Bloom : te is? xd <33
Bruce Willis : Oké oké
2014. június 13. 10:28
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Ez annyira gáz ilyen fiatalon annyira szánalmas meg Jessica ALba
:// -.-
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: