„Tudtam, hogy lennének itt olyan perverzek, mint te”
Mármint hogy LESZNEK itt, nem?...
Rihanna a világ legkívánatosabb nője
2014. június 09. 20:20
Gratulálok neki, de én mást is eltudtam volna képzelni nyertesként.
2014. június 09. 20:42
|
Erowingúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.11. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 136156 offline
|
most ez komoly? Olyanok a mellei, mint, ha egy falunyi gyereket szoptatott volna már meg.... aki ezt írta biztos a süketek és vakok intézetébe jár.... förmedvény egy nő ez.....
2014. június 09. 20:42
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Abban egyetértek, hogy a hírességek közt - a rejtett szépségekkel nem is számolva - akad milliószor szebb nő, mint ő. Rihanna szerintem közönséges és olcsó hatást kelt az esetek többségében. De eleve ez a szavazás baromság, mert úgysem a szépség dönt, hiszen a rajongói szavaznak rá. Egyébként is, a szépség tényleg borzasztóan szubjektív. A férjem például Beyoncéra - aki szerintem kifejezetten gyönyörű -, azt mondta, dagadt tehén, közben meg istenítik szerte a világon.
2014. június 09. 20:55
Gondolom nem kell ragoznom,hogy ezzel miért is nem értek egyet.
2014. június 09. 21:16
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A kislányok itt a kommentekben megint összekeverik a szépet meg a szexit. Igen, van nála szebb nő, de Rihanna nem csak szép, de dögös alakja van, iszonyat jó lába és segge, valamint egy olyan személyisége, ami nem egy butuska, unalmas kislány benyomását kelti (pl Szalonna Gomez, Taylor Swift, stb, az ilyenek nem kellenek a pasiknak), hanem egy belevaló, kemény csaj, aki pofán rúg, ha kell és az ilyen "végzet asszonya" típusú nők mozgatják meg a férfiak fantáziáját, nem a kirakatbabák.
Azt meg, hogy ki a női szexszimbólum, bízzuk a pasik illetve a női nemhez vonzódók ízlésére. Itt is meglátszik, hogy férfiak szavaztak, nem tinilányok, különben valami sótlan disney suna nyert volna...
Azt meg, hogy ki a női szexszimbólum, bízzuk a pasik illetve a női nemhez vonzódók ízlésére. Itt is meglátszik, hogy férfiak szavaztak, nem tinilányok, különben valami sótlan disney suna nyert volna...
2014. június 09. 21:25
|
|
Mrs. Hippivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 218944 offline
|
Mondhatnám azt, hogy nem neki kellet volna ezt a címet adni, meg, hogy vannak nála szebb nők. Tényleg vannak nála szebbek, de ha jobban körülnézünk a mai sztárvilágban, akkor tényleg megérdemelte. Bár a személyisége nekem sem szimpatikus, be kell vallanom, hogy ő egy tényleg nagyon szexi nő, és ahogy azt Candy_attack megmondta, az ilyen típusú nők mozgatják meg a férfiak fantáziáját, nem pedig a Selena Gomezhez hasonló kislányok. Szóval Candy_attack: teljesen egyet értek veled!
2014. június 09. 22:13
Hát Rihanna szépnek szép de nem adtam volna neki z év legkívánatosabb nője díjat. Szerintem ez egy kicsit nagyon túlzás.
2014. június 09. 23:26
Szerintem Rihannánál vannak sokkal kívánatosabb nők is.
2014. június 10. 06:36
|
sarika2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.14. Hozzászólás: 3762 Csatolások: 0 Azonosító: 171194 offline
|
Sztem megerdemelte
2014. június 10. 09:35
Shakira, Lady Gaga, Katy Perry, Fergie, hogy csak az énekeseknél maradjunk.
Annyira nem jó a teste, a kisugárzás nulla, engem nem hoz tűzbe. Bár igaz, ez az amerikai férfiak véleménye.
Annyira nem jó a teste, a kisugárzás nulla, engem nem hoz tűzbe. Bár igaz, ez az amerikai férfiak véleménye.
2014. június 10. 10:53
|
|
Fruzsii2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 220580 offline
|
Először is:ez dögös,szexi??
Semmi melle nincs olyan lapos mint egy deszka!!
Aki szexinek hiszi az nyissa ki a szemét!
A másik:mi ez a ruha rajta?
Mintha letéptem volna a függönyt és ráraktam volna!
Próbáljon meg normálisan öltözni legyen valami melle és akkor felőlem megnyerheti ezt a díjat!
Próbáljon meg normálisan öltözni legyen valami melle és akkor felőlem megnyerheti ezt a díjat!
2014. június 10. 11:02
|
|
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline
|
Idézet
Először is:ez dögös,szexi??
Abszolút nem értek egyet azzal, hogy megnyerte a díjat, de abban szerintem nincsen igazad, hogy egy kismellű nő nem lehet szexi...ezt szerintem te sem gondoltad komolyan!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: