Starity

Kihirdette a nyár slágerét a Time

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 10. 16:48 #81
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Őszintén szólva, látszik, hogy az utóbbi időben nem a mainstream zenére voltam ráállva, mert a 99%-ukat azt sem tudom, hogy eszik vagy isszák. Nálam most nyáron szerintem a Red legújabb korongja fog tarolni, és szerintem ezek a gagyi műanyag zenék legfeljebb a strandokon fog a fülembe mászni ilyen háttérzajként. Azzal viszont egyetértek, hogy az Ain't It Fun közel sem a legjobb Paramore dal. Én úgy egy éve ismerkedtem meg velük közelebbről és még a mai napig is úgy gondolom, hogy karrierjük csúcspontja a Riot volt. Azóta pedig folyamatosan lefelé tendál a színvonal. Nem azt mondom, hogy sz*r zenét játszanak, mert ezektől a tini nyikhajoktól még mindig ezerszer jobbak, de közel sem akkora durranás, mint ahogyan itt elő van adva. Hayley hangja gyönyörű, klassz zenét is játszanak, de számomra semlegesek és kicsit gagyik is. Elméletben rockot játszanak - érdekes, mindenhol ezt írják -, de az egész valóban inkább amolyan poppos körítésben van előadva. Érzelgős egy jányka vagyok én, de egy Paramore dalon sem bőgtem el magamat. Egy zenekar igen is tudja közvetíteni az érzelmeket a hallgató felé - minap a Skillet American noise dala érintett meg a kisfilmmel együtt. A frontember rossz élményeit szedte össze egy csokorba és úgy előadta valamelyik fellépésen, hogy tátott szájjal néztem. Még az én szívemet is megszorongatta. A Paramore pedig sem a korongjain, sem pedig a fellépésein nem képes olyan katarzist előidézni a hallgatónál, ami sírásra vagy érzelgősségre készteti. Limonádénak tökéletesen elmegy a zenéjük, de szerintem nem alkottak - és nem is fognak alkotni - olyat, amiért az emberek majd 5-6 évtized múlva is emlegessék őket. Szerintem meg a Paramore a rock mainstreamje. Kicsit tényleg uncsi, hogy az egekig vannak magasztalva errefelé, mert speckó annyira nem jók. Az utolsó két albumuk véleményem szerint lófütyi például a Rise-hoz képest (szintén Skillet) amin a trackek elég ütős mondanivalóval bírnak. Nekem ez a véleményem ezzel kapcsolatban, úgyhogy a fanok kíméljék magukat vergődésükkel.
2014. június 10. 16:50 #82
- törölt felhasználó -    
Ariana csak így tovább.smileeee.gif
2014. június 10. 16:56 #83
Alexy King
Alexy King
új tag

StátuszI'm happyyyyyy! :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 32
Csatolások: 0
Azonosító: 226722
Ma tutira meghallgatom mindet tongue.gif biggrin.gif
2014. június 10. 17:00 #84
MachineMagic
MachineMagic
painkiller.
Hozzászólás: 1126
Csatolások: 6
Azonosító: 133664
Szerintem ez a Paramore szám nem kicsit gyenguszra sikeredett... Ez lenne a nyár slágere? Ugyan... A 2. is 12 egy tucat. Szerintem egyedül Sia dala ér a felsoroltak közül valamit.
2014. június 10. 17:16 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (Norah @ 2014.06.10. 13:08)
Itt egyedül neked vannak kisebbségi komplexusaid. Külön figyelmet érdemel, hogy ez hanyadik nicked. Tehát ne torzíts4 Ha gondod van, írd meg privátban.

Miért mindig olyanok mondják, hogy írjak privát üzenetet, akiknek nincs is engedélyezve? De még az üzenőfalra való posztolást sem. Na mindegy, akkor majd itt, elvégre ez nem sokban különbözik attól, mint mikor más üzenőfalán kibeszélsz engem. smileeee.gif

(Vicces módon reflexből a sztáradatlapoknál kerestem a profilod.) Először is végtelenül megtisztelő, hogy számon tartod a változásokat a felhasználóneve(i)m terén. Lehet, hogy nem érdekel, de elárulom az okát: amíg te a tagságod kezdete óta ugyanolyan, másokat görcsösen utáló és lenéző vagy, addig én két év alatt rájöttem, hogy nem éri meg olyan szinten lejáratni magam, ahogy az előző profiljaimon tettem. Ezért is töröltem őket, mert képes voltam belátni, hogy vállalhatatlan volt a stílusom. Szóval nem, nincs kisebbségi komplexusom, a kifejezés egyébként is tök mást jelent... nem tudom, kegyednek mit takar.

Nálam jelen esetben egyenlő azzal, hogy valaki úgy szeretne elismerést és önbizalmat szerezni, illetve érvényesülni az oldalon (ha már az életben nem tud - idegenként megkockáztatom, de nem személyeskedésként, mert ugye, az oldal szabályzata azt szigorúan tiltja), hogy XX évesen buta kisgyerekeknek magyaráz, mivel nyilván borzasztóan nehéz intelligensebbnek tűnni egy reálisan gondolkodni még nem tudónál. Tízévesen szerintem tőled se várta el senki, hogy a világképed épkézláb legyen, de ha igen, őszintén sajnálom, és megértem a kényszert a tökéletességre, amit öntudatlanul is sugárzol magadból. Gondolok itt arra, hogy a sokszor ellentmondásos véleményeidben olyan stílust használsz, amit én körülbelül a kutyámmal szemben sem engednék meg magamnak, és teszem azt, sok más ember sem. Azt már szóvá se merem tenni, hogy a negatív megnyilvánulásaidban legtöbbször mások szexuális irányultságát és külsejét firtatod. A hírszerkesztők többszöri megkérdőjelezését a cikkekkel kapcsolatban (pl. vélt, legtöbbször nem valós hibák helyesírási és tartalmi téren) viszont megemlíteném, amit szintén röhejesnek találok. Ha te jobban alszol attól éjszaka, hogy sikerül más szemében szálkát felfedezned, miközben a tiédben ott a gerenda - hiszen a te véleményeid és hozzászólásaid is rengetegszer kritikán aluli módon vannak megfogalmazva (elírások, helyesírási hibák, összefüggéstelen mondatok stb.) -, gratulálok. Eddig mégsem szólt be senki, legalábbis nem nyilvánosan.

A fent említett ellentmondásosságok alatt többek közt egyébként azt értem, hogy amíg a te kedvenceid egy csettintésre leszállhatnak pl. a drogokról, addig a szerekkel most küzdők halálra vannak ítélve. Vagy ahogy az előző hozzászólásomban is említettem, egy XY (aki nagyrészt - ha nem is tökéletesen, de - élőben énekel) tehetségtelen és túlsztárolt, de egy pléjbek-királynő BS istennő, még ilyen hanggal is. Érdekes. Lehet olyanokkal dobálózni, hogy elfogult vagyok (és ezzel tisztában is vagyok, mivel ismerem magam), de nem vagyok egyedül.

Ha valaki nem rajong a favoritjaidért, az beltenyésztett trampli, ahogy te is gyönyörűen megfogalmaztad pár napja. Én is ilyen voltam, de basszus, ez a Starity, ahol vadidegenek, magukat szakértőnek gondoló tagok véleményei körülbelül nem érnek semmit. Ezt az egyet sikerült nagyon megtanulnom az elmúlt X hónapban. biggrin.gif De ha te többnek érzed magad attól, hogy random, ismeretlen emberek ajnároznak az interneten, váljék egészségedre. biggrin.gif Mindenesetre sokat elárul az emberről, mikor mindenről megvan a véleménye, csak önmagáról nem. smileeee.gif

Ui.: Jót mulattam amúgy, hogy olyan lájkolta a kisebbségi komplexust említő hozzászólásodat, aki egyébként egyik nap még az egyik felhasználót magasztalja, ám annak kitiltása után olyan moderátor popsiját kezdi fényesre nyalni, akit előtte konkrétan jóízűen lek-rvázott a már kizárt felhasználóval. Hahaha!

Nyilván vannak olyanok, akiknek nem tetszik a hozzászólásom, de bízom benne, hogy nem kerül eltávolításra. Elvégre ez is csak egy vélemény, ami bár sajnos minőségileg meg sem közelíti a 639 legjobbat, írott és íratlan szabályt taláááán, de csak talán nem sértett.
2 felhasználónak tetszik: coke., Kazuo
2014. június 10. 17:17 #86
Andika66
Andika66
F1 ♥

StátuszBár teljesen összetörtem, a szívem még mindig vadul dobog
Hozzászólás: 2120
Csatolások: 233
Azonosító: 139605
Calvin Harris Summer heart.gif
2014. június 10. 17:22 #87
- törölt felhasználó -    
hát nekem a Paramore száma egyáltalán nem tetszik de amúgy őket sem szeretem tehát ez érthető volt
2014. június 10. 17:26 #88
Lili1DLoveForever
Lili1DLoveForever

StátuszNarry Storan is my drug...
Hozzászólás: 901
Azonosító: 192600
Calvin Harris Summer heart.gif
5 Seconds Of Summer She Looks So Perfect heart.gif
2014. június 10. 17:34 #89
laura23pl
laura23pl
visszatérő vendég

Státuszimádom avrilt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hozzászólás: 353
Csatolások: 32
Azonosító: 224602
szerintem calvin harris érdemelte volna meg legjobban az első helyet!!!!!!!!!!!!
2014. június 10. 17:55 #90
- törölt felhasználó -    
Calvin<3
Ariana<33
gratulálok mindenkinek
2014. június 10. 18:01 #91
- törölt felhasználó -    
5 Seconds of Summer,Calvin Harris,Rita Ora. heart.gif
2014. június 10. 18:25 #92
- törölt felhasználó -    
Paramore♥
5 Second Of Summer ♥
2014. június 10. 18:41 #93
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Ezek közül nekem egyedül Calvin Harris Summer c. számától van csak nyári feelingem, de ez persze egyénfüggő. wink.gif
2014. június 10. 19:01 #94
kissangela2003
kissangela2003
Queen of Sarcasm

StátuszFangirling is not a hobby. It is a life style.
Hozzászólás: 2075
Azonosító: 225173
Calvin és Rita zenéje jó!
2014. június 10. 19:35 #95
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
hát nem nagyon értek egyet ezzel a listával..
2014. június 10. 19:36 #96
Zuchinii9
Zuchinii9

StátuszAz élet túl hosszú ahhoz, hogy kimondjuk, amire gondolunk. (~Doctor House)
Hozzászólás: 662
Csatolások: 15
Azonosító: 194713
A 2. és a 7. a legjobb! <3 Szerintem.
2014. június 10. 19:46 #97
Lili5512
Lili5512

StátuszNothing............... :)
Hozzászólás: 1057
Csatolások: 371
Azonosító: 185626
5 Seconds Of Summer forever biggrin.gifD <33333
2014. június 10. 20:13 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2014.06.10. 16:48)
Őszintén szólva, látszik, hogy az utóbbi időben nem a mainstream zenére voltam ráállva, mert a 99%-ukat azt sem tudom, hogy eszik vagy isszák. Nálam most nyáron szerintem a Red legújabb korongja fog tarolni, és szerintem ezek a gagyi műanyag zenék legfeljebb a strandokon fog a fülembe mászni ilyen háttérzajként. Azzal viszont egyetértek, hogy az Ain't It Fun közel sem a legjobb Paramore dal. Én úgy egy éve ismerkedtem meg velük közelebbről és még a mai napig is úgy gondolom, hogy karrierjük csúcspontja a Riot volt. Azóta pedig folyamatosan lefelé tendál a színvonal. Nem azt mondom, hogy sz*r zenét játszanak, mert ezektől a tini nyikhajoktól még mindig ezerszer jobbak, de közel sem akkora durranás, mint ahogyan itt elő van adva. Hayley hangja gyönyörű, klassz zenét is játszanak, de számomra semlegesek és kicsit gagyik is. Elméletben rockot játszanak - érdekes, mindenhol ezt írják -, de az egész valóban inkább amolyan poppos körítésben van előadva. Érzelgős egy jányka vagyok én, de egy Paramore dalon sem bőgtem el magamat. Egy zenekar igen is tudja közvetíteni az érzelmeket a hallgató felé - minap a Skillet American noise dala érintett meg a kisfilmmel együtt. A frontember rossz élményeit szedte össze egy csokorba és úgy előadta valamelyik fellépésen, hogy tátott szájjal néztem. Még az én szívemet is megszorongatta. A Paramore pedig sem a korongjain, sem pedig a fellépésein nem képes olyan katarzist előidézni a hallgatónál, ami sírásra vagy érzelgősségre készteti. Limonádénak tökéletesen elmegy a zenéjük, de szerintem nem alkottak - és nem is fognak alkotni - olyat, amiért az emberek majd 5-6 évtized múlva is emlegessék őket. Szerintem meg a Paramore a rock mainstreamje. Kicsit tényleg uncsi, hogy az egekig vannak magasztalva errefelé, mert speckó annyira nem jók. Az utolsó két albumuk véleményem szerint lófütyi például a Rise-hoz képest (szintén Skillet) amin a trackek elég ütős mondanivalóval bírnak. Nekem ez a véleményem ezzel kapcsolatban, úgyhogy a fanok kíméljék magukat vergődésükkel.

Én nem értelek, nem tetszik hát nem tetszik, hidd el, rengeteg rajongó kiakadt az új album miatt, köztük én is. 2007 óta ismerem és szeretem őket, és elismerem, hogy a régiek sokkal jobbak, hidd el compromise is elismeri, nem ő szavazta meg ezt a Paramore számot, úgyhogy most nem értem, hogy mi köze van a staritys túlsztároláshoz ehhez. És szeretni és rajongani valakiért két külön dolog. Szereted a zenéit, de nem mindet, hát ok. De ha rajongsz értük, akkor viszont kitudja hozni azt az érzést belőled amit itt leírtál. Kár ezen izélni, hogy nem lehet a dalukon sírni stb... Aki igazán szereti és rajong értük, az tud, főleg ha megérinti a dalszöveg. Lehet unalmas, hogy itt túl sok figyelmet kapnak, de az még unalmasabb, hogy folyamatosan szapulva vannak. Ne legyen már divat, hogy utálok/nem szeretek valamit, és odamegyek dumálni. A Skillet-hez meg ne hasonlítsuk már, mert eléggé nevetséges smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: elin., janet7, hayley4
2014. június 10. 20:17 #99
ILuvJHutch.
ILuvJHutch.
új tag

StátuszHa tehetnem az egbe kialtanek fel hadd vigye el a hangom messze a szel!!-Curtis
Hozzászólás: 8
Azonosító: 215339
nallam akk is Calvin Harris-Summer az 1. :3<3
2014. június 10. 20:18 #100
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
"Őszintén szólva, látszik, hogy az utóbbi időben nem a mainstream zenére voltam ráállva, mert a 99%-ukat azt sem tudom, hogy eszik vagy isszák."

Én meg szinte csak mainstream-et hallgatok, de ezeknek az előadóknak a fele ismeretlen nekem is. Pont ez a bajom. Elbaszódott a mainstream... Most elővették ezeket a hipster, alternatív, hippi majmokat (Lorde, Ed Sheran, stb) és az egész popvilág sótlan, egy normális sláger sincs. Ok, a listán vannak jók, de messze nem olyanok, mint 2008-2011 körül. Azok az albumok/előadók akik slágereket is tudnak csinálni, lecsúsztak a listák aljára (Beyoncé, Gaga, stb) és jelenleg minden slágerlista rohadt unalmas mert a semmitmondó, ritmustalan, unalmas dalok a "menők" mostanság...

A cikkhez szólva:

Innen Ariana számát szeretem (amin meg is lepődtem, mert eddig semmi értelmes dala nem volt),
Rita Orát (bár ez a szám hozzá képest nagyon erőtlen)
Iggy Azalea-t (ő idén a legtöbbet érő előadó xD)
meg az 5SOS száma sem rossz, bár elég nyálas, de fülbemászó (ennek a csapatnak amúgy ez az egyetlen jó dala)
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!