Kihirdette a nyár slágerét a Time
2014. június 11. 09:33
Nem ez a legjobb Paramore-dal, de azért nem olyan rossz, el lehet hallgatni. Jobban örültem volna, ha Ed Sheeran Singje, Ariana Problemje, vagy Iggy Fancyja lett volna az első. Ettől függetlenül szép helyezést értek el.
2014. június 11. 10:03
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
Egy icike-picikét megint elsiette ezt a TIME,
a Paramore dala február óta 'érlelődik' de nem ért el semmit, 5SOS tipikus 'fangirlish' dal ahogy Ari-é is, Rita most sajna picit gyengébb (a britek nyomják nagyon), Dj Snake és Betty Who ismeretlen számomra, Pharrell-t meg nem értem...a többi jó, de nyomába se ér a 'Blurred Lines', 'Get Lucky' stb sikereinek. Iggy, Calvin, Ed, Sam és a Clean Bandit nálam belefér majd az év 30 (max 20) legjobb dalába.
A 'Waves'-t és a 'Changes'-t én is hiányolom, meg még egy bombasztikus mainstream slágert a 'Happy' után
2014. június 11. 12:34
|
|
k. júlia lucaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 210613 offline
|
Annyira szeretem Arianat... <3
2014. június 11. 17:05
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
Nagyon büszke vagyok az 5 Seconds of Summer-re. A sok munka meghozta gyümölcsét, de simán feljuthatott volna az első helyre, hisz nem ez a legjobb Paramore szám
De amugy imádom mind a kettő bandát, tehát nincs kifogásom az eredménnyel.
De nagy GRAT a többieknek is
2014. június 11. 19:42
Gratulálok a Paramorenak. A 5SOS-re pedig különösen büszke vagyok emiatt a 2. helyezés miatt!
2014. június 11. 19:57
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Gratulálok Paramore!eddig is imádtam az Ain't it fun-t,most mégjobban fogom imádni
ja és Ariana-nak a Problem-hez is gratulálok,mert az is egy nagyon jó szám.egyébként minden jelöltnek gratula
ja és Ariana-nak a Problem-hez is gratulálok,mert az is egy nagyon jó szám.egyébként minden jelöltnek gratula
2014. június 11. 20:20
Nem értem rá válaszolni a Compromise nevű felhasználó rosszindulatú hozzászólására, de Norah már megtette(d) helyettem, nagyon szépen köszönöm!
Compromise, csak annyit üzennék, hogy tudtommal nincsen kisebbségi komplexusom, de azért köszönöm, hogy így aggódsz értem (pszichológushoz azért még nem fogok menni
)
Ha valóban minden úgy lenne, ahogy írod, akkor pedig nem a 60. helyet foglalná el H.W. az oldalon.
Compromise, csak annyit üzennék, hogy tudtommal nincsen kisebbségi komplexusom, de azért köszönöm, hogy így aggódsz értem (pszichológushoz azért még nem fogok menni
Ha valóban minden úgy lenne, ahogy írod, akkor pedig nem a 60. helyet foglalná el H.W. az oldalon.
2014. június 11. 20:46
Idézet (OceanSoul @ 2014.06.11. 20:20)
Nem értem rá válaszolni a Compromise nevű felhasználó rosszindulatú hozzászólására, de Norah már megtette(d) helyettem, nagyon szépen köszönöm!
)
Nem tudom, hogy néhányan honnan veszik, hogy ez az oldal mérvadó egy külföldi/nemzetközi előadó karrierjének alakulásában. Az a helyzet, hogy az itteni "rajongók" nagy része hallott tőle/tőlük egy dalt és máris bevarázsolták a kedvencek közé. Sok itteni "rajongó" vajmi keveset tud a Paramore-ról, csak manapság menőnek gondolják, ha annak nevezik magukat. Egyébként kétlem, hogy Compromise kommentje neked szólt, de világosíts fel nyugodtan, ha tévednék.
Én személy szerint nem örülök annak, hogy az Ain't it fun ennyire népszerű dal, hiszen baromi gyenge akármelyik régebbi Paramore dalhoz képest. A többi dalt nem igazán szeretem, bevallom, az előadók nagy részét sem ismerem.
2014. június 11. 20:54
Idézet (rednail @ 2014.06.10. 20:13)
[..] Ne legyen már divat, hogy utálok/nem szeretek valamit, és odamegyek dumálni.
Hát ez annyira jól sikeredett, hogy felesleges volt leírnod. Inkább az ne legyen már divat, ha valaki ugyan nem vágja hanyatt magát sikítozva egy előadótól, de normális véleményt ír mert joga van hozzá virtuálisan nem vágjátok el a torkát mindenféle cukormázbaburkolt kisregénnyel. Teljesen korrektül írta le szerintem a társaság 80%, hogy mi a véleménye, fogadd el ha ez ütközik a tiéddel akkor is.
2014. június 12. 14:58
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Szerintem Calvin Harris: Summer a legjobb!
2014. június 12. 19:46
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Paramore az első??? na hagyjuk már...
2014. június 13. 12:26
|
|
AvrilSmile |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.17. Hozzászólás: 926 Csatolások: 4 Azonosító: 226218 offline
|
Háát, én nem nagyon szeretem ezeket a számokat, de a paramore-t igen, szóval örülök, és gratula Hayley-éknek!!!
2014. június 13. 17:11
A Rather Be, Come Get It Bae, Summer és az I will never let you down
2014. június 13. 18:11
|
|
rekuska866új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.09. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 220927 offline
|
MI??? PARAMORE??? o.O JESSZUS... Simán lehetne a 5SOS (5 Second Of The Summer) az első!!
2014. június 13. 21:01
|
|
ArianaFan77új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.14. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 221182 offline
|
Ez valami vicc? Ariananak kellene lennie az elsőnek! <3 <3
2014. június 15. 13:50
|
|
Hornyák Krisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.09. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 214995 offline
|
Az első hely nem igazságos
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: