*Pacsi!*
Bieber újra négerekkel viccelődik - videó
2014. június 08. 19:42
|
|
Miles Jayneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 227263 offline
|
Wiiii., te ezt szóviccnek nevezed!? A KKK-val dobálózik, nem normális!
„There's gonna be one less lonely nigger(...) if I kill you, I'll be the part of KKK, there will be one less lonely nigger”
„There's gonna be one less lonely nigger(...) if I kill you, I'll be the part of KKK, there will be one less lonely nigger”
2014. június 08. 19:45
|
|
Bizzle2531új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.29. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 223445 offline
|
Najó... ez már szánalom.... kezd normális lenni, kezd viselkedni mert felérte ésszel hogy ez nem megoldás, nem drogozik és kipihente magát, nap mint nap dolgozik fel tudott állni MEGINT pedig sokszor húzta le a média... most felállt és megint lehúzzák... és nem mondom azt hogy "jaj hát még csak 15 éves volt" mert akkor már nem volt gyerek, de azért nem kell szét szedni... ő is ember... mindenki csinál nap mint nap olyan dolgot ami nem helyes, de Isten azért van fent az égben mert a fia a mi bűneinkért halt meg. És ha beismertjük őket megbocsájt. Justin beismerte hogy hibázott... az emberek miért nem tudnak neki megbocsájtani?? És most bárki mondhatja hogy elvakult Belieber vagyok de nem érdekel mert kiállok mellette és ezekben a dolgokban cseppet sem pártolom, de hát ne várjuk el hogy hibátlan legyen ha mi sem vagyunk azok, meg ha a média csak a hibájait tudja kiemelni. Az a baj hogy senki se tudja hogy miért van oda ezért a fiúért 68 millió ember, mert a jót senki se látja rajtunk kívül, vagy ha látja is bárki más akkor meg ezzel jön: Biztos nem saját akaratából.... Honnan tudod? Én se tudom, de ha azt nézzük ha pénzt adományoz tök mindegy milyen szándékkal segített pár embernek és ez a fontos.
2014. június 08. 20:25
|
kovcs.lizaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 183309 offline
|
Candy_attack ott a pont
2014. június 08. 21:31
|
|
krisztinaa 22visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 478 Csatolások: 0 Azonosító: 204511 offline
|
Ahoz képest, hogy 15 évesen még így állt a négerekhez most egyfolytában csak velük haverkodik!
2014. június 08. 21:45
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Olyan hülyeség, hogy ekkora ügyet csinálnak egy 5 évvel ezelőtti felvételből. Mostanában elkezdett javulni a viselkedése, de hiába, mert a kedves TMZ inkább régi dolgokból gyárt botrányt, nehogy legyen a Bieber-botrány mentes hét.
Justin nem rasszista, sose volt az. Mikor ez a felvétel készült, már jóban volt Usherrel, aki ugye néger. Ugyanakkor mindig nagy rajongója volt Michael Jacksonnak, aki szintén néger. Rengeteg Boyz II Ment hallgatott régebben, akik SZINTÉN négerek. Szerintem, ha annyira rasszista lett volna, és rosszindulatból viccelődött volna, nem hallgatna néger zenészeket, és nem barátkozna velük.
Amerikában annyira felfújják ezt az egész négerek kontra fehérek dolgot, még maguk a négerek is szoktak viccelődni a faji hovatartozásukkal kapcsolatban, de ha egy fehér teszi, az egyből rasszista.
Justin nem rasszista, sose volt az. Mikor ez a felvétel készült, már jóban volt Usherrel, aki ugye néger. Ugyanakkor mindig nagy rajongója volt Michael Jacksonnak, aki szintén néger. Rengeteg Boyz II Ment hallgatott régebben, akik SZINTÉN négerek. Szerintem, ha annyira rasszista lett volna, és rosszindulatból viccelődött volna, nem hallgatna néger zenészeket, és nem barátkozna velük.
Amerikában annyira felfújják ezt az egész négerek kontra fehérek dolgot, még maguk a négerek is szoktak viccelődni a faji hovatartozásukkal kapcsolatban, de ha egy fehér teszi, az egyből rasszista.
2014. június 08. 21:53
Istenem! Tőle nem lehetett mást várni! És Candy_attack meghajolo.gif
2014. június 08. 22:33
|
|
helena2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.25. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 217470 offline
|
Most minden régi videót előhoztok?
Miért nem akkor tettétek? Szerintem ti is csináltatok kiskorotokban olyan dolgokat, amiket később megbántatok..Am meg Justinnak most a barátainak nagy része négerekből áll..
2014. június 08. 23:27
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Idézet
Bieber-t el kéne rabolni, rátetoválni a homlokára a n...a szót és kidobni Bronx vagy Brooklyn közepén. Ha onnan élve kisétálna, akkor azt mondom, hogy fasza gyerek. XD
Ezen jót röhögtem.
2014. június 09. 01:58
Szanalmasak hogy ilyen regi videokkal probaljak bevarni. Es aki ezek a videok miatt szolnak be Justinnak azok ugyan olyan szanalmasok. Ezek nagyon regiek.
2014. június 09. 07:13
|
ivettke28visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.05. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 222238 offline
|
Petrafranczia!
Teljesen mindegy, mert az embernek már 15 évesen éreznie kell a szavai súlyát. Én legalábbis tudtam ennyi idősen mi az a rasszizmus, és tudtam, hogy nem helyes dolog. Szóval lehet itt szépíteni, de az a helyzet, hogy Justin egy elkényeztetett, ostoba köcsög.
Teljesen mindegy, mert az embernek már 15 évesen éreznie kell a szavai súlyát. Én legalábbis tudtam ennyi idősen mi az a rasszizmus, és tudtam, hogy nem helyes dolog. Szóval lehet itt szépíteni, de az a helyzet, hogy Justin egy elkényeztetett, ostoba köcsög.
2014. június 09. 10:47
|
|
Renii18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.01. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 201188 offline
|
Miért kell a múlttal foglalkozni? o.O
Ha már utálják akkor a mostani balhéjaiért nem azért mert négerekkel viccelődött...
És amúgy is négerekkel barátkozik akkor meg csak nem komolyan mondta... -.-
Nem vagyok Bieber fan.
Ha már utálják akkor a mostani balhéjaiért nem azért mert négerekkel viccelődött...
És amúgy is négerekkel barátkozik akkor meg csak nem komolyan mondta... -.-
Nem vagyok Bieber fan.
2014. június 09. 11:42
Mindenki szokta cikizni a másikat,sértegetni.Csak nézz tükörbe. Ha nem tettél még senkire megjegyzést vagy nem gúnyoltad ki,nevetted ki,akkor egy szent vagy
2014. június 09. 12:13
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Utálom Justint de ezekért a videókért sokat fog még kapni úgy látom rosszul nevelték a szülei.
Hiszen el kellett volna neki magyarázni hogy nem szabad viccelődni a származással.
Utálatos gyerek volt kicsi volt eddig is a szememben de most még kisebb lett.
Én nem bocsájtok meg neki mások tegyék meg helyettem mert most mégis azoknak a segítségére szorul akiket gúnyolt Usher nélkül sehol sem lenne ez a kis seb piszok!!!!!
Hiszen el kellett volna neki magyarázni hogy nem szabad viccelődni a származással.
Utálatos gyerek volt kicsi volt eddig is a szememben de most még kisebb lett.
Én nem bocsájtok meg neki mások tegyék meg helyettem mert most mégis azoknak a segítségére szorul akiket gúnyolt Usher nélkül sehol sem lenne ez a kis seb piszok!!!!!
2014. június 09. 13:34
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
Agyalágyult volt a gyerek, de nehogy azt gondoljátok, többi fiú nem csinál ilyeneket. (tapasztalat) Ezért nem kéne 10-11 éves agyi színvonalon levő fiúkat - mert egy srác életkorából vonj le pár évet, hogy megkapd "igazi" életkorát-(és lányokat) felkapni, csak rontják az egyébként is mocskos levegőt a médiában, plusz saját magukat is tönkreteszik. (lásd a sok szerencsétlen celebet, és sztárt aki szétdrogozta magát, stb.)
Egyébként ezen a -hírértéke nulla- híren annyira felesleges vitatkozni.. Kapjatok már észbe.. *fáj a feje a sok hülyeségtől, pedig végig sem olvasta a kommenteket, csak rájuk pillantott*
Egyébként ezen a -hírértéke nulla- híren annyira felesleges vitatkozni.. Kapjatok már észbe.. *fáj a feje a sok hülyeségtől, pedig végig sem olvasta a kommenteket, csak rájuk pillantott*
2014. június 09. 13:44
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Gyerekek, akár barátkozott már színesbőrűekkel, akár nem, ez a rasszista megnyilvánulás akkor sem helyén való. Én 14 évesen nemhogy nem viccelek ilyennel, de még ki is állok azok ellen, akik ezt teszik. Teljesen mindegy, hogy hány éves, mert fel kéne fognia, hogy az ő "hű-de-nagy-poén"-ja valakit megbánt egy olyan dolog miatt, amiről baromira nem tehet.
Az előző rész szólt a Beliebereknek.
És most hozzád szólok, cicavirág!
Ajánlom, hogy ésszel viselkedjél, mert még esetleg egy nap bevert képpel ébredsz, aztán nem lehet eladni azt a cuki pofidat. És én még egy darabig bírtalak néhány rendes húzásod miatt.
Bocsánatot kérek azoktól, akiket a kommentemmel megbántok, de az általam utált dolgok közül kiemelkedik egy: a RASSZIZMUS.
Az előző rész szólt a Beliebereknek.
És most hozzád szólok, cicavirág!
Ajánlom, hogy ésszel viselkedjél, mert még esetleg egy nap bevert képpel ébredsz, aztán nem lehet eladni azt a cuki pofidat. És én még egy darabig bírtalak néhány rendes húzásod miatt.
Bocsánatot kérek azoktól, akiket a kommentemmel megbántok, de az általam utált dolgok közül kiemelkedik egy: a RASSZIZMUS.
2014. június 09. 13:55
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Ó, és nem vagyunk szánalmasak, csak mert nem istenítjük Biebert. Én speciel egyikőtöket sem illettem semmilyen jelzővel, tehát ha személyesen nekem címeznék ezt a megszólítást,nem élné túl az illetőt. Mert lehet a cikkben megforduló emberről írni pozitívat, negatívat (kultúráltan), de az hogy itt elkezdünk ízlésről vitatkozni, baromi nagy OSTOBASÁG! És az emberek többsége itt csak azért "szánalmas" mert éppen szeretett volna véleményt nyilvánítani egy olyan dologról, ami őbelőle érzelmet váltott ki. Ti is kommenteltek negatív dolgokat, nemde? Akkor kérlek, nézzétek el nekünk is, vagy legalább is kultúrált formában (értsd: nem anyázva,nem b+-ozva) válaszoljatok. Mert ahogy ti sem viselitek el a durva hangnemet a kedvencetekkel szemben, úgy mi sem viseljük el a ránk aggatott jelzőket.
Köszönöm.
Köszönöm.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: