Starity

YouTuberek

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. július 29. 00:19 #81
- törölt felhasználó -    
Justvidman: Szerintem nincs rajta mit magyarázni, miért kedvelem annyira. Már az I have a lot of money c. szerzeménye miatt megéri a figyelmet. biggrin.gif
TheSawyerHun: Én idiot még meg sem említettem szegényt, pedig már vagy 3-4 éve nézem a paródiáit. Csak ajánlani tudom a blődségeit. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor
2015. július 29. 19:16 #82
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.29. 00:19)
Justvidman: Szerintem nincs rajta mit magyarázni, miért kedvelem annyira. Már az I have a lot of money c. szerzeménye miatt megéri a figyelmet. biggrin.gif 
TheSawyerHun: Én idiot még meg sem említettem szegényt, pedig már vagy 3-4 éve nézem a paródiáit. Csak ajánlani tudom a blődségeit. laugh.gif

Az Odaát paródiákon majd' meghaltam. rohog.gif rohog.gif Utána valamiért leálltam velük, de még mindig képes vagyok rajtuk nevetni.
2015. július 29. 21:53 #83
Konvektor
Konvektor
hálni jár belém az életkedv
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 3520
Azonosító: 236767
Ha már paródiáztok, én csak Mr. ShepharrrdHUN uramat nézem, igaz kicsit alpári, ha belekezdtek a Potter Albert sorozatba (most már filmet is csinált a drága) nem fogjátok abba hagyni, elsőre én is ódzkodtam meg forgattam a szemem, de mégis oltári, emellett vannak neki még Hitler tanárúr paródiái és Walking Deadesek is, hatalmas. rohog.gif (és megsúgom, Lőrinc a best, neki is van külön alsorozata) (jesus, most látom csak be, kiépített egy rendes minivilágot, váó)
Idézet
Golyót akartok?
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, Wyrd
2015. július 29. 22:03 #84
- törölt felhasználó -    
Nekem egyértelmű, hogy a szerelmem, Attila the Bookaholic ( wub.gif ) és breakfastafruh a kedvencem.
De rajtuk kívűl sok YouTubert szimpatizálok, például: Follow Anna, Móni szépségvilága, GoodLike, Maris, szepiz, gabifrizurai és még sok más. smileeee.gif

Dancsót és LuckeY-t nem kedvelem annyira. pardon.gif
2015. július 29. 22:10 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (Kazuo @ 2015.07.29. 19:16)
Az Odaát paródiákon majd' meghaltam.  rohog.gif  rohog.gif Utána valamiért leálltam velük, de még mindig képes vagyok rajtuk nevetni.

Rengeteg említésre méltó paródiája van. Amennyiben esetleg nem láttad volna, meleg kézfogással tudom ajánlani a Berényi Miklós élete & krónikáját, valamint Terminátor paródiáit. Garantált az agyhalál. Hogy a többit ne is említsem. biggrin.gif

Idézet
Hitler tanárúr

Elég ez az egy név, és mindjárt lefordulok a székről. biggrin.gif
Miért nem jutott eddig eszembe, hogy az Ő nevét is imába foglaljam? Pedig amennyit elnézegetem a paródiáit ez már szentségtörésnek minősül. mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, Konvektor
2015. augusztus 01. 10:02 #86
Fanci3
Fanci3
új tag

Státuszvárj........ jah semmi..
Hozzászólás: 26
Csatolások: 0
Azonosító: 245648
Én nagyon sok YouTubert nézek
-Followanna/Followannavlog
-Maris
-Attila the Bookaholik
-2Face
-Nana
-Lina és Panni
-Szalay Isti
-Boldzer
-LuckeY
-Fanmademaker
-Unfield
-Breakfastatfruh
-Sloth Zoltán
-Goodlike
Kicsit sok de ez van
1 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror
2015. augusztus 02. 15:57 #87
Nelia
Nelia
gasoline

StátuszI forgive, but I never forget!
Hozzászólás: 5151
Csatolások: 1554
Azonosító: 233172
Nálam Isti, LuckeY, Unfield, 2Face, breakfastatfruh, AvianaRahl és Kiss Alexandra a nyerő.

2015. augusztus 02. 19:08 #88
- törölt felhasználó -    
Még korábban írtam ebbe a topic-ba, de a hozzászólásom annyira nem jellemezte az én YouTuberek iránti szeretetemet, hogy úgy gondoltam, egy újabbal megpróbálom leírni kicsit pontosabban. Illetve eléggé keveset soroltam fel, és ez plusz ok arra, hogy tisztességesen leírjam a kedvenceimet. Na.
Nagyon szeretem a YouTubereket, majdnem egy évvel ezelőtt függtem rájuk, de olyannyira, hogy nem bírok kigyógyulni belőle. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire fel tudják dobni a kedvemet, hogy mennyire tetszik a gondolkozásmódjuk, mert valljuk be, nem holmi páwákból és divatpcsákból áll az egész közösség. Nagy részt töltenek ki mostanában az életemben, a gondolkodásomat illetve a stílusomat száznyolcvan fokkal megfordították. A fenébe, annyira szégyellem magam amiatt, hogy volt lehetőségem ott lenni az OVS-en, de nem mentem el az én idióta fejemmel, mert számít nekem az ő véleményük, és nem akartam azt, hogy egy idióta kiscsajnak nézzenek. Mert biztosan, ha a közelükbe kerülnék, sikítva rohannának előlem.
Sokan vannak, akik jelentős részét kitöltik az életemnek, őket pedig megpróbálom most összeszedni (ó, bár le tudnám írni mindegyikőjükről a véleményemet, de nem akarom, hogy a hozzászólásom olvashatatlanul hosszúra sikerüljön. Bár alakul a cucc).
FanMadeMaker, Attila The Bookaholic, TheVR, UNFIELD, OwnMcKendry, Szefistudio, MetalCastiel illetve a Paranormális Oknyomozók, luckeY, breakfastatfruh, Varazslo, DumaRagu (még mindig nem fogtam fel, hogy vége), CsChannel, 2Face, Slash Dash, KD csapat, Kevin a Zolvasó, Ehssty, Patyi Moly, pingvinharcos, Nana, Maris, Nasz Dániel, Klaudia's Channel, Miharu Channel, ReadThatBook, kispingvin, JustVidman, Anastasjia Louise, James, HollywoodNewsAgency, GoodLike, FollowAnna, Fehér Ati, AvianaRahl, Becky, Kávészünet pszichológussal és thegothicsprite.
2 felhasználónak tetszik: TearsOnMirror, Konvektor
2015. augusztus 03. 21:21 #89
Dorina0202
Dorina0202
visszatérő vendég

StátuszMit számít eggyel kevesebb ember a Földön? - Ted Bundy
Hozzászólás: 324
Csatolások: 40
Azonosító: 241258
Tyűha, egyszerűen nagyon szeretem a videósokat biggrin.gif Mindegyiküket másért-másért. Sokukra fel vagyok iratkozva és várom, hogy valamilyen találkozón is összefussak velük smileeee.gif
Kedvenceim(nem sorban): KD csapat (Dave, Cody), JustVidman, SimpleSamTv, CAFF, FuckYeahCetli, Plaura, 2Face, LuckeY, Dancsó, UNFIELD, James, Sloth Zoltan, Attila The Bookaholic, Boldzer, Slash Dash, Pinghorizon (igen, még nem annyira ismert szerintem...,de bírom..), FollowAnna, Maris, Móni Szépségvilága, Müller András ( ő is kevésbé ismert, de nagyon vicces videókat csinál smileeee.gif ), GoodLike, FanMadeMaker, CsChannel, breakfastatfruh,Amadela Randy, Nana, Varázsló, Szalay Isti, Nosika, Metalexovics, Lillúzió, Lina és Panni, BTurbo, Ebédszünet, Miharu, gabifrizurai
Remélem sok embernek megtetszenek és feliratkoztok rájuk biggrin.gif
2015. augusztus 03. 22:34 #90
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Idézet (Sydney Adams @ 2015.07.29. 00:19)

JustVidMant én is szeretem ^^ biggrin.gif De a favorit továbbra is KenyTheOne biggrin.gif Még sokáig akarok retroshockolódni ^^
2015. augusztus 09. 18:42 #91
bahh.22
bahh.22
új tag

Státuszinternet kids never sleep
Hozzászólás: 45
Csatolások: 7
Azonosító: 228319
Én is sok mindenkit követek, de a kedvenceim:
Videómánia
breakfastatfruh
MakeupbyMandy24
FollowAnna
Meghan Rienks
Zoella
PamKutya
AvianaRahl
Attila the Bookaholic
Hollywood Hírügynökség
CsChannel
2015. augusztus 09. 23:54 #92
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Radics Peti és JREKML (utóbbit biztosan nem ismeri senki rohog.gif )
2015. augusztus 12. 00:52 #93
vikike0614
vikike0614

StátuszWeak people revenge. Strong people forgive. Intelligent people ignore.
Hozzászólás: 950
Csatolások: 88
Azonosító: 138487
Eddig nem is láttam ezt a topicot. w00t.gif
Látogassatok el a profilomra. wub.gif
magyar youtuberek közül csak Szirmait szeretem.
2015. augusztus 22. 14:32 #94
lpmaskmancick
lpmaskmancick
Hozzászólás: 3799
Csatolások: 991
Azonosító: 17852
FilmKiller Zoli. biggrin.gif Na ő az új kedvenc, nem játssza meg magát, mint a többi magyar jutubos, nem próbálja többnek beállítani, mint ami valójában. Igaz, hogy irtózatosan nagy proli, meg ronda is, de az ő videóin legalább lehet szórakozni.
2015. szeptember 01. 20:08 #95
misspaula03
misspaula03
új tag

StátuszYoutube csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCAa7pOtFBZCdLG981-eus_A
Hozzászólás: 36
Csatolások: 44
Azonosító: 120792
Én nem igazán nézek magyarokat, Follow Annát kifejezetten irritálónak tartom. Akit kedvelek az a Hoollywood Hírügynökség. Viszont sok britt és amerikai youtubert követek: Jim Chapman, Zoella, Fleur de Force, Inthefrow, stb.
Amúgy ők motiváltak hogy indítsak én is egy divat csatornát. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, esetleg ötleteitekre biggrin.gif
https://www.youtube.com/channel/UCAa7pOtFBZCdLG981-eus_A/videos
2 felhasználónak tetszik: rammievengeance, TianaBlack
2015. szeptember 01. 20:20 #96
rammievengeance
rammievengeance
Hozzászólás: 2007
Csatolások: 5022
Azonosító: 227324
Idézet (misspaula03 @ 2015.09.01. 20:08)
Én nem igazán nézek magyarokat, Follow Annát kifejezetten irritálónak tartom. Akit kedvelek az a Hoollywood Hírügynökség. Viszont sok britt és amerikai youtubert követek: Jim Chapman, Zoella, Fleur de Force, Inthefrow, stb. 
Amúgy ők motiváltak hogy indítsak én is egy divat csatornát. Nagyon kíváncsi lennék a véleményetekre, esetleg ötleteitekre biggrin.gif 
https://www.youtube.com/channel/UCAa7pOtFBZCdLG981-eus_A/videos

Nem vagyok az a divat őrült, de a videók nagyon tetszettek, úgy látom van is tehetséged ehhez, sok sikert! thumbsup.gif
2015. szeptember 01. 20:28 #97
TianaBlack
TianaBlack

StátuszYou'll only win if you don't give up. Cause love is war and war is love.
Hozzászólás: 672
Csatolások: 36
Azonosító: 212599
Én inkább a külföldi YouTube gurukat preferálom, azok közül is inkább a fiúkat. A divat/szépségápolás témák annyira nem tudnak lekötni. A kedvenceim Troye Sivan & Tyler Oakley (Troyler heart.gif), de rengetegszer nézek még Connor Franta-t és más videósokat is smileeee.gif A magyarokat nagyon nem kedvelem, talán Viszkok Fruzsi és az Evelin az, aki valamelyest ért ahhoz, hogy hogy kell megépíteni a nézők és a videós közti kontaktot. A többiek... hát inkább no comment.
2015. szeptember 01. 20:32 #98
- törölt felhasználó -    
külföldi és magyar beauty gurukat szoktam nézni mint mongyuk móni szépségvilága ,followanna,viki's inspirations stb.
2018. március 21. 12:46 #99
Narrybitch
Narrybitch
bruhgirl.

StátuszWe're just a bunch of fucking animals, but we're afraid of the outcome
Hozzászólás: 9000
Csatolások: 6266
Azonosító: 253008
Nekem Dezső Bence személy szerit az egyik kedvencem.
Nagyon jól kifejti a véleményeit és már 20 évesen kerek, egész véleménye van a világról - ennek persze így kell lennie, de neki már 15 évesen is megvolt.
Remélem még egy ideig nem hagyja abba!
wub.gif
2022. november 07. 12:39 #100
- törölt felhasználó -    
Justvidman, Cresser, stb.
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!