Ha jól vettem észre Zico-ról még senki sem indított fórumtémát. Én ezt most megteszem. Tölthettek fel bármilyen képet róla, természetesen.
Ti mikor ismertétek meg?
Woo Ji Ho
2014. június 10. 10:45
2015. november 02. 17:22
Zico-t és úgy a Block B egészét én 2011-ben ismertem meg. A klipekből persze egyből Zico-t szúrtam ki kedvencnek
Furcsa volt, hogy őt kedveltem meg a legelőször, mert mikor még csak képeket láttam róla nem volt szimpatikus.
Mára viszont hatalmas kedvencem, nagyon megfogott.
Hatalmas tehetségnek tartom.
Egyébként a bátyát TaeWoon-t előbb ismertem meg még a Co-Ed School-os korszakában és nagyon meglepődtem mikor megtudtam, hogy ő és Zico testvérek.
Igaz Zico-t jobban szeretem, de tagadhatatlan, hogy mind ketten hatalmas tehetségek.
Mára viszont hatalmas kedvencem, nagyon megfogott.
Egyébként a bátyát TaeWoon-t előbb ismertem meg még a Co-Ed School-os korszakában és nagyon meglepődtem mikor megtudtam, hogy ő és Zico testvérek.
És hát jöjjön a napom fénypontja, ma végre megjelent Zico Boys And Girls száma.
Újabb remekmű
2016. május 29. 16:28
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1469 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Én ebben az évben vagy is 2016-ban ismertem meg Woo Ji Ho-t. Még hozzá nagyon meg tetszett az I Am You, You Are Me klipje egyszerűen annyira jó
ez a klip és a zene hogy egyből kedvencem lett "ZICO"
Már több klipben is láttam és ott is tetszett "ZICO" hangja
[/b]
Már több klipben is láttam és ott is tetszett "ZICO" hangja
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
Schobert Norbi gyorshajtással promózza autóját – saját Facebook-videója buktathatja le
54 km/h-val hajt egy 30-as útszakaszon saját videójában.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Meghalt Chuck Norris - 86 éves volt
Sokak kedvence volt, a mémeket is uralta.
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Miley Cyrus akarta Hannah Montana visszatérését
Ő szorgalmazta a dolgot.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.

0 felhasználónak tetszik: