Franciául tanul az egyéves North West
2014. június 12. 14:22
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Szép gondolat lenne..HA annak jegyében tennék mindezt, hogy egy okos, talpraesett gyermek legyen akinek megalapozzák a jövőjét azzal, hogy már ilyen pici korában taníttatják, nem azért, hogy úri hölgy váljon belőle. Először is egy normális gyerekkort kellene biztosítani szerencsétlennek. Ilyen szülők mellett ez a kis majomka a legelkényeztetettebb, legkiállhatatlanabb és egoistább kis ribi lesz, ezt borítékolom. Csak nézzetek a családjára!!
A nyelvtanulás egyébként sohasem haszontalan (kivéve ha rossz alapok vannak, vagy nem jól kezdi valaki) de egyébként egy gyereknek csak az előnyére válik, ha már pici korában is két, vagy esetleg több nyelvet hall. Ezekben az években a legfogékonyabb az agyunk, és ha itt tényleg elér egy bizonyos szintű tudást az maradandó lesz.
A nyelvtanulás egyébként sohasem haszontalan (kivéve ha rossz alapok vannak, vagy nem jól kezdi valaki) de egyébként egy gyereknek csak az előnyére válik, ha már pici korában is két, vagy esetleg több nyelvet hall. Ezekben az években a legfogékonyabb az agyunk, és ha itt tényleg elér egy bizonyos szintű tudást az maradandó lesz.
2014. június 12. 14:27
|
|
B.BessLos Angeles |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2454 Csatolások: 0 Azonosító: 131871 offline
|
Nem bírom ezt a párost, de ez igazán jó ötlet volt tőlük.
A nyelvtanulást nem lehet elég korán elkezdeni, s így a kislánynak is könyebb dolga lesz, mert két nyelvet fog anyanyelvi szinten beszélni
Ez egy jó pont a párosnak
A nyelvtanulást nem lehet elég korán elkezdeni, s így a kislánynak is könyebb dolga lesz, mert két nyelvet fog anyanyelvi szinten beszélni
Ez egy jó pont a párosnak
2014. június 12. 14:28
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
kicsit furán hangzik hogy 1 évesen már idegen nyelvre tanítják de ez tudományosan ki mutatott tény hogy az ebben a korban lévő gyerekek sokkal fogékonyabbak és több az agysejtjük is ezt a tanítást nem úgy kell elképzelni mint a suliban a tanár csak beszél e gyerekhez hogy szokja a nyelvet ezáltal tanul olyan mint ha a szülő tanítaná az anyanyelvre mutatja a tárgyat és mondja hogy hogy hívják (ez csak egy példa)de az a lényeg hogy nem úgy kell elképzelni mint a sulis oktatást,így utólag pl én is örülnék a kiskoromban már elkezdtek volna tanítani románul
2014. június 12. 14:33
Szerintem az sokkal fontosabb lenne hogy a kislánynak legyen gyerekkora is. Azzal nincs baj hogy szeretnék hogy tanuljon franciát, de amég a saját anyanyelvét elsajátítja addig ezzel lehetne várni.
2014. június 12. 14:39
Szerintem ez egy jó ötlet, lenne, ha esetleg amiatt csinálnák, hogy minál több nyelvet beszéljen, okosabb, több ismerete legyen. Mert az előkelősége nem ezen fog múlni. A másik, hogyha eseteleg nem olyan körülményke között csinálnák,hogy szó szerint tanár fogadnak és beültetik egy órára, hanem mondjuk ők meg egy ismerős aki beszéli a nyelvet franicául dumálna a kisbabához és akkor sok minden megragadhat neki,de ez így ebben a formában nekem NEVETSÉGES
2014. június 12. 14:40
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233919 Azonosító: 59785 offline
|
Azért meg kell hagynom, hogy bármennyire is utálom őket, azért jó ízlésük van, legalábbis nyelvek terén.
Egyébként nem tartom korainak, hogy már ilyen kicsi korban idegen nyelvű beszédet halljon a gyerek, mert több helyen is olvastam, hogy ilyen fiatalon a legfogékonyabb az agy az idegen nyelvekre.
Bár szerintem ahhoz, hogy úrihölgy legyen, nem ártana, hogy a szülők is előkelőek legyenek (és itt a viselkedésre gondolok, nem a pénzre).
2014. június 12. 15:02
Nem rossz ötlet, így a franciát is anyanyelvi szinten fogja beszélni.
Persze sajnálom a kislányt mert a szülei idióták.
2014. június 12. 15:11
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Lehet, hogy korainak tűnik, de ha kiskorától kezdve hall francia beszédet, könnyebben rááll, és nem úgy tanulja meg a nyelvet, ahogyan a suliban tanítják, hanem úgymond "természetes" lesz a dolog. Vagy hogy mondjam. Végre van egy értelmes ötletük, még ha az indokuk amúgy eléggé gagyi.
2014. június 12. 15:15
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Szerintem még túl korai ez a francia tanitás
2014. június 12. 15:20
Fiatalabb korban valóban fogékonyabb az agy, tehát nem tűnik butaságnak a dolog, azonban az indok, miszerint úrihölgyet szeretnének faragni a lányukból, az. Akkor inkább hagynák őt játszani, hogy rendes gyerekkora lehessen, van azért tanítsák franciára, mert fontosnak tartják a jövője szempontjából, de így szerintem nincs értelme, még akkor sem, ha ennek következtében két nyelven is fog majd beszélni.
2014. június 12. 15:22
Jo dolog, de korai.
max. 2-3tol mikor tenyleg beszel majd
2014. június 12. 15:30
Nagyon fiatal a nyelvtanuláshoz,még beszélni se tud,úgyhogy nincs semmi értelme.Inkább élveznék és vinnék magukkal a kislányukat.
2014. június 12. 15:40
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
szerintem ez azért kicsit talán sok North-nak...mondjuk én is gondolkodtam már azon,hogy ha kicsi korától kezdve tanulna az öcsém angolt,akkor nagyobb korában gond nélkül menne neki.de nekünk a családban senkinek sem megy olyan jól,hogy ez meglenne.meg hülyeség is.nem jön rá,hogy mmilyen nehéz nyelvet tanulni.persze,van olyan ember,akinek könnyen megy,de azért a gyerekkorát nem kellene elvenni a picinek.pl. az öcsém inkább mozogni szeret,mintsem tökölni a rajzolással,vagy ilyen "aprólékos" munkákkal,ahol egy helyben kell ülni
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: