Harry Styles pucér képe megőrjíti a rajongókat
2014. június 10. 20:51
Hát izmosabb mint a ti pasijaitok. Ja,nincs is
Azért szerintem van rajta valami bár nem tudnám megmondani teljesen biztosra. Szexi. Mindenki tudja. ♥
2014. június 10. 21:14
Az a hajzat és az a fej. lel
Amúgy már nyilatkozta azt, hogy otthon ő meztelenül szokott lenni. Hát, egészségére
Amúgy már nyilatkozta azt, hogy otthon ő meztelenül szokott lenni. Hát, egészségére
2014. június 10. 21:29
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
BASSZUS..
azért nem biztos az h pucér.. főleg nem társaságban..
2014. június 10. 22:48
|
Mesi16új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.14. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 200175 offline
|
1. Eltakarja magát félmeztelenűl meg már szmtalanszor láttuk strand naci stb..
2. Honnan tudjátok uncsi tesóján volt e valami hisz nem látjuk csak h a felső testén nincs semmi...
3. Meg van h a fiúk úgy néznek pl. focit h közben nem söröznek hanem mást csinálnak miért ne lehetne box meccset nézni félmeztelenül?!
Tehát mielőtt bárki is írél lehet volt rajta valami mivel nem tudjuk mi van mögötte
D a Fecske amúgy se látszódik
xD
2. Honnan tudjátok uncsi tesóján volt e valami hisz nem látjuk csak h a felső testén nincs semmi...
3. Meg van h a fiúk úgy néznek pl. focit h közben nem söröznek hanem mást csinálnak miért ne lehetne box meccset nézni félmeztelenül?!
Tehát mielőtt bárki is írél lehet volt rajta valami mivel nem tudjuk mi van mögötte
2014. június 10. 23:17
Hát elég gusztustalanul néz ki, és nem csak a teste de az arca is elég undorítová vált. Régen se szerettem, de akkor legalább kinézett valahogy....fuj
2014. június 10. 23:30
Engem nem őrjített meg, de engem nem kell emberszámba venni mert nem vagyok rajongó
2014. június 10. 23:40
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Érdemes volt róla cikket irni, komolyan.... bármit csinál herike, máris cikk iródik belőle. A meztelenkedéseiről meg megvan a véleményem de azt inkább nem irom le
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: