Alig hallgathattuk meg a dalszöveges változatot, elkészült a hozzá tartozó kisfilm.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Tiffany Alvord - I Knew You Were The One
2014. június 12. 16:57
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
2014. június 12. 16:58
Kicsit nekem túlzás ez a klip,amugy sem vagyok nagy rajongója, és ezen most nem változtatott semmit
2014. június 12. 17:31
a kicsi fiú de édes még ott az elején :$$ szerintem, kicsit túl bolondos lett..
2014. június 12. 17:52
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
A dal eléggé egyszerű..dádádádádá..a refrény viszont jó..
a klipp aranyos..
2014. június 13. 11:09
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Nem is tudom, hogy mikor hallottam utoljára ennyire nyálas, gagyi dalt.
Minden megvan benne, amivel a reklámokat általában el tudják adni: kiskutya, kisgyerek, idős emberek.
Szerintem egész egyszerűen bugyuta, remélem, hogy a célközönségnek a tíz év alattiakat célozta be.
Minden megvan benne, amivel a reklámokat általában el tudják adni: kiskutya, kisgyerek, idős emberek.
Szerintem egész egyszerűen bugyuta, remélem, hogy a célközönségnek a tíz év alattiakat célozta be.
2014. június 13. 12:10
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Egyet nem értek emebrek: Aki nem szeretei Tiffany-t, miért kattint az adatlapjára és olvas róla cikket? Hát nincs benne a "házirendben" hogy ez egy sztárokat "dicsőítő" oldal, és itt nem szidni kell a hírességeket?
Ha én nem kattintok olyan előadók cikkeire, akiket utálok, és nem szidom őket, ezzel megbántva őket és a rajongókat is, más miért nem képes erre???
Ha én nem kattintok olyan előadók cikkeire, akiket utálok, és nem szidom őket, ezzel megbántva őket és a rajongókat is, más miért nem képes erre???
2014. június 13. 12:11
|
|
AvrilSmile |
|
A dal egyébként nagyon tetszik, és bár a videoklip kissé eltér a Tiffany-tól megszokott style-ról, szerintem nem lett olyan rossz.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: