Ezúttal kedvenc sztárjaink eredeti neveinek jártunk utána, hogy ki honnan és miért választotta magának művésznevét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így hívják igazából kedvenc sztárjainkat
2014. június 09. 12:57
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2014. június 09. 13:01
Ez nagyon jó cikk lett. Sok sztárról tudtam hogy megváltoztatta a nevét, de néhányukon meglepődtem.
2014. június 09. 13:03
A legtöbbet már tudtam, mert a profilomon is teljes születési neveket említek, mert szeretem a hosszú neveket :DDD Vagy én se tudom miért
2014. június 09. 13:05
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
2014. június 09. 13:26
|
|
Directioneer14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.25. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 226574 offline
|
Nagyon jo cikk lett
Calvin Harris
2014. június 09. 13:33
Shaynek nagyon jól áll ez az összevont név. Lucy meg hát Lucyként a legaranyosabb!
2014. június 09. 13:34
|
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline
|
Jó cikk lett,de én Brono Marsról azt hallottam hogy a Brunonak az apukája nevezte el,és a Mars onnan jött,hogy a barátai/osztálytársai azt mondák róla,olyan különleges mintha a Marsról jött volna.De lehet nem így van.Amúgy ha én is ilyen furcsa nevet kaptam volna...nem tudom mi lenne
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: