Klippremier: PSY feat. Snoop Dogg - Hangover
2014. június 11. 19:14
Komolyan? Most PSY azon erősködik,hogy senki ne feljetse el a Gannam Style után, közölnöm kell valamit, nem lesz valami hű ,de nagyon sokéig ismert szerintem,csak úgy újra elfejeti a köztudat
2014. június 11. 20:32
Jéézusom! Miez??? Mert hogy nem zene Az 1000°%--ék...
2014. június 11. 22:08
Én megpróbáltam belehallgatni, de ahogy elindítottam a lakásban tartózkodó kutyák nekiugrottak az ajtómnak :\ A Gangnam Style-t az elején rühelltem, de mára már szívesebben hallgatom mint a mostanában szalagról lejövő tucatdalokat a rádióban.
2014. június 11. 22:42
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
Snoop része hallgathatóak sőt egész jónak mondhatók de a zaj többi része minősíthetetlen szerintem ahhoz hogy a szám kicsit is élvezhető legyen vagy legalább egy jót lehessen rajta röhögni elég volna belőlle olyan 2:30 perc
2014. június 12. 13:44
|
|
Mirrors#sremmlife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.02. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 18 Azonosító: 203041 offline
|
Már az első napon, amikor megjelent, meghallgattam a számot. Snoop Dogg részei nagyon jók, alapból imádom a rappet. De a PSY részei olyan furcsák. :/ Meglehet, hogy nagyobb lesz a sikere, mint a Gangnam Style-nak. ; )
2014. június 14. 00:41
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Nagyon idétlen, semmi értelme sem a klipnek sem a dalnak. Pocsék..
2014. július 03. 23:11
|
|
Whittemore37_Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 138 Csatolások: 247 Azonosító: 223784 offline
|
Bar mennyire is remeltem hogy ki megy a zene iparbol, nem tette, sajnos. Amugy a szam pocsek, Snoop Dogg reszei meg turhetoek.
2014. július 31. 00:32
Basszus...most jutottam el odáig, hogy belehallgassak. Őszinte leszek. A Gangnam Style sokáig replayen volt nálam, és a Gentlemant is nagyon bírtam, de ez... valami... inkább nem nyilatkozom. PSY, ne égesd már a Kpopot, légyszíves! Te ettől többre is képes vagy!
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: