Néhány kedves karakterről el sem tudjuk képzelni, hogy az őt alakító színész más korosztályba tartozzon. Ellenben ez nem megy ritkaságszámba. Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon című cikksorozatunk harmadik részében újabb meglepetésekkel szolgálunk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tinibőrbe bújt felnőttek a filmvásznon III.
2014. június 08. 14:19
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
2014. június 08. 14:23
Michaelen nem látszott a filmben...istenem de is szeretem azt a filmet.
2014. június 08. 14:26
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Azért vannak durva különbségek..Audrey-n nagyon látszik, hogy nem 18 hanem 32
2014. június 08. 14:27
|
|
Anyádszeretúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 14 Azonosító: 227229 offline
|
Bianca nagyon jó tininek.
2014. június 08. 14:28
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Vissza a jövőbe
De szeretem azt a filmet
2014. június 08. 14:28
|
|
ColorBirdくそくらえ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.06. Hozzászólás: 1780 Csatolások: 4 Azonosító: 193475 offline
|
Evan...
Azt nem hittem volna, hogy Bianca ennyivel idősebb Maya karakterénél, ez nagyon meglepett. Audrey-t tudtam, Troiant, és Michaelt, de alapból szörnyű vagyok ilyen dolgok megjegyzésében.
Azt nem hittem volna, hogy Bianca ennyivel idősebb Maya karakterénél, ez nagyon meglepett. Audrey-t tudtam, Troiant, és Michaelt, de alapból szörnyű vagyok ilyen dolgok megjegyzésében.
2014. június 08. 14:48
Biancan nagyon meglepődtem
Troiant tudtam :') ♥
Evan
Meg nem mondtam volna
Troiant tudtam :') ♥
Evan
2014. június 08. 15:03
|
|
Miles Jayneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 227263 offline
|
A legtöbb színész idősebb a karakterénél, például a Harry Potterben is pár évvel öregebbek voltak a színészek.
Andrew Garfield tényleg idősebbnek néz ki Parker-nél, Emma Thompson sem néz ki fiatalnak, Michael J. Fox viszont pont tinisrácnak nézett ki.
Imádom a Vissza a jövőbét.
2014. június 08. 15:15
Bianca Lawson-on nagyon meglepődtem... Nagyon szép és fiatalos, szerencsés
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: