Kihirdette a nyár slágerét a Time
2014. június 10. 14:20
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
A Problem szörnyű dal, egyedül Iggy jó benne, már bocsánat....
2014. június 10. 14:20
nono2002 teljesen egyetértek!! Sztem a 5 Seconds of Summernek kellet volna. az első hely
2014. június 10. 14:27
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
Nem hiszem ,hogy Paramore dala a legjobb. Ezen a számon kivül is vannak sokkal jobbak.
2014. június 10. 14:27
|
|
Dzsezúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 213405 offline
|
5SoS jobb
am a listabol csak az 1., 2.-at ismerem, Paramore-tól se hallottam még, csak a nevüket, meg úgy általában...
szóval ezt a dalt azért meghallgattam, ha már legyőzte a 5SoS-t akk jónak kell lennie... nem olyan rossz (nekem mondjuk nem tetszik...) de nem is az 1...
5SoS jobb, nyáriasabb sztem... jobban megérdemelték volna az 1. helyet.
(ui: nem fikázni akarom a Paramore-t csak sztem a %SoS jobb, de ez csak az én véleményem...)
szóval ezt a dalt azért meghallgattam, ha már legyőzte a 5SoS-t akk jónak kell lennie... nem olyan rossz (nekem mondjuk nem tetszik...) de nem is az 1...
5SoS jobb, nyáriasabb sztem... jobban megérdemelték volna az 1. helyet.
(ui: nem fikázni akarom a Paramore-t csak sztem a %SoS jobb, de ez csak az én véleményem...)
2014. június 10. 14:41
Az első hattal egyetértek, de én a She Looks So Perfect-et jobban szeretem.
2014. június 10. 14:47
Én nem nagyon szeretem ezt a Paramore számot. Ha a mostaniak fele olyan jók lennének mint a régiek már annak is örülnék. A Fancy szerintem jó szám és a Problem sem rossz, de a klippben nagyon csalódtam. A túlértékelt szón tényleg elkéne gondolkodni mielőtt mindenre rámondjuk. Túlértékeltnek én bibert meg a többi tucat sztárt/bandát mondanám, amik egymást utánozzák ész nélkül.
2014. június 10. 14:56
EGYIKET SE ISMEREM! Csak a Paramore-t.
Vagy lehet ismerem,de nem hallgatom rendszeresen.
2014. június 10. 15:09
Nagyon örülök ,hogy Paramore lett az első szerintem is egy nagyon jó számük:)
2014. június 10. 15:32
A nyár még csak most jön és addig még több száz szám fog megjelenni. Szerintem hülyeség volt JÚNIUS elején kihirdetni.
2014. június 10. 15:33
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
A 5SOS nagyon megérdemelte a helyezést, bár szerintem az első helyet is megszerezhette volna. She Looks So Perfect ♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: