Starity

Bieber újra négerekkel viccelődik - videó

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 08. 15:19 #81
- törölt felhasználó -    
és még egyszer hangsúlyozom hogy bocsánatot kért facebookon is (magyar fordítás):
"Kisgyerekként nem voltam tisztában egyes szavak erejével, hogy mennyire fájhatnak. Úgy véltem, hogy okés sorra ismételgetni bántó szavakat és vicceket, de akkor még nem realizáltam magamban, hogy ez nem is volt vicces és hogy ez mind a tudatlanságból fakadt. Köszönet a családomnak és a barátaimnak, tanultam a hibáimból, felnőttem és elnézést kérek minden rosszért. A múltban tett rossz cselekedeteim nyilvánosságra kerültek, így újra bocsánatot kell kérjek mindenkitől, akit megsértettem. Nagyon sajnálom. Vannak komoly barátságaim olyan emberekkel, akiknek más a kultúrájuk, és nagyon sajnálom, ha megbántottam vagy fájdalmat okoztam valakinek a gyerekességemmel és ezzel a megbocsáthatatlan hibával. Akkor még gyerek voltam, de most már egy felnőtt férfi vagyok, aki tudja, hogy vannak kötelezettségei a világon és sosem fogja elkövetni ezt a hibát mégegyszer. A tudatlanságnak nincs helye a társadalmunkban, és remélem, hogy az, hogy az én hibáim nyilvánosságra kerültek, azok majd távol tartják attól az embereket, hogy ők is elkövessék ugyanezt a hibát a jövőben. Sokat gondolkoztam és nehéz elmondanom, hogy mit is akarok, de úgy gondolom, hogy mindig az a legjobb, ha őszintén elmondom az igazságot. 5 évvel ezelőtt vakmerő és éretlen voltam, hibáztam és boldog vagyok, hogy a hozzám közel álló emberek segítettek nekem tanulni ezekből, még mikor fiatal voltam. Még egyszer... Sajnálom!"
1 felhasználónak tetszik: valentina95
2014. június 08. 15:29 #82
princessz
princessz
új tag

Státuszprincessz még nem állította be a státuszát <----- vagy mégis? :D
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 227260
Kell neked ez Justin? sad.gif Oké, gyerek voltál még, az én oszt. társaim is hasonló poénokkal bombáznak,de nem gondolják komolyan! Remélem te sem gondoltad még anno... Foglalkozzunk mindenesetre a jelennel! smileeee.gif
2014. június 08. 15:42 #83
- törölt felhasználó -    
Idézet (kilari111 @ 2014.06.08. 15:11)
zombeeStar ne okoskodj hanem rohanj hamar anyucihoz rohog.gif

Figyelj már husom értem én, hogy menő, hogy az iq-d konstans nulla biggrin.gif de ne itt dicsekedj vele 110.gif ne ide járjál menőzni vele, ha otthon már nem hiszik el wink.gif az ilyen kis iqbetyárokat páros lábbal bacnám ki a fórumról.. ilyenkor, hol egy moderátor, ha már anyukád nem ér rá, hogy foglalkozzon veled?!
2014. június 08. 15:55 #84
- törölt felhasználó -    
hagyjál már a f*szomba ez az én véleményem rólad
különben meg te menőzöl azzal hogy mennyire okos vagy és iq meg minden inkább az ilyen okoskodókat kéne kirugni a fórumból
2014. június 08. 16:04 #85
AnitaRisz
AnitaRisz
visszatérő vendég

Státusz"A fájdalom tesz minket emberré..."(Scott McCall - Teen Wolf)
Hozzászólás: 249
Csatolások: 25
Azonosító: 202274
zombeStar ez már milyen név XD .
Kérlek kussolj be nem kell megnézni a cikket+ a kommenteket ha csak ugatni bírsz (szegény kutyák).
2014. június 08. 16:19 #86
Im a SlaveForBritney
Im a SlaveForBritney
ʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ

Státusznyugállományba vonult
Hozzászólás: 4352
Csatolások: 409
Azonosító: 186761
Nem tehetek arról, hogy most szivàrgott ki a neten a videó... ugye nem gondoljàtok, hogy megírtam volna ezt a cikket ha a felvétel màr évek óta fent van a neten? pardon.gif

És ez az egész 15 évesen is undorító. Én is ennyi idős vagyok csak hàt nekem volt okos édesanyàm/édesapàm (mint az emberek többségének) aki szànt arra időt az elmúlt 15 évben, hogy elmagyaràzza nekem a "szavak súlyát".

Im a SlaveForBritney is back and he is better than ever
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Kyra99
2014. június 08. 16:21 #87
Anna9710
Anna9710
új tag
Hozzászólás: 31
Azonosító: 225812
Ezek a belieberek hihetetlenül szánalmasak! rohog.gif értem én hogy szeretitek meg mindent megtesztek érte de itt egy videó meg egy cikk ráadásul nem is az első! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif az hogy 15 éves volt.. hát hova szarjak? megtette megtette! általában nem hiszek ezeknek a cikkeknek csak olvasom ha unatkozok, de itt van videó is van! xd _nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif hülye tapló ha ilyeneket mond akkor számoljon a következményekkel főleg ha ilyen híres! az mindegy hány éves -.- help.gif
2014. június 08. 16:21 #88
Luna0026
Luna0026

StátuszYou could be a bad motherfucker
Hozzászólás: 939
Azonosító: 210400
szeretem az olyan cikkeket, ahol egy olyan megosztó személyiségű "sztárról" van szó, mint pl jelen esetben is dzsásztin, vagy Kristen, ugyanis ilyenkor mindenki bezsong, és elkezdi anyázni a másikat.
Végigolvasva, és egyre előre haladva azt lehet észrevenni, hogy az első 4 komment talán(!) az adott témáról szól, ezek után pedig popcornnal a kezünkben olvashatjuk ezt a roppant szánalmas,és nevetséges kis vitát a belieberek és a normálisak között. Kilari111, és ZombeeStar sok sikert kívánok a jövőben, remélem van annyi eszetek, hogy ha már kommentben(?) elkezdtetek veszekedni, akkor fejezzétek is be gy jó kis pankráció közepette, amiből majd lesz egy tök poénos cikk, és majd szidhatjátok annak is az íróját.

Egyébként csak hogy én is írjak valamit a témával kapcsolatban, én azt mondom, hogy Biebernek nem ez volt az első húzása. Egyre csak csúszik lejjebb, és lehet, hogy a végén még marad pár Directioner, és Belieber, aki szívvel-lélekkel rakják fel róla a rózsaszín gifeket, "Én szeretem és kiállok mellette" felirattal, a hírnevét, és minden egyéb fölösleges dolgát jelenleg is a földbe tiporja. Szóval lehet, hogy mazt hiszi, ő a rossz fiú, aki a lányoknak kell, de 10-20 év múlva, amikor lehet, hogy tényleges állást kell majd szereznie, nem fog neki menni ez élet, pont az ilyenek miatt.
Ja, és remélem, hogy legalább egyszer odamegy hozzá egy színesbőrű, hogy látta ő ezt a videót, és behúz biebernek egyet, mert akkor a kicsi Justin mondhatja, hogy ő bocsánatot kért, a pofájából dőlni fog a vér. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. június 08. 16:32 #89
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Kilari111 teljesen egyetertek !
Csodalom , hogy meg birod a hatersek kozott !
Minden tiszteletem a tied , hogy ennyire veded Justint meghajolo.gif
Szerintem ne torodj veluk , csak utalkozni tudnak , de tudjak , hogy ok sem mennek vele semmire ! smileeee.gif
2014. június 08. 16:47 #90
AnyyBeebs
AnyyBeebs
új tag

StátuszLOVE JUSTIN BIEBER<33 BELIEBER FOREVER<3 BELIEVE AND NEVER SAY NEVER:)))
Hozzászólás: 96
Azonosító: 207731
Hogy mar megint kezdodik elorol...egyszer mar bocsanatot kert..hagyjak mar beken...nemtudtam megnyitni a videot de nyilvan nem hazudik a cikk...habar volt mar ra pelda. :\ de nem is ez a lenyeg. 15 eves volt..nem erezte a szavak sullyat.. Mindenki mas csinal ilyeneket...csak nem ismertek ezert nem tudjak...de persze mivel Justin hires ezert minden apro szaron hetekig csamcsog a media...ahelyett h azon gorcsolnek h tegyek Justin eletet tonkre egy 5 eves videoval nyugodtan foglalkozhatnanak azzal is amikor jot csinal..szanalmas.es minden haters szanalmas...a Belieberekkel egyet ertek:)❤
Love Justin Bieber Forever!❤❤
2014. június 08. 17:21 #91
Directioner4evör
Directioner4evör
új tag

StátuszGood girls are bad girls... Or not? :*
Hozzászólás: 77
Azonosító: 221494
Már megint kezdődik elölről.. -.-"
2014. június 08. 17:32 #92
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (AnyyBeebs @ 2014.06.08. 16:47)
15 eves volt..nem erezte a szavak sullyat.. Mindenki mas csinal ilyeneket..

Ó, hogyne. blink.gif Szerintem egy 15 éves (akit már annyira gyereknek sem lehet mondani) nagyon is tudja, hogy miket beszél és érzi, a szavak súlyát és hogy hol a határ - persze csak akkor, ha normálisan lett nevelve és nem hagyták rá a szülei az ilyen megnyilvánulásait. Justin kb. olyan a viselkedése és a poénjai(?) alapján, mintha egy dzsungelben nevelkedett volna. Meg mi az, hogy mindenki más is csinál ilyet? Hát nem, egy kulturált, normális ember nem csinál.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
2014. június 08. 17:35 #93
valentina95
valentina95
új tag

StátuszNever Say Never
Hozzászólás: 53
Azonosító: 220543
Én ezt nem hiszem el!!
OMB már megin!!! sleep.gif
Hagyák már békén!!
I love Justin wub.gif wub.gif
2014. június 08. 17:57 #94
Miles Jayne
Miles Jayne
új tag

StátuszKicsikét szűk a világ nekem, keresem benne még a helyem...
Hozzászólás: 13
Azonosító: 227263
Azta... Látva, milyen óriási vita kerekedett ebből, már nem is nagyon merek hozzászólni, de azért mégis megteszem, mert UNATKOZOK. Ez van, ilyet mindenki szokott tenni, nem? Nem vagyok Belieber, azt hiszem, nincs még egy dolog a világon, ami annyira távol áll tőlem, mint a Belieber-ség, de mivel unatkoztam, gondoltam, megnézem ezt a hírt. Csak hogy ne kössetek belém, fanok.
Az a legviccesebb, hogy a legtöbb Belieber, aki itt védi Justint, hogy még csak 15 éves volt, megbánta, satöbbi, körülbelül átlagosan kilenc éves, ahogyan a helyesírás és az érvek minősége mutatja. Tehát, szerintem ennyi idősen ne olyan nagyszabású témákon elmélkedjetek, mint a rasszizmus, hanem inkább menjetek vissza a homokozóba játszani. A másik. Lehet, hogy megbánta, de el kéne gondolkoznotok rajta, hogy ha valakinek 15 évesen ennyi esze van, hogy a nyilvánosság előtt ilyen vicceket mond és ilyen dalokat énekel, akkor mennyi IQ-ja lehet az illetőnek. Ismételten mondom, most éppen nincs jobb dolgom, mint ezt leírni, és amúgy is, mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz.
Dorcy1999-nek szerintem tökéletesen igaza van, bár talán kicsit finomabban is megfogalmazhatta volna a mondandóját. AnitaRisz, ha már leszólod őt, akkor már tanuld meg normálisan leírni a nevét, ahogyan most én is normálisan leírtam a tiédet.
Összességében, szerintem ez eléggé ostoba és gonosz dolog Bieber-től, de őszintén szólva tőle már semmin sem lepődök meg.
2014. június 08. 18:07 #95
- törölt felhasználó -    
Nem vagyok JB fan na de ez...ohmy.gif Bocsánatot kért. Akkor meg mit kell evvel többet foglalkozni?!
2014. június 08. 18:09 #96
- törölt felhasználó -    
A gond nem ott kezdődik, hogy ilyen nézetei vannak (?), mert mindenkinek szíve joga eldönteni. A baj az, hogy őt sokan példaképnek tekintik, felnéznek rá, az elvakultak pedig minden egyes megszólalását szentírásnak veszik és követik őt, mert menő, ha Justin is ezt csinálja/mondja. Ugyanígy van a SWAG kifejezéssel is, amit valószínűleg ő és a rajongói úgy használnak, hogy halvány lila f*ngjuk nincs arról, hogy mit jelent, honnan ered, stb, de nagyon trendi lett a használata. Lehet, hogy 15 éves volt, de ő egy híresség, és az ő szavainak bizony súlya van, függetlenül attól, hogy ezt mikor és hány évesen mondta. Azért kíváncsi lennék, hogy a néger "barátai" mit szólnak az effajta megnyilvánulásaihoz. Egyszer emberére talál ez a szerencsétlen és úgy megtakarja valaki, hogy nem tér észhez.
2 felhasználónak tetszik: Beyla, MadHatter
2014. június 08. 18:42 #97
Wiiii.
Wiiii.
visszatérő vendég

StátuszLégy őszinte mint a virág, így szeretni fog az egész világ! :)
Hozzászólás: 289
Csatolások: 4
Azonosító: 204087
Elég vicces ez a cikk, hiszen sok ember nem érti a poént és màr egyből lecseszi az embert az ilyenekért. Továbbá Justin nagy részben sötét börű emberekkel barátkozik, ami azt mutatja hogy nem gondolta komolyan. Ti meg mind egy kis szóviccért szidjátok, amit ha jobban megfigyeltek már biztosan ti is mindtatok már az èletbe, mégsem sértegetett ezmiatt senki. Gratulálok ezeknek az embereknek.*tapsvihar*
2014. június 08. 18:50 #98
- törölt felhasználó -    
Mrs.Bieber19 nagyon köszönöm és igyekszem tovább bírni a hatereket van mikor már én se birom de csak Justinra gondolok és harcolok tovább és most a te dicséreted is erőt adott nagyon köszönöm
2014. június 08. 18:58 #99
Aya-chan
Aya-chan
visszatérő vendég

StátuszLájd wid mí, lájd wid mí ^^ :3
Hozzászólás: 140
Azonosító: 221349
oké, hogy 15 éves volt, de én most vagyok 14, és nem viccelődök ilyenekkel :/ amikor tudja, hogy botrány lesz belőle, miért nem tudja visszafogni magát? az viszont jogos, hogy 5 év után meg mi a francért kell felemlegetni, meg ezen pörögni? ha most is ilyen, akkor mostani dolgokkal dobálózzanak, ne 5 éves eseményekkel -.-
2014. június 08. 19:09 #100
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Biebert el kéne rabolni, rátetoválni a homlokára a n.gga szót és kidobni Bronx vagy Brooklyn közepén. Ha onnan élve kisétálna, akkor azt mondom, hogy fasza gyerek. XD
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok