Harry Styles pucér képe megőrjíti a rajongókat
2014. június 11. 11:57
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Milyen egy feltűnésségi viszketegséggel küzdő, hülye majom ez a gyerek, de komolyan. Hogy az emberek ilyen alacsonyra süllyedjenek, hogy semmi intimitás és szemérmesség nincs bennük, ez felháborító és felettébb gusztustalan.
2014. június 11. 13:31
|
|
cukiicsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.23. Hozzászólás: 410 Csatolások: 19 Azonosító: 215738 offline
|
Nem értem miért Harry-re mondják, hogy feltűnési viszketséggel rendelkezik. Nem ő csinálta a képet, hanem az unokatestvére, és Hazz pont ott volt velük. Miért, mit csináljanak? Zárják be egy acél cellába amíg nem lőnek egy selfiet?
Xx
Xx
2014. június 11. 15:02
Szerintem van rajta alsó nadrág.... -.-" Vagy ha nincs szentem azzal is baj
2014. június 11. 15:28
Lehet hogy "volt" rajta fehérnemű de az lehet hogy nem!! Én nem vagyok a rajongója mint más tini lányok ezért megmondom a véleményemet:
1. Harry nem egy 5-7 éves hogy így álljon közönség elé!!
2.Általában a normális embereken amikor tv-t néznek akkor van rajtuk gatya! vagy rövid gatya.. szerintem ti rajongói sem így nézzétek a tv-t de én se tudom hogy volt e rajta fehérnemű ahogy ti sem de mind egy is!
3.Az unoka tesója nagyon bunkó lehet hogy ilyen képet rakott fel róla!
4.Nem zavarja?!! XD engem zavarna ha rólam raknának fel egy ilyen képet a netre!! De szerintem mindenkit zavarna!!
Mind egy is ha ilyen képet raknak fel róla ezután meg lehet hogy még több rajongója lesz vagyis még több tini lány hever a lába előtt..Úgy hogy nekem 8!!
1. Harry nem egy 5-7 éves hogy így álljon közönség elé!!
2.Általában a normális embereken amikor tv-t néznek akkor van rajtuk gatya! vagy rövid gatya.. szerintem ti rajongói sem így nézzétek a tv-t de én se tudom hogy volt e rajta fehérnemű ahogy ti sem de mind egy is!
3.Az unoka tesója nagyon bunkó lehet hogy ilyen képet rakott fel róla!
4.Nem zavarja?!! XD engem zavarna ha rólam raknának fel egy ilyen képet a netre!! De szerintem mindenkit zavarna!!
Mind egy is ha ilyen képet raknak fel róla ezután meg lehet hogy még több rajongója lesz vagyis még több tini lány hever a lába előtt..Úgy hogy nekem 8!!
2014. június 11. 15:30
Meg amúgy is fiúk lehet úgy nézni tv-t hogy nincs rajtuk pulcsi..
2014. június 11. 16:05
Idézet (Netti35 @ 2014.06.10. 23:44)
Ez a srác sitten volt? Vagy csak csak heccből varratott magára ennyi 'börtön tetkót'?
Tetszik, amikor azért ítéltek el valakit, mert tetoválása van, és akinek van egy rohadt tetkója is, az már csak a börtönből jöhet.
2014. június 11. 16:21
|
|
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline
|
Hát én már meg sem lepődöm.Hallottam hogy szeret pucérkodni és hogy így néz tv-t már ezen azért nem is lepődöm meg.És szerintem amúgy a kép nem egyértelmű.Szerintem nem biztos hogy nincs rajta gatya.
2014. június 11. 18:15
|
|
Directioner Girl14visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.03. Hozzászólás: 381 Csatolások: 0 Azonosító: 212889 offline
|
Harry, Harry *-*
2014. június 11. 19:28
|
|
BogieeMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 223732 offline
|
Húúúúú Harry Most mit is mondjak? Vicces!!!
2014. június 11. 19:31
|
|
BogieeMalikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.05. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 223732 offline
|
timi5 Teljesen egyetértek veled!!!
2014. június 11. 21:07
|
|
cs.vera45 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.13. Hozzászólás: 793 Csatolások: 0 Azonosító: 197734 offline
|
Fanny Holt, ezen jót röhögtem, arab terhes nő
Amúgy viccet félretéve a "jajjdetökéletes" és a "kiégett a retinám" kifejezés is túlzás. Teljesen átlagos, se szépnek, se rondának nem lehet mondani. De ugyebár ízlések, és pofonok...
Amúgy viccet félretéve a "jajjdetökéletes" és a "kiégett a retinám" kifejezés is túlzás. Teljesen átlagos, se szépnek, se rondának nem lehet mondani. De ugyebár ízlések, és pofonok...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: