A My Chemical Romance egykori frontembere meglepte a lelkes rajongóit, saját szerzeményével, mely az Action Cat címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Gerard Way első dala
2014. június 12. 14:55
Aaaaaaj, de imádom. És sírni fogok, ott akarok lenni a Readingen.
2014. június 12. 15:36
My Cemical Romance nekem együtt volt az igazi,de azért ez a szám is nagyon jó
2014. június 12. 16:04
|
|
hungarianidiotvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 210590 offline
|
Nekem tetszik a szám. Bár szerintem kicsit az MCR zenéjére hajaz. Ugyanolyan jó, csak nem is tudom... Kár, hogy elváltak egymástól... :-\
2014. június 12. 16:08
|
|
LHanna†paranoid_illusions† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 1220 Csatolások: 80 Azonosító: 205659 offline
|
Az ő döntésük volt. ÉS jó hogy az MCR zenéjéhez hasonlít, hisz amíg banda voltak, ott is nagy részt Gerard írta a dalokat. ÉS ő is volt az énekes, ezért van ilyen hasonlóság. Mert rajta kívül más nem éénekelt...
De egyébként hiányzik hogy együtt hallgassam őket. Frank és Mikey gitározásával, Ray-ről pedig nem is beszélve..
2014. június 12. 16:36
Ez a dal egész jó lett. Gee fantasztikus zeneszerző, és LHanna elmondott előttem mindent
2014. június 12. 17:27
imádtam a bandát, és most is hallgatom a dalokat, mert felejthetetlenek! a szám nem rossz:) és nagyon jó hangja van, és nagyon jó szerző Gee, a bandával jobb volt, de ez a szám is van olyan minőségű
)
2014. június 12. 20:25
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Mindig elgondolkodtam azon, hogy egy együttes miért is oszlik fel...Nem akarok hülyeséget mondani, mert ahány ház, annyi szokás, de azért egy együttes tagjainak szerintem sokkal jobban kéne kötődniük egymáshoz, minthogy el tudják képzelni az életüket egymás nélkül...Persze biztos vannak sokszor problémák, és az is kivétel, ha összetűzések alakulnak ki egy banda tagjai között...nem tudom, itt volt-e erről szó, mindenesetre sajnálom, hogy feloszlottak. Ha egy banda feloszlik, engem az nagyon rideg érzéssel tölt el...
2014. június 12. 22:21
|
|
draculinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171800 offline
|
őszintén szólva... ez egy kaksi. ha már vége az mcr-nek, akkor hagyja ezt a vonalat, és inkább pingálgasson. amíg össze nem jött ezzel a... - - - ... addig írt jó dalokat. azóta... inkább nem is hallgatom. eladta a lelkét, ennyi a véleményem róla.
2014. június 12. 23:29
Tetszik a szám, de nekem a MCR jobban tetszett, kár hogy feloszlottak :/
2014. június 14. 09:24
|
|
VandiAM |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 3860 Csatolások: 66 Azonosító: 130677 offline
|
Nagyon jó dolognak tartom, hogy a MCR feloszlása után is maradt a zenélésnél, és tetszik, hogy picit MCR-es hangzása van a dalnak, szerintem Gerard nagyon jól el fog boldogulni szólóban is.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.

0 felhasználónak tetszik: