Bieber újra négerekkel viccelődik - videó
2014. június 09. 14:01
Belieberek, azért miért mi vagyunk a szánalmasok, mert Justin egy primitív paraszt, aki 15 évesen nem tudta felmérni a szavak súlyát??? Egy átlag 3 éves ügyel rá, hogy mit mond.Most mi történt a világgal?? Egy rasszista paraszt a követendő példa az emberek számára, aki meg ezt a fajta neveletlenséget nem tűri , az pedig a szánalmas??? Amúgy lehet, hogy vannak feketebőrű barátai, de akkor is ugyanolyan szánalmas marad mind Justin, mind pedig a kijelentése.És szerintem az az elég szánalmas, aki még Biebert sajnálja , mert a sok gonosz, ronda embert szemében csak egy kis mócsing szegény NEVELETLEN kölyök.
2014. június 10. 15:40
|
|
jade_thirlwallúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 227349 offline
|
Justin, mi így szeretünk (:
2014. június 10. 16:55
Hát én már nem is tudom mit mondjak Justinról..
Jó hangja van de ne sértegessen senkit!!!
Az ilyen sztárokat utálom!!
Justin kezdelek megutálni!!
Jó hangja van de ne sértegessen senkit!!!
Az ilyen sztárokat utálom!!
Justin kezdelek megutálni!!
2014. június 18. 21:12
|
|
LucyanLimited Edition |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.28. Hozzászólás: 1300 Csatolások: 44 Azonosító: 202701 offline
|
Fiatal volt? Ez nektek mentség? Én ott helyben úgy szájba vágtam volna, hogy többé egy tiszta hang ki nem jött volna a belőle. Igy félrenevelni egy gyereket. Közben a kommentelők beliber-része olyan erőltetetten védi Justint, hogy azt mondja, hogy ő is szokott viccelődni ezzel. Akkor kicsit keressetek rá a KKK-ra... Egy utolsó paraszt az, aki a ku klux klan-nal viccelődik... Hülye p*csák
(u.i: akinek nem inge, ne vegy magára...)
(u.i: akinek nem inge, ne vegy magára...)
2014. június 19. 14:10
"Fiatal volt még". Aha, persze. Mondjátok ezt ti többségben 15 alatt. Ha ti most odamennétek pl. egy tanárotokhoz, és elkezdenétek ilyet énekelni/mondani neki, mit mondana? Hogy "ugyan már, csak egy kölyök, majd megkomolyodik"? Hát nem. Kapnátok érte valamit. Hát még ha egy sokak által bálványozott és (alaptalanul) imádott sztár mond ilyeneket... és ti azzal jöttök, hogy "gyerek volt még"? Meg hogy "nem tudta felmérni a szavak súlyát". Hát valóban nem tudta. De rohadtul kellene tudnia 15 évesen. Javítsatok ki, ha rosszul mondom, mert nem vagyok benne teljesen biztos, de ilyet mondani, vagy viccelődni vele törvényellenes is. Az, mert ő 15 évesen sokkal többet megengedett magának, mint én valaha is fogok, nem jelenti azt, hogy csak úgy szabadon poénkodhat ilyenekkel.
Mondhatom, nagyon vicces...
Mondhatom, nagyon vicces...
2014. július 22. 23:13
|
|
JullyBelieber01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.22. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 229950 offline
|
Szánalmas, hogy ezzel jönnek. - csá
2014. augusztus 14. 10:11
|
|
Piszke2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.24. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 190321 offline
|
Ok. Ha rasszista hat valjon egeszsegere. Ha vicces akkor az is szolgaljon kedves egeszsegere. De az eleg felhaborito h a kollegai v zenesztarsai kozt is van fekete es igy szapulja oket. Nonszensz. Egyszeruen nem ertem h a hiressegek miert nm tudnak uralkodni magukaon. Ez hianyzott neki?
2015. július 10. 15:53
úgx néz ki mint egy 14 éves elkényeztetett kis """""
2015. július 10. 15:56
attól még hogy fekete a bőre attól még ember te szánalmas dög! utállak, mogy lehet belé valaki szerelmes????????!!!! Még fiatal volt aha persze. 15 éves és így beszél? menjen el a ............
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: