YouTuberek
2015. április 05. 15:23
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Új(abb) kedvencem: PelleK ♥♥♥
1 felhasználónak tetszik:
Bátor Ventillátor
2015. június 13. 11:38
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Én leginkább beauty bloggereket szoktam követni, azon belül is Viszkok Fruzsit, Nikki Fashion-t, Very Style Blog Szandit, Kántor Kittit, DjKatyBeauty-t. Nem beauty bloggerek közül Hollywood Hírügynökséget és Dancsót követem
2015. június 15. 20:34
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Úúúú én YT nélkül nehezen élnék az biztos
Magyar kedvencek: Szirmai, Dancsó, Metalexovics, JustVidman
Külföldi kedvencek: PewDiePie, CutiePieMarzia, grav3yardgirl, Rhett and Link (GMM)
, ERB
Magyar kedvencek: Szirmai, Dancsó, Metalexovics, JustVidman
Külföldi kedvencek: PewDiePie, CutiePieMarzia, grav3yardgirl, Rhett and Link (GMM)
2015. június 16. 13:37
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Szerintem a legeslegjobb youtuber az LuckeY. Egyszerre megtetszettek a videói, főleg az a 3 liter tejes kihívás volt.
De persze még szeretem Unfieldet is, akivel egyszer találkoztam Budapesten, majd még GoodLike-ot és Connor Frantát imádom.
ONE DIRECTION20
2015. június 16. 15:15
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Szefi, Dancsó, Thevr-s srácok, Unfield, Szalay Isti, Viszok Fruzsi, Follow Anna, Eszti, Móni, Mia May, Zoella...Még rengeteg van, de őket szeretem a legjobban.
ONE DIRECTION20
2015. június 16. 23:47
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Fura, hogy senki sem írta még Bartos Cs. Istvánt
, pedig ő hazánk legnagyobb jutubere (vagymiafene), egyedi jelenség, egy igazi életművész. Aki sajátos módon tolmácsolja a világ történéseit. Nem játssza meg magát, nem nyálasodik, afféle görbetükör a mostani elpuhult fogyasztói társadalomnak.
Wyrd
2015. június 17. 00:20
|
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline
|
Akikre fel vagyok iratkozva csatornanév szerint:
AmazingPhil
Attila The Bookaholic
Dancsó Péter
danisnotonfire
luckeY
Szefistudio
Videómánia
----------------------
A legnagyobb kedvencem (ha fogalmazhatok így):
MetalCastiel
Most nincs valami sok videója az új csatorna miatt, de egyébként imádom a gondolkodásmódját, felkelti az érdeklődésemet, bármit csinál. A hülyeségeit is legalább annyira szeretem, mint a komolyabb témájú videóit.
AmazingPhil
Attila The Bookaholic
Dancsó Péter
danisnotonfire
luckeY
Szefistudio
Videómánia
----------------------
A legnagyobb kedvencem (ha fogalmazhatok így):
MetalCastiel
Most nincs valami sok videója az új csatorna miatt, de egyébként imádom a gondolkodásmódját, felkelti az érdeklődésemet, bármit csinál. A hülyeségeit is legalább annyira szeretem, mint a komolyabb témájú videóit.
2015. június 19. 00:05
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Sziasztok!Épp azon gondolkoztam,hogy kéne indítani egy ilyen topikot,erre már meg is találtam
A magyar YouTuberek közül leginkább 2face,CsChannel,Videómánia,Metalexovics,FollowAnna,MrHunSheppard(Radics Peti),és JustVidman az általam legkedveltebb
Mostanában leginkább angolul beszélő videósokat szoktam nézni.Az istenem az amerikai Connor Franta,de nagyonnagyon szeretem még (a svéd) PewDiePie-t,(amerikai)Tyler Oakley-t,(ausztrál)Troye Sivan-t,(angol)ThatcherJoe-t(Joe Sugg) és (szintén angol) Marcus Butler-t
A magyar YouTuberek közül leginkább 2face,CsChannel,Videómánia,Metalexovics,FollowAnna,MrHunSheppard(Radics Peti),és JustVidman az általam legkedveltebb
Mostanában leginkább angolul beszélő videósokat szoktam nézni.Az istenem az amerikai Connor Franta,de nagyonnagyon szeretem még (a svéd) PewDiePie-t,(amerikai)Tyler Oakley-t,(ausztrál)Troye Sivan-t,(angol)ThatcherJoe-t(Joe Sugg) és (szintén angol) Marcus Butler-t
2015. június 19. 00:10
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
2015. június 30. 18:28
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Aztán tudom sorolni: KD csapat, luckeY, FanMadeMaker, Videómánia, James, Miharu, Boldzer, CsChannel, Szecso Video, Nana, Varazslo, Maris, Attila, JustVidman(2), Anett és Ancsa, Zoella, PointlessBlog, Miranda Sings, Gabriella... stb.
ONE DIRECTION20
2015. július 12. 21:25
|
|
mentholkiller queen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 5095 Csatolások: 183 Azonosító: 206342 offline
|
Külföldiek: Grav3yardgirl, Jacksepticeye, PewDiePie, TheFineBros, ERB, MattShea, Tobuscus, Markiplier, Danger Dolan, Bart Baker
Magyarok: Dancsó, HollywoodNewsAgency, Metalexovics, TheVR, Attila The Bookaholic, Unfield
Magyarok: Dancsó, HollywoodNewsAgency, Metalexovics, TheVR, Attila The Bookaholic, Unfield
2015. július 14. 15:00
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
RetroShock!
Antifaces
JustVidman
Dancsó Peti
2Face
CsChannel
DumaRagu
EminemMagyarország
Bethany Mota
Maris
Pamkutya
Metalexovics
Persze nincs sorrendbe rakva, nem is tudnám kiválasztani, hogy kit szeretek a legjobban.
Antifaces
JustVidman
Dancsó Peti
2Face
CsChannel
DumaRagu
EminemMagyarország
Bethany Mota
Maris
Pamkutya
Metalexovics
Persze nincs sorrendbe rakva, nem is tudnám kiválasztani, hogy kit szeretek a legjobban.
2015. július 16. 19:58
Anett & Ancsa, 2Face, Videómánia, DoggyAndi, ZsDav
2015. július 16. 20:15
|
|
RoxxiLoveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 76 Csatolások: 44 Azonosító: 246384 offline
|
Magyarok: Maris, Móni szépségvilága, FollowAnna, Attila The Bookaholic, Videómánia, Miharu Channel, gabifrizurai, Isti, Unfield, BreakfastAtFruh, plaura99
Külföldiek: Miranda Sings, PsychoSoprano, GloZell Green.
A felsoroltak közül a 3 külföldit szeretem a legjobban, közülük is GloZellt! GloZell nagyon vicces egyéniség, minden videóján lehet nevetni.:)Miranda pedig egy legenda
Külföldiek: Miranda Sings, PsychoSoprano, GloZell Green.
A felsoroltak közül a 3 külföldit szeretem a legjobban, közülük is GloZellt! GloZell nagyon vicces egyéniség, minden videóján lehet nevetni.:)Miranda pedig egy legenda
2015. július 26. 19:59
|
|
ebihal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.04. Hozzászólás: 798 Csatolások: 96 Azonosító: 150583 offline
|
Huh, én így nyáron napi 8 órát töltök Youtubon külföldi youtuberek nézésével...
Sorrendet nem tudok állítani, de a kedvenceim: Zoella, ThatcherJoe, Danisnotonfire, AmazingPhil, OliWhiteTV, PointlessBlog, Marcus Butler, Caspar Lee, CutiePieMarzia, PewDiePie, MyLifeAsEva, Jim Chapman, Tanya Burr, MayBaby, Tyler Oakley
Sorrendet nem tudok állítani, de a kedvenceim: Zoella, ThatcherJoe, Danisnotonfire, AmazingPhil, OliWhiteTV, PointlessBlog, Marcus Butler, Caspar Lee, CutiePieMarzia, PewDiePie, MyLifeAsEva, Jim Chapman, Tanya Burr, MayBaby, Tyler Oakley
2015. július 26. 21:09
|
|
perfectionistvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.22. Hozzászólás: 194 Csatolások: 3 Azonosító: 246989 offline
|
Szabadidőm jelentős részét töltöm a legkülönfélébb YouTube videók nézésével. Nézegetve itt a kommenteket, nagyon sokan néznek számos magyar Youtubert, én viszont szinte csak külföldieket nézek.
Amelyik csatornát a legtöbbet nézem az a Buzzfeed, azon belül is főleg a Violet és a Blue. Ez az abszolút favorit.
De nézzük a többit, ezeket már nem rakom sorrendbe, mert rámenne az estém.
AndreasChoice, Aspyn Ovard, Bethany Mota, cutepolish, Esslust, EvanTubeRAW, GloZell Green, Grant Thompson, Hayley Williams, Ingrid Nilsen, Just Between Us, MakeUpByMandy24, Michelle Phan, MyCupcakeAddiction, POPSUGAR Food, Rclbeauty101, Rob Czar, Slow Mo Lab, SofiaStyled, ThreadBanger, Zach King és Zoella.
Ezen kívül naponta keveredek más-más Youtuber csatornájára, és mindig megszeretek új embereket.
A magyar Youtuberek nem igazán tudnak megfogni... Néha azt érzem ha egyes videókat nézek, mintha egy már látott külföldi videó másolata lenne. Meg valahogy jobban szeretem angolul nézni ezeket a videókat.
Dancsó Péter videóit régebben nagyon sokat néztem, mostmár csak viszonylag ritkán, de mai napig lekötnek. Emellett van egy nagyon fiatal kislány, SzandiMandi akinek a videóit nézegettem egyik nap, nem tudom ismeri-e valaki, de szerintem -és főleg a korához képest- egész színvonalas videókat csinál.
Amelyik csatornát a legtöbbet nézem az a Buzzfeed, azon belül is főleg a Violet és a Blue. Ez az abszolút favorit.
De nézzük a többit, ezeket már nem rakom sorrendbe, mert rámenne az estém.
AndreasChoice, Aspyn Ovard, Bethany Mota, cutepolish, Esslust, EvanTubeRAW, GloZell Green, Grant Thompson, Hayley Williams, Ingrid Nilsen, Just Between Us, MakeUpByMandy24, Michelle Phan, MyCupcakeAddiction, POPSUGAR Food, Rclbeauty101, Rob Czar, Slow Mo Lab, SofiaStyled, ThreadBanger, Zach King és Zoella.
Ezen kívül naponta keveredek más-más Youtuber csatornájára, és mindig megszeretek új embereket.
A magyar Youtuberek nem igazán tudnak megfogni... Néha azt érzem ha egyes videókat nézek, mintha egy már látott külföldi videó másolata lenne. Meg valahogy jobban szeretem angolul nézni ezeket a videókat.
ebihal
2015. július 27. 23:23
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Én egy csomó youtubert nézek, de elég nagy részük meg volt említve itt...
de az én személyes kedvenceim nem: The Crew
KYR_SP33DY, SideArms4Reason, Deluxe 4, Deluxe 20, JahovasWitniss, NobodyEpic, TheG18 és ShadowBeatz
nagyon epic amiket csinálnak
de az én személyes kedvenceim nem: The Crew
2015. július 28. 07:58
|
|
ReijaS๓๐๐ηSτץℓε ツ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.11. Hozzászólás: 1526 Csatolások: 31 Azonosító: 201759 offline
|
Mostanában inkább nézek youtube videókat mint tv-t.
HollywoodNewsAgency, breakfastatfruh, Viktória, Attila The Bookaholic, pingvinharcos, Life Where I'm From, Rachel & Jun a kedvenceim.
HollywoodNewsAgency, breakfastatfruh, Viktória, Attila The Bookaholic, pingvinharcos, Life Where I'm From, Rachel & Jun a kedvenceim.
2015. július 28. 14:59
Dancsó Péter (Videómánia), Goodlike, FollowAnna, Csebe99 és TwoFace. Főleg őket nézem.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.