Dalpremier: Lana Del Rey — Brooklyn Baby
2014. június 08. 12:48
Lana egy igazi Istennő, már beleszerettem a hangjába ez dalapedig ,mint a többi, TÖKÉLETES.
2014. június 08. 13:08
Nem szeretem a nagyon lassú dalokat, de ez egész jó
2014. június 08. 13:28
szerintem selejt az album, legalábbis amit eddig hallottam. kár volt elrontani ezzel, amit eddig elért.
2014. június 08. 13:48
Nem kedvelem az ilyen depis számokat de ez most jó volt.
2014. június 08. 14:03
|
|
Emilia1997új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.18. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 189910 offline
|
Ez nagyon gyönyörű!!!*---*
2014. június 08. 14:42
|
|
Earth Song |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.01. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 214568 offline
|
Mondjuk leszögezném, nekem is jobban tetszett a Born to Die idején
2014. június 08. 14:53
Lanától nem is igazán vártam mást, nagyon tetszik, élmény hallgatni. Van benne valami, ami egyedivé, és különlegessé teszi a dalt, ami igen kevés számban van meg a mai dalok körében. Első hallásra olyan átlagosnak tűnt picit, szépen lassan pedig belekúszott a fejembe, ma egész nap ezt hallgattam szinte. Sejtelmes, Lanát az ilyesmi "kellemesen szomorú" számai, és az ehhez rendkívül illő hangja miatt szerettem meg ennyire, szerintem egyik legjobb száma lett ez is, legalábbis nekem biztos benne van a top 5-ben.
2014. június 08. 15:40
|
|
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2163 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline
|
IMÁDOM. Jobban tetszik, mint az Ultraviolence, pedig az is nagyon jó
2014. június 08. 15:45
|
Rebarb.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.22. Hozzászólás: 350 Csatolások: 17 Azonosító: 206869 offline
|
Lana<3 nagyon imádlak.
Ez egy tipikus Lanás dal.. szomorkás, kesernyés, ... de most már valami különlegesebbet is hozhatnál, mert sok ilyen van... jöjjön valami, amire mindenki azt mondja: Na!
Ez egy tipikus Lanás dal.. szomorkás, kesernyés, ... de most már valami különlegesebbet is hozhatnál, mert sok ilyen van... jöjjön valami, amire mindenki azt mondja: Na!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: