Iggy Azalea beszólt Lorde-nak
2014. június 11. 20:19
|
|
starfunúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 205788 offline
|
Gyűlölöm ezt a csajt ( lorde) ...egyszerűen irritáló ... és csak vélemény ,de tényleg csak vélemény : tehetségtelen kis beképzelt ***** . Nem kedvelem Iggy-t ,de most igaza volt ....
2014. június 11. 20:30
szerintem Iggy-nek nem volt igaza, ugyanis nagyon jó volt ahogy Lorde előadta a számot!
Szerintem jól énekelt
<33
Szerintem jól énekelt
2014. június 11. 20:40
|
|
kismutyesz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.04. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 161608 offline
|
Bolond ez a "szőke hercegnő"
2014. június 11. 20:58
Idézet (Wino @ 2014.06.11. 15:40)
Csak mert Iggynek nem jött be Lorde előadása, még nem muszáj úgy beszélni róla, mintha egy utolsó senki lenne. Mindenkinek lehet véleménye, az övé ez volt. Ha meg nem ismered a munkásságát, akkor nem kellene szemétre valónak nevezned.
nekem meg ez volt a véleményem.
2014. június 11. 21:26
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
És Iggy kicsoda, hogy ezt eldöntse? Sőt, ki dönthet erről úgy egyáltalán? Ennyi erővel beszólhatna az összes olyan youtube felhasználónak, akik feldolgozásokat raknak fel, mert "nincsenek azon a szinten". Ha valaki tud énekelni, mért ne dolgozhatná fel a dalt? Pláne úgy, hogy Dave-nek tetszett...
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2014. június 11. 21:43
Na akkor nézzük, mi is a baj Lorde-val:
1. egyetlen, ismétlem, egyetlen sláger után úgy kezdett el kiosztani más, a zeneiparban sokkal régebb óta ott lévő énekeseket, zenekarokat, mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt (durvább kifejezést akartam használni az utóbbira).
2. valami eszméletlenül túl van hájpolva. Mondjuk ki nyíltan: lehet, hogy egy rádiós nyáldalokon nevelkedett hallgató egyedinek hallja a stílusát, de a maga műfajában egyszerűen TUCAT. Gyásznap a zene történetében, hogy Grammy-t kaphatott.
Iggy pedig csak elmondta a véleményét. Durvaság, fikázódás nélkül, pedig igencsak szabadszájú, provokatív csajszi. És tudja, hol a helye, ellentétben Lorde-val.
1. egyetlen, ismétlem, egyetlen sláger után úgy kezdett el kiosztani más, a zeneiparban sokkal régebb óta ott lévő énekeseket, zenekarokat, mintha ő találta volna fel a spanyolviaszt (durvább kifejezést akartam használni az utóbbira).
2. valami eszméletlenül túl van hájpolva. Mondjuk ki nyíltan: lehet, hogy egy rádiós nyáldalokon nevelkedett hallgató egyedinek hallja a stílusát, de a maga műfajában egyszerűen TUCAT. Gyásznap a zene történetében, hogy Grammy-t kaphatott.
Iggy pedig csak elmondta a véleményét. Durvaság, fikázódás nélkül, pedig igencsak szabadszájú, provokatív csajszi. És tudja, hol a helye, ellentétben Lorde-val.
2014. június 11. 21:54
|
|
believe forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.01. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 204982 offline
|
mi az a mozgás már??
XDdddddd besírtam""
D
2014. június 11. 23:52
|
|
Baharka34visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.06. Hozzászólás: 434 Csatolások: 0 Azonosító: 199630 offline
|
Szeretem Lorde-ot, de nekem nem jött be ez az előadás. Iggy meg szimplán csak elmondta a negatív véleményét Lorde-ról.
Lorde miért nem mondhatja el? Ez csak véleménynyilvánítás. Amit, ugye megtehetnek és ezt ti is megteszitek ebben az esetben Lorde felé. Gyengébbek kedvéért: detto ugyanazt csináljátok mint Lorde. :DDDDDDDD Am meg elég nagy butaság azért utálni valakit mert elmondja a véleményét egy bizonyos emberről mint pl. Selenáról. Vagy csak azért belekötni valakibe mert nem szép...meg olyan haja van..bla..bla. Könyöröm, ki nem szarja le?
Komolyan mondom, Lorde énekesnő, nem topmodell vagy miacsuda. Nem kell, hogy jól kinézzén, tökéletes ruhája legyen vagy hogy jó legyen a haja! (Bár szerintem tök jó haja van)
Hány olyan sztár van aki nem valami nagy szám kinézet szempontjából? Hát megsúgom, hogy kurva sok.. (Bocsánat a csúnyáért..)
Vagy bárki, hogy meri összehasonlítgatni Kurt Cobain-nel vagy bármely híres legendával? Lorde vagy BÁRKI (!!!!!) sosem lesz olyan mint Kurt márcsak azért IS mivel Kurt egy megismételhetetlen és pótolhatatlan tehetség volt a zeneiparban, ugyanakkor teljesen más orgánummal és zenei tapasztalattal vannak/voltak megáldva. Meg én is tök buta lehetek mivel egyszerűen nem birom fölfogni azzal a csöppnyi agyammal, hogy Lorde miért van elszállva magától? xD Válasz: Mert elmondja a negatív véleményét más sztárocskákról. :DDDD De akkor mondok egy titkot: Ti is elvagytok szállva magatoktól mivel szapuljátok Lorde-ot.
Vágjátok csótányok? Szóval ne játsszunk itt az óvodást. Am meg Lorde-nak van a Royalson kívül más száma is szóval nem muszáj mindig azzal jönni.
De ha már Lorde tucat akkor..(inkább itt be is fejezem mivel nem akarom, hogy jöjjön egy tucat szájhős vasvillával a kezében. xd)
Lorde miért nem mondhatja el? Ez csak véleménynyilvánítás. Amit, ugye megtehetnek és ezt ti is megteszitek ebben az esetben Lorde felé. Gyengébbek kedvéért: detto ugyanazt csináljátok mint Lorde. :DDDDDDDD Am meg elég nagy butaság azért utálni valakit mert elmondja a véleményét egy bizonyos emberről mint pl. Selenáról. Vagy csak azért belekötni valakibe mert nem szép...meg olyan haja van..bla..bla. Könyöröm, ki nem szarja le?
Vagy bárki, hogy meri összehasonlítgatni Kurt Cobain-nel vagy bármely híres legendával? Lorde vagy BÁRKI (!!!!!) sosem lesz olyan mint Kurt márcsak azért IS mivel Kurt egy megismételhetetlen és pótolhatatlan tehetség volt a zeneiparban, ugyanakkor teljesen más orgánummal és zenei tapasztalattal vannak/voltak megáldva. Meg én is tök buta lehetek mivel egyszerűen nem birom fölfogni azzal a csöppnyi agyammal, hogy Lorde miért van elszállva magától? xD Válasz: Mert elmondja a negatív véleményét más sztárocskákról. :DDDD De akkor mondok egy titkot: Ti is elvagytok szállva magatoktól mivel szapuljátok Lorde-ot.
2014. június 12. 01:11
A szőlő savanyú Iggy számára, hogy Lorde ennyire elismert lett a szakmában az elmúlt 1 évben (bár jó magam se értem mire fel ez a magasztalás körülötte, mert nem egy nagy was ist das) Nem arról van itt cseppet se szó, hogy ő a megmondója annak, hogy ki milyen szinten van egy sztárhoz képest.. Ez annál sokkal "mélyebb" a kijelentéséből ítélve. Amúgy ez az előadása vérszegény volt, még magához képest is.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. június 12. 08:19
Nem a legjobb előadást produkálta Lorde. Iggy pedig elmondta a véleményét, a vélemények 50%-a lehet jó, 50 pedig rossz. Negatív vélemény, mi lesz, kitör a 3. világháború csak mert valakinek nem szimpatikus Lorde? Ő rengeteg embert - akik felette állnak jóval a szakmában - kritizált ki.
2014. június 12. 10:27
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Iggy legalább normálisan mondta el a véleményét, Lorde meg ezt sem tudja megcsinálni, csak negatívat tud mondani szinte mindenkiről, lehet hogy tévedek, de nekem eddig ez jött le. Iggy legalább képes sértően megfogalmazni a kritikáját.
2014. június 12. 10:27
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
*képes nem sértően
2014. június 12. 14:46
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
A fellépés maga borzalom volt, ahogy Lorde személye is, régen még szerettem, tartott 2 hétig.
Iggy értelmesen, felnőtt módjára mondta el a véleményét, és én ezt tisztelem.
Iggy értelmesen, felnőtt módjára mondta el a véleményét, és én ezt tisztelem.
2014. június 12. 15:11
|
|
Ruki chibivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 369 Csatolások: 0 Azonosító: 209651 offline
|
Hát semmi olyan bántót nem mondott és tényleg van mint csiszolnia Lorde-nek.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.