Június negyedike óta kapható a boltokban a j-pop-királynő legújabb válogatásalbuma, a Ballada. Az új korong az énekesnő 15 - a rajongók által kiválasztott - dalát tartalmazza.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Namie Amuro új válogatásalbuma
2014. június 09. 18:10
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Szerintem nagyszerű albumot csinált Namie.
A Can You Celebrate? és a Sweet 19 Blues dalok új verziója kifejezetten tetszik, és a Contrail ballada verziója már csak ráadás. Egyszerűen nem tud olyant kiadni a kezei közül, ami ne tetszene, bár azt egy kicsit sajnálom, hogy az albumra nem került rá a Beautiful, de ennek ellenére is imádom.
Továbbá azt is sajnálom, hogy nem tudok elmenni a turnéjára, de tudom, hogy a legjobbat fogja nyújtani. Már várom a felvételek, de a fellépőruhákra is nagyon kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: