Kihirdette a nyár slágerét a Time
2014. június 10. 13:09
Idézet (rednail @ 2014.06.10. 12:42)
Mindig nevetek mikor azt írják, hogy túlértékelt :) és csak azért, mert itt több cikk van róluk mostanában, mint régebben. A metál meg nem is tudom honnan jött, lol, ennyire nem tudják szidni ezt a "túlértékelt" bandát, hogy erre mennek rá, hogy nem is metál? Hát ki mondta, hogy az?
Nemhogy inkább örülnének, hogy nem csak 1D,Bieber, Miley, meg a többi "sztárról" vannak állandóan cikkek, hanem néha a Paramore-ról is. és az, hogy ki a túlértékelt arról vitatkozhatnánk ;)
Nemhogy inkább örülnének, hogy nem csak 1D,Bieber, Miley, meg a többi "sztárról" vannak állandóan cikkek, hanem néha a Paramore-ról is. és az, hogy ki a túlértékelt arról vitatkozhatnánk ;)
Kit érdekel, hogy több van róluk? Ha másról akarnak olvasni, fogják magukat, aztán a folyamatos okoskodás helyett írnak olyanról, akit szeretnek. :D Vagy járassák le a Paramore-t, ha ennyire utálják őket. :D Bár ehhez elég nehéz lesz olyan anyagot találni.
Az a legviccesebb amúgy, hogy vannak itt olyan sztárok, mint pl. Demi Lovato (hasra ütve mondom), aki szerintem tök tehetséges, mégis nagy divat utálni az oldalon, csak mert ex-Disney-sztár. Keselyűként ott van évek óta ugyanaz a 2-3 tag a róla szóló cikkek alatt, hogy a gugliban talált "oltásokat" odaírják, meg megkérdőjelezzék a tehetségét a levegővételi problémái (ez csúnya szó jelenesetben) miatt, mikor azért vannak itt olyanok, akik 15 év alatt tátogni se tanultak meg rendesen, mégse szólja meg őket az égvilágon senki. Vagy Lindsay Lohan, aki világi drogos, és soha, de soha nem léphet ezen túl, de az ítélkező emberek kábítószerfüggő kedvencei továbbra is szentek és sérthetetlenek. Annyira gáz.
2014. június 10. 13:13
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Summer, Ain't Fun, Problem. ♥♥♥ Ezek az én kedvenceim ezek közül. Én még a Changes c. számot
( faul & wad ad vs. pnau) is beletettem volna... Shakira Empire és Dare (lalala) sem rossz.
De akárhogy is döntenek, engem nem befolyásolnak, hogy mik számítanak menő zenének, mert én nem divatból hallgatok zenét. Azt hallgatok, ami nekem tetszik.
Bár vannak jók a listán az én(képzeletbeli) TOP listámon más zenék vannak.
( faul & wad ad vs. pnau) is beletettem volna... Shakira Empire és Dare (lalala) sem rossz.
De akárhogy is döntenek, engem nem befolyásolnak, hogy mik számítanak menő zenének, mert én nem divatból hallgatok zenét. Azt hallgatok, ami nekem tetszik.
2014. június 10. 13:42
Teljesen egyet értek a listával!Ain't It Fun,She Looks So Perfect,Summer,Problem,Rather Be♥
2014. június 10. 13:43
|
|
pillango117F*ckedUpWorld |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 1150 Csatolások: 14 Azonosító: 156257 offline
|
Ain't fun
imádom a Paramoret
2014. június 10. 13:53
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Imadni csak Istent szabad !
Ed Sheeran , Pharrel Williams es Arianna Grande-nak nagyon gratulaok , mert tudom bennuk sosem csalodom , mindig tesznek a sikerert !
Ed Sheeran , Pharrel Williams es Arianna Grande-nak nagyon gratulaok , mert tudom bennuk sosem csalodom , mindig tesznek a sikerert !
2014. június 10. 13:55
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Te jo eg , hogy lehet itt Miley es Hayley ???
Az a ket csaj mar egymagaban egy nagy nulla , nem hogy meg playback-el
Nekik nem gratulalok , mivel nem erdemlik meg !
Az a ket csaj mar egymagaban egy nagy nulla , nem hogy meg playback-el
Nekik nem gratulalok , mivel nem erdemlik meg !
2014. június 10. 13:58
|
|
smiler 200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.28. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 223356 offline
|
Mrs.Bieber19 pont hogy a kis Bieber-ke nem érdemelné meg!Miley nagyon is és pont hogy ő nem playbackel hanem JB!!
2014. június 10. 14:02
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
nagyon szeretem a Paramore dalát de nem hiszem hogy játszanák a partokon meg a fent felsorolt helyeken én elsőnek Calvin Haris számát tenném igaz hogy kicsit tucat de fülbemászó igazi party dal második helyre a nagy kedvencemet tenném a Fancyt
2014. június 10. 14:08
|
|
Nitta2001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.28. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 217741 offline
|
Nekem az a Paramore egyuttes sosem volt szimpi pedig szeretem az olyan stilusu rock/pop zeneket amiket jatszanak de ok valahogy nagyon nem jonnek be igy nem is oruluk hogy az o daluk lett a legjobb...Es ez a szamuk sem a legjobb...A tobbivel nagyjabol egyet ertek bar a hideg kiraz Calvin Harris-tol es az egesz Summer cimu szamatol meg ugy maga a csavo irrital de aki szereti az szeresse engem nem zavar.Azert mindenkinek gratulalok!
2014. június 10. 14:13
Mrs.Bieber19 Már hogy lehetne Miley ès Hayley egy nagy nulla?Abszlolúte megèrdemeltèk a helyezèsüket.Már nem azèrt,hogy sèrtegesselek,de a te Dzsásztinkád is playbackről nyávog,szóval erről ennyit.
Szerintem Ariana Promlemje azèrt nem annyira jó szám.Biztos voltak a Promlemnèl jobb számok is amik kièrdemeltèk volna az ötödik helyet
Szerintem Ariana Promlemje azèrt nem annyira jó szám.Biztos voltak a Promlemnèl jobb számok is amik kièrdemeltèk volna az ötödik helyet
2014. június 10. 14:14
|
|
happilygirl.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 219042 offline
|
Hm... Talán Calvin Harris kellett volna az első helyre! Mellé tuti nem ezeket a számokat raktam volna..
2014. június 10. 14:19
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
5SOS-nek kellett volna az elsőnek lennie szerintem:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: