Pretty Little Liars: jön a válaszok évada
2014. június 09. 10:02
|
|
SáraaSellyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 218991 offline
|
Annyira várom már..
2014. június 09. 10:15
|
|
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6361 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline
|
Az a baj, hogy minden évben azt mondják kapunk válaszokat, az évad végére a válaszokról kiderül, hogy egyik sem igaz, ennek így sajna semmi értelme. Ennek ellenére naggggyon várom már!! ♥♥♥♥♥
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. június 09. 10:30
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Idézet (KatherineGates @ 2014.06.09. 00:46)
Na jó, a második évad elején tartok, és egy igazi megrázkódtatás volt olvasni ezt a cikket, benne szinte minden olyan infóval, amit még nem tudtam. Többé semmibe nem olvasok bele, ami spoilerveszélyt jelez.
Miért, mire gondoltál, hogyha kiírják, hogy spoiler-veszély?
Mondjuk én ennek ellenére beleolvastam, mert nem zavart, csak az első két évadot láttam. És nem mondom, hogy nem vagyok kíváncsi a történetre, de annyira nem, hogy megnézzek két évadot belőle. Majd talán nyáron...
2014. június 09. 10:46
PLL magyar rajongói csoportben láttam a cikket kilinkelve
https://www.facebook.com/groups/pllhun/
Én nem szurkolok Emisonnak #TeamEzrison vagyok ♥
https://www.facebook.com/Ezra.Fitz.Hungary
Én nem szurkolok Emisonnak #TeamEzrison vagyok ♥
https://www.facebook.com/Ezra.Fitz.Hungary
2014. június 09. 10:52
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Hülyék lennének most befejezni, hisz népszerű sorozat, és remélem nem is fogják. Én az első évad óta imádom, nem szeretném, ha véget érne. Egy darabig legalábbis még ne.
Egyébként eddig is csöpögtettek infókat, válaszokat, más tészta, hogy az mennyire volt nagy horderejű.
Érdekes lesz Hannát más stílusban látni, és hogy a lányokra hogy fog hatni Ali visszatérése. De én még mindig Spencer pártján állok.
Érdekes lesz Hannát más stílusban látni, és hogy a lányokra hogy fog hatni Ali visszatérése. De én még mindig Spencer pártján állok.
2014. június 09. 11:04
Huhh, hónapok óta a holnapot várom! Annyira izgulok hogy mi lesz!! C: Nagyon szurkolOk Halebnek Emisonnak Spobynak, és Ezriának, is, de sajnos Ezra...
De nagyon várom!! (((:
De nagyon várom!! (((:
2014. június 09. 11:05
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
már alig várom az új évadot!
2014. június 09. 11:18
Jaj, már nagyon várom *o*
Remélem, újra lesz Haleb ♥
Hanna új énjére kíváncsi leszek, hiszen hozzám inkább ez a sötét stíluson tartozik, és Hanna a kedvencem.
Amúgy,tudom, hogy mindenki Ezria így, Ezria úgy, de én Jakariának valahogy jobban örültem volna :/
Remélem, Jason visszatért :3
Remélem, újra lesz Haleb ♥
Hanna új énjére kíváncsi leszek, hiszen hozzám inkább ez a sötét stíluson tartozik, és Hanna a kedvencem.
Amúgy,tudom, hogy mindenki Ezria így, Ezria úgy, de én Jakariának valahogy jobban örültem volna :/
Remélem, Jason visszatért :3
2014. június 09. 11:29
|
|
AvrilandTaylorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.04. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225459 offline
|
Úristeen:* nagyoon várom..Igaz még csak most kezdtem el nézni az első évadot de nagyon izgulok, hogy még mik fognak benne történni:D Szerintetek ki lehet "A"?
2014. június 09. 11:32
Anno a második évad után felhagytam a sorozat nézésével, és inkább csak kritikákat olvasgattam, mikor mi történt, és nem is tervezem folytatni, viszont ebbe az ötödik évadba már csak belekukkantok, hála a barátnőmnek, aki rábeszélt. Mindenesetre a cikk érdekes volt, mert még pluszban meghozta a kedvemet.
2014. június 09. 11:58
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
igazából röhögtem, mikor elolvastam a cikk címét... a válaszok évada? Hagyjuk már. Ugyanezt mondták a 4. évadra is, mégis csak az utolsó részben, a fináléban derült ki 1-2 dolog...
engem már nagyon idegesít, hogy húzzák, mint a rétest, 4 évad elég lett volna a történetre, hiszen egy évadban kb. 10-15 felesleges rész van, ami időhúzásra nagyon jó, meg hogy minél több pénzt kaszáljanak be, de én már tényleg válaszokat akarok kapni, nem "nesze semmi- fogd meg jól" infókat... lemerem fogadni, lesz 6. évad is. Troian sorával egyetértek: " Nem akarok 35 évesen gimis lányt játszani." szegény lehet, hogy kénytelen lesz...
ettől függetlenül várom a szerdát, mert bármennyire is húzzák a sztorit, és bármennyi unalma rész is van, számomra még élvezhető a sorozat.
engem már nagyon idegesít, hogy húzzák, mint a rétest, 4 évad elég lett volna a történetre, hiszen egy évadban kb. 10-15 felesleges rész van, ami időhúzásra nagyon jó, meg hogy minél több pénzt kaszáljanak be, de én már tényleg válaszokat akarok kapni, nem "nesze semmi- fogd meg jól" infókat... lemerem fogadni, lesz 6. évad is. Troian sorával egyetértek: " Nem akarok 35 évesen gimis lányt játszani." szegény lehet, hogy kénytelen lesz...
ettől függetlenül várom a szerdát, mert bármennyire is húzzák a sztorit, és bármennyi unalma rész is van, számomra még élvezhető a sorozat.
2014. június 09. 12:27
Körülbelül a 3. évadnál tartok, nem rég kezdtem el nézni, de már nagyon kíváncsi vagyok. Remélem ez tényleg a válaszok évada lesz mert nagyon kíváncsi vagyok
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.