TheSawyerHun: Én idiot még meg sem említettem szegényt, pedig már vagy 3-4 éve nézem a paródiáit. Csak ajánlani tudom a blődségeit.
YouTuberek
2015. július 29. 00:19
Justvidman: Szerintem nincs rajta mit magyarázni, miért kedvelem annyira. Már az I have a lot of money c. szerzeménye miatt megéri a figyelmet.
TheSawyerHun: Én idiot még meg sem említettem szegényt, pedig már vagy 3-4 éve nézem a paródiáit. Csak ajánlani tudom a blődségeit.
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. július 29. 19:16
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.29. 00:19)
Justvidman: Szerintem nincs rajta mit magyarázni, miért kedvelem annyira. Már az I have a lot of money c. szerzeménye miatt megéri a figyelmet.
Az Odaát paródiákon majd' meghaltam.
2015. július 29. 21:53
|
Konvektorhálni jár belém az életkedv |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.03. Hozzászólás: 1802 Csatolások: 3520 Azonosító: 236767 offline
|
Ha már paródiáztok, én csak Mr. ShepharrrdHUN uramat nézem, igaz kicsit alpári, ha belekezdtek a Potter Albert sorozatba (most már filmet is csinált a drága) nem fogjátok abba hagyni, elsőre én is ódzkodtam meg forgattam a szemem, de mégis oltári, emellett vannak neki még Hitler tanárúr paródiái és Walking Deadesek is, hatalmas.
(és megsúgom, Lőrinc a best, neki is van külön alsorozata) (jesus, most látom csak be, kiépített egy rendes minivilágot, váó)
Idézet
Golyót akartok?
2015. július 29. 22:03
Nekem egyértelmű, hogy a szerelmem, Attila the Bookaholic (
) és breakfastafruh a kedvencem.
De rajtuk kívűl sok YouTubert szimpatizálok, például: Follow Anna, Móni szépségvilága, GoodLike, Maris, szepiz, gabifrizurai és még sok más.
Dancsót és LuckeY-t nem kedvelem annyira.
De rajtuk kívűl sok YouTubert szimpatizálok, például: Follow Anna, Móni szépségvilága, GoodLike, Maris, szepiz, gabifrizurai és még sok más.
Dancsót és LuckeY-t nem kedvelem annyira.
2015. július 29. 22:10
Idézet (Kazuo @ 2015.07.29. 19:16)
Az Odaát paródiákon majd' meghaltam.
Utána valamiért leálltam velük, de még mindig képes vagyok rajtuk nevetni.
Rengeteg említésre méltó paródiája van. Amennyiben esetleg nem láttad volna, meleg kézfogással tudom ajánlani a Berényi Miklós élete & krónikáját, valamint Terminátor paródiáit. Garantált az agyhalál. Hogy a többit ne is említsem.
Idézet
Hitler tanárúr
Elég ez az egy név, és mindjárt lefordulok a székről.
Miért nem jutott eddig eszembe, hogy az Ő nevét is imába foglaljam? Pedig amennyit elnézegetem a paródiáit ez már szentségtörésnek minősül.
2015. augusztus 01. 10:02
|
|
Fanci3új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.01. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 245648 offline
|
Én nagyon sok YouTubert nézek
-Followanna/Followannavlog
-Maris
-Attila the Bookaholik
-2Face
-Nana
-Lina és Panni
-Szalay Isti
-Boldzer
-LuckeY
-Fanmademaker
-Unfield
-Breakfastatfruh
-Sloth Zoltán
-Goodlike
Kicsit sok de ez van
-Followanna/Followannavlog
-Maris
-Attila the Bookaholik
-2Face
-Nana
-Lina és Panni
-Szalay Isti
-Boldzer
-LuckeY
-Fanmademaker
-Unfield
-Breakfastatfruh
-Sloth Zoltán
-Goodlike
Kicsit sok de ez van
1 felhasználónak tetszik:
TearsOnMirror
2015. augusztus 02. 19:08
Még korábban írtam ebbe a topic-ba, de a hozzászólásom annyira nem jellemezte az én YouTuberek iránti szeretetemet, hogy úgy gondoltam, egy újabbal megpróbálom leírni kicsit pontosabban. Illetve eléggé keveset soroltam fel, és ez plusz ok arra, hogy tisztességesen leírjam a kedvenceimet. Na.
Nagyon szeretem a YouTubereket, majdnem egy évvel ezelőtt függtem rájuk, de olyannyira, hogy nem bírok kigyógyulni belőle. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire fel tudják dobni a kedvemet, hogy mennyire tetszik a gondolkozásmódjuk, mert valljuk be, nem holmi páwákból és divatpcsákból áll az egész közösség. Nagy részt töltenek ki mostanában az életemben, a gondolkodásomat illetve a stílusomat száznyolcvan fokkal megfordították. A fenébe, annyira szégyellem magam amiatt, hogy volt lehetőségem ott lenni az OVS-en, de nem mentem el az én idióta fejemmel, mert számít nekem az ő véleményük, és nem akartam azt, hogy egy idióta kiscsajnak nézzenek. Mert biztosan, ha a közelükbe kerülnék, sikítva rohannának előlem.
Sokan vannak, akik jelentős részét kitöltik az életemnek, őket pedig megpróbálom most összeszedni (ó, bár le tudnám írni mindegyikőjükről a véleményemet, de nem akarom, hogy a hozzászólásom olvashatatlanul hosszúra sikerüljön. Bár alakul a cucc).
FanMadeMaker, Attila The Bookaholic, TheVR, UNFIELD, OwnMcKendry, Szefistudio, MetalCastiel illetve a Paranormális Oknyomozók, luckeY, breakfastatfruh, Varazslo, DumaRagu (még mindig nem fogtam fel, hogy vége), CsChannel, 2Face, Slash Dash, KD csapat, Kevin a Zolvasó, Ehssty, Patyi Moly, pingvinharcos, Nana, Maris, Nasz Dániel, Klaudia's Channel, Miharu Channel, ReadThatBook, kispingvin, JustVidman, Anastasjia Louise, James, HollywoodNewsAgency, GoodLike, FollowAnna, Fehér Ati, AvianaRahl, Becky, Kávészünet pszichológussal és thegothicsprite.
Nagyon szeretem a YouTubereket, majdnem egy évvel ezelőtt függtem rájuk, de olyannyira, hogy nem bírok kigyógyulni belőle. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire fel tudják dobni a kedvemet, hogy mennyire tetszik a gondolkozásmódjuk, mert valljuk be, nem holmi páwákból és divatpcsákból áll az egész közösség. Nagy részt töltenek ki mostanában az életemben, a gondolkodásomat illetve a stílusomat száznyolcvan fokkal megfordították. A fenébe, annyira szégyellem magam amiatt, hogy volt lehetőségem ott lenni az OVS-en, de nem mentem el az én idióta fejemmel, mert számít nekem az ő véleményük, és nem akartam azt, hogy egy idióta kiscsajnak nézzenek. Mert biztosan, ha a közelükbe kerülnék, sikítva rohannának előlem.
Sokan vannak, akik jelentős részét kitöltik az életemnek, őket pedig megpróbálom most összeszedni (ó, bár le tudnám írni mindegyikőjükről a véleményemet, de nem akarom, hogy a hozzászólásom olvashatatlanul hosszúra sikerüljön. Bár alakul a cucc).
FanMadeMaker, Attila The Bookaholic, TheVR, UNFIELD, OwnMcKendry, Szefistudio, MetalCastiel illetve a Paranormális Oknyomozók, luckeY, breakfastatfruh, Varazslo, DumaRagu (még mindig nem fogtam fel, hogy vége), CsChannel, 2Face, Slash Dash, KD csapat, Kevin a Zolvasó, Ehssty, Patyi Moly, pingvinharcos, Nana, Maris, Nasz Dániel, Klaudia's Channel, Miharu Channel, ReadThatBook, kispingvin, JustVidman, Anastasjia Louise, James, HollywoodNewsAgency, GoodLike, FollowAnna, Fehér Ati, AvianaRahl, Becky, Kávészünet pszichológussal és thegothicsprite.
2015. augusztus 03. 21:21
|
|
Dorina0202visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.08. Hozzászólás: 324 Csatolások: 40 Azonosító: 241258 offline
|
Tyűha, egyszerűen nagyon szeretem a videósokat
Mindegyiküket másért-másért. Sokukra fel vagyok iratkozva és várom, hogy valamilyen találkozón is összefussak velük
Kedvenceim(nem sorban): KD csapat (Dave, Cody), JustVidman, SimpleSamTv, CAFF, FuckYeahCetli, Plaura, 2Face, LuckeY, Dancsó, UNFIELD, James, Sloth Zoltan, Attila The Bookaholic, Boldzer, Slash Dash, Pinghorizon (igen, még nem annyira ismert szerintem...,de bírom..), FollowAnna, Maris, Móni Szépségvilága, Müller András ( ő is kevésbé ismert, de nagyon vicces videókat csinál
), GoodLike, FanMadeMaker, CsChannel, breakfastatfruh,Amadela Randy, Nana, Varázsló, Szalay Isti, Nosika, Metalexovics, Lillúzió, Lina és Panni, BTurbo, Ebédszünet, Miharu, gabifrizurai
Remélem sok embernek megtetszenek és feliratkoztok rájuk
Kedvenceim(nem sorban): KD csapat (Dave, Cody), JustVidman, SimpleSamTv, CAFF, FuckYeahCetli, Plaura, 2Face, LuckeY, Dancsó, UNFIELD, James, Sloth Zoltan, Attila The Bookaholic, Boldzer, Slash Dash, Pinghorizon (igen, még nem annyira ismert szerintem...,de bírom..), FollowAnna, Maris, Móni Szépségvilága, Müller András ( ő is kevésbé ismert, de nagyon vicces videókat csinál
Remélem sok embernek megtetszenek és feliratkoztok rájuk
2015. augusztus 03. 22:34
|
|
Bátor Ventillátorlevel 90-es procrastinator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 2771 Csatolások: 6 Azonosító: 233680 offline
|
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.29. 00:19)
JustVidMant én is szeretem ^^
2015. augusztus 09. 18:42
|
|
bahh.22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.26. Hozzászólás: 45 Csatolások: 7 Azonosító: 228319 offline
|
Én is sok mindenkit követek, de a kedvenceim:
Videómánia
breakfastatfruh
MakeupbyMandy24
FollowAnna
Meghan Rienks
Zoella
PamKutya
AvianaRahl
Attila the Bookaholic
Hollywood Hírügynökség
CsChannel
Videómánia
breakfastatfruh
MakeupbyMandy24
FollowAnna
Meghan Rienks
Zoella
PamKutya
AvianaRahl
Attila the Bookaholic
Hollywood Hírügynökség
CsChannel
2015. augusztus 09. 23:54
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Radics Peti és JREKML (utóbbit biztosan nem ismeri senki
)
2015. augusztus 12. 00:52
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
Eddig nem is láttam ezt a topicot.
Látogassatok el a profilomra.
magyar youtuberek közül csak Szirmait szeretem.
Látogassatok el a profilomra.
magyar youtuberek közül csak Szirmait szeretem.
2015. augusztus 22. 14:32
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
FilmKiller Zoli.
Na ő az új kedvenc, nem játssza meg magát, mint a többi magyar jutubos, nem próbálja többnek beállítani, mint ami valójában. Igaz, hogy irtózatosan nagy proli, meg ronda is, de az ő videóin legalább lehet szórakozni.
2015. szeptember 01. 20:08
|
|
misspaula03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.21. Hozzászólás: 36 Csatolások: 44 Azonosító: 120792 offline
|
Én nem igazán nézek magyarokat, Follow Annát kifejezetten irritálónak tartom. Akit kedvelek az a Hoollywood Hírügynökség. Viszont sok britt és amerikai youtubert követek: Jim Chapman, Zoella, Fleur de Force, Inthefrow, stb.
Amúgy ők motiváltak hogy indítsak én is egy divat csatornát. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, esetleg ötleteitekre
https://www.youtube.com/channel/UCAa7pOtFBZCdLG981-eus_A/videos
Amúgy ők motiváltak hogy indítsak én is egy divat csatornát. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, esetleg ötleteitekre
2015. szeptember 01. 20:20
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Idézet (misspaula03 @ 2015.09.01. 20:08)
Én nem igazán nézek magyarokat, Follow Annát kifejezetten irritálónak tartom. Akit kedvelek az a Hoollywood Hírügynökség. Viszont sok britt és amerikai youtubert követek: Jim Chapman, Zoella, Fleur de Force, Inthefrow, stb.
Nem vagyok az a divat őrült, de a videók nagyon tetszettek, úgy látom van is tehetséged ehhez, sok sikert!
2015. szeptember 01. 20:28
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
Én inkább a külföldi YouTube gurukat preferálom, azok közül is inkább a fiúkat. A divat/szépségápolás témák annyira nem tudnak lekötni. A kedvenceim Troye Sivan & Tyler Oakley (Troyler
), de rengetegszer nézek még Connor Franta-t és más videósokat is
A magyarokat nagyon nem kedvelem, talán Viszkok Fruzsi és az Evelin az, aki valamelyest ért ahhoz, hogy hogy kell megépíteni a nézők és a videós közti kontaktot. A többiek... hát inkább no comment.
2015. szeptember 01. 20:32
külföldi és magyar beauty gurukat szoktam nézni mint mongyuk móni szépségvilága ,followanna,viki's inspirations stb.
2018. március 21. 12:46
|
|
Narrybitchbruhgirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.08. Hozzászólás: 9000 Csatolások: 6266 Azonosító: 253008 offline
|
Nekem Dezső Bence személy szerit az egyik kedvencem.
Nagyon jól kifejti a véleményeit és már 20 évesen kerek, egész véleménye van a világról - ennek persze így kell lennie, de neki már 15 évesen is megvolt.
Remélem még egy ideig nem hagyja abba!
Nagyon jól kifejti a véleményeit és már 20 évesen kerek, egész véleménye van a világról - ennek persze így kell lennie, de neki már 15 évesen is megvolt.
Remélem még egy ideig nem hagyja abba!
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.