Franciául tanul az egyéves North West
2014. június 12. 15:48
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Az én lányomat is így fogom nevelni.
2014. június 12. 16:45
|
|
Dojcy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.03. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 51 Azonosító: 92123 offline
|
sztem ez egy nagyon jó ötlet, ilyen korban a legkönnyebb megtanulni a nyelveket, van egy csomó ismerősöm, akik szüleik révén "kétnyelvűek" lettek, és egyáltalán nem okoz nekik nehézséget, a nyelvek közötti váltás
úgyhogy csak így tovább
)
1 felhasználónak tetszik:
hellorl
2014. június 12. 17:33
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
mogyeszka, én is pont ezt akartam írni.
Kicsit (talán nagyon) korai a nyelvtanulás, mikor még a saját anyanyelvén sem tud normálisan beszélni..
Kicsit (talán nagyon) korai a nyelvtanulás, mikor még a saját anyanyelvén sem tud normálisan beszélni..
2014. június 12. 17:37
|
|
SzimónaDrágavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.28. Hozzászólás: 400 Csatolások: 1 Azonosító: 204649 offline
|
Nevetséges, hogy pont ez a nőszemély akar úri nőt nevelni a kislányából.
Első kérdésem, hogy mért kell ennyire beszabályozni egy 1 éves kislányt? Lehet, hogy engem neveltek túl lazán, de nem kellettek szabályok, hogy tudjak viselkedni és normális emberként képes legyek beilleszkedni a társadalomba. A második, hogy egy ennyi idős gyereknek mire jó a nyelvtanulás? Még esélyt sem kap arra, hogy választhasson egy neki tetsző nyelvet és azt tanulja meg...és pont franciát? Lehet, hogy gagyogni megtanul a nyelven, de íni nem fog tudni és amire oda jut, hogy egyáltalán megtanul írni, fogalma sem lesz a betűkapcsolatokról és azok kiejtéséről (Igen, franciát tanulok, nem a levegőbe okoskodok...), de holt mindegy, mert úgysem az eszével fog érvényesülni az életben, hanem anyuci meg apuci pénzével.
Szandi0820
2014. június 12. 17:48
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Látom a jóindulat már megint árad...
Amúgy a lehető legjobb időben kezdik el a nyelvoktatást. Az angol mellett tökéletesen el fogja különíteni a francia nyelvet, hiszen ilyenkor szivacs a babák agya. Rengeteg hasonló esetről hallottam, mikor "kétnyelvű szülők" babakortól a két különböző nyelven beszélnek a babához. Tökéletesen megtanulja és el fogja különíteni a dolgokat. Legalább nem kell szenvednie a későbbiekben a nyelvvel. Az meg legyen az ő dolguk, hogy milyen nevelési módszereket használnak.
JA és annyira gyönyörű ez a picike.
Amúgy a lehető legjobb időben kezdik el a nyelvoktatást. Az angol mellett tökéletesen el fogja különíteni a francia nyelvet, hiszen ilyenkor szivacs a babák agya. Rengeteg hasonló esetről hallottam, mikor "kétnyelvű szülők" babakortól a két különböző nyelven beszélnek a babához. Tökéletesen megtanulja és el fogja különíteni a dolgokat. Legalább nem kell szenvednie a későbbiekben a nyelvvel. Az meg legyen az ő dolguk, hogy milyen nevelési módszereket használnak.
JA és annyira gyönyörű ez a picike.
2014. június 12. 17:55
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Milyen zenét szabad hallgatnia... O.o Maximum azt kéne megszabni, hogy halk zene menjen, és ne valami hörgős szám maximumon
Szerintem ez azért túlzás, de jó hogy franciát is tanítanak neki
2014. június 12. 18:10
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
nem korai ez még egy kicsit?
2014. június 12. 18:31
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
xD Lehet úri hölgy, de először talán beszéljen rendesen.. Amúgy biztos vagyok benne, hogy nagyon szép kicsilányka lesz belőle, már most nagyon édi.
De talán foglalkozzanak ők vele és neveljék ők North-ot, és ne dadák.. Mert attól még, hogy ők úgy gondolják, hogy attól, hogy heti háromszor francia tanár jár hozzá, ne higgyék azt, hogy rendesen is törődnek a gyerekkel. Nem hinném, hogy erre lenne szüksége.
2014. június 12. 19:17
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
A korai nyelvtanulásnak nem állok előbe,de az egy éves kor szerintem még túlságosan korai.Soktól hallom,hogy aztán a gyerek az anyanyelvét sem tudja rendesen,mert keveri avval a másik nyelvvel amit épp tanultattak vele.Inkább mese formájában kellene tanítani a gyereket,azt még élvezi is általában.
Jal
2014. június 12. 19:40
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Franciát?!! Ejhaa..
2014. június 12. 20:03
Ez jó dolog meg minden, de szentem egy pöppet korai
és nagyon ari baba
2014. június 12. 20:15
Nem korai még? Nagyon hasznos ugyan a nyelvtanulás, ha szegény gyerek még beszélni sem tud, szerintem egy kicsit túlzás...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.