Tegnap debütált napjaink egyik legsikeresebb rapsztárjának a legújabb videója.
A teljes cikkhez kattints ide!
Itt van Nicki Minaj új klipje
2014. június 11. 21:17
2014. június 11. 21:20
Fekete hajjal de furi
klipp jó de a szám kevésbé tetszik
2014. június 11. 21:24
Tetszik Nicki új stílusa, a szám is és még a klipp is visszafogott
2014. június 11. 21:28
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Nicki "fejlődik" a szememben:D
2014. június 11. 21:29
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
*.* Nagyon bejön a szám.
2014. június 11. 21:30
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
1:34 Miley utánzat!!
2014. június 11. 21:33
Idézet (zswaggers @ 2014.06.11. 21:21)
Nah,,Nicki!Még elég visszafogott voltál!
Mikor megláttam a cikk címét már eldöntöttem mit is szeretnék írni : Nem szeretem Minaj kisasszony dalait valószínűleg abból kifolyólag, hogy teljesen más a zenei ízlésem. Viszont a provokatív stílusát /smink, haj, ruhák/ nagyon szeretem.
majd megnéztem a klipet
2014. június 11. 21:36
|
|
nettyminajCry Baby. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.19. Hozzászólás: 1148 Csatolások: 78 Azonosító: 180819 offline
|
Szerintem fantasztikus! A szám különösen jó lett. Nagyon tetszik ez a visszafogottabb stílus, de én a régit is imádtam, főleg azt, hogy bevállalta azokat a merész ruhákat. De szinte csinálhat bármit, ő mindenhogy tökéletes.
2014. június 11. 21:42
Szerintem a zene az egy semmi, tehát arról nem is írnék, mert kb. ennyit tudok róla.
A videoklip, én imádom őket, sokszor többre becsülöm a kisfilmet, mint magát a zenét, tudom, hogy nem az a lényeg, régen pedig abszolút szinte semmi hangsúlyt nem fektettek bele...
Az a gáz, hogy a videó is gagyi és borzalmas nézni, a feka srác sem dob a látványon, Nicki hiába húzza fel a Gaga-féle hajruhát, meg próbálkozik ezzel a természetes vagyok dologgal, szerintem mellényúlás. Valahogy senkinek nem jött össze a stílusváltás mostanság, kivéve Rihanna, de ő meg már eladta magát szóval mind1, Gaga is elcseszte, Katy pepsiék meg betojtak még ettől is, mondjuk nála aztán az végzetes lenne, ismerve a hangi adottságait,de összelopni úgy is összetudtak volna mindent az elektrotombolós albumként reklámozott altatóalbumon almamaggal.
szóval szerintem Nicki munkái eddig sem voltak nagy eresztések, de részegen lehetett őket énekelni nyáron, ezt a szutykot meg végignézni/hallgatni is időpazarlás xd meg ez a hosszú komment is... na mind1
A videoklip, én imádom őket, sokszor többre becsülöm a kisfilmet, mint magát a zenét, tudom, hogy nem az a lényeg, régen pedig abszolút szinte semmi hangsúlyt nem fektettek bele...
Az a gáz, hogy a videó is gagyi és borzalmas nézni, a feka srác sem dob a látványon, Nicki hiába húzza fel a Gaga-féle hajruhát, meg próbálkozik ezzel a természetes vagyok dologgal, szerintem mellényúlás. Valahogy senkinek nem jött össze a stílusváltás mostanság, kivéve Rihanna, de ő meg már eladta magát szóval mind1, Gaga is elcseszte, Katy pepsiék meg betojtak még ettől is, mondjuk nála aztán az végzetes lenne, ismerve a hangi adottságait,de összelopni úgy is összetudtak volna mindent az elektrotombolós albumként reklámozott altatóalbumon almamaggal.
szóval szerintem Nicki munkái eddig sem voltak nagy eresztések, de részegen lehetett őket énekelni nyáron, ezt a szutykot meg végignézni/hallgatni is időpazarlás xd meg ez a hosszú komment is... na mind1
2014. június 11. 22:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Hú, tök hip-hopos
Még jó hogy Iggy-t, meg Azealiát szidják vele szemben, mert mit képzelnek, hogy megjelennek, amikor Nicki a hip-hop királynője
Ja, amúgy popdalnak is sz ar.
Megunta Kim levetett stílusát?
Ja, amúgy popdalnak is sz ar.
Megunta Kim levetett stílusát?
2014. június 11. 22:14
Hát ez azért már nagy előre lépést jelent am a stílusát illeti.
2014. június 11. 23:00
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Juj úgy örültem, hogy Game bébi is benne van a klipben. Amúgy nem tetszik a klip, a dal sokadjára megmaradt, és jó lesz a Pink Print...Tetszik az új imidzs, hogy kevesebb a színes cucc, meg Nicki természetesebb megjelenése is bejön.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: