és még egyszer hangsúlyozom hogy bocsánatot kért facebookon is (magyar fordítás):
"Kisgyerekként nem voltam tisztában egyes szavak erejével, hogy mennyire fájhatnak. Úgy véltem, hogy okés sorra ismételgetni bántó szavakat és vicceket, de akkor még nem realizáltam magamban, hogy ez nem is volt vicces és hogy ez mind a tudatlanságból fakadt. Köszönet a családomnak és a barátaimnak, tanultam a hibáimból, felnőttem és elnézést kérek minden rosszért. A múltban tett rossz cselekedeteim nyilvánosságra kerültek, így újra bocsánatot kell kérjek mindenkitől, akit megsértettem. Nagyon sajnálom. Vannak komoly barátságaim olyan emberekkel, akiknek más a kultúrájuk, és nagyon sajnálom, ha megbántottam vagy fájdalmat okoztam valakinek a gyerekességemmel és ezzel a megbocsáthatatlan hibával. Akkor még gyerek voltam, de most már egy felnőtt férfi vagyok, aki tudja, hogy vannak kötelezettségei a világon és sosem fogja elkövetni ezt a hibát mégegyszer. A tudatlanságnak nincs helye a társadalmunkban, és remélem, hogy az, hogy az én hibáim nyilvánosságra kerültek, azok majd távol tartják attól az embereket, hogy ők is elkövessék ugyanezt a hibát a jövőben. Sokat gondolkoztam és nehéz elmondanom, hogy mit is akarok, de úgy gondolom, hogy mindig az a legjobb, ha őszintén elmondom az igazságot. 5 évvel ezelőtt vakmerő és éretlen voltam, hibáztam és boldog vagyok, hogy a hozzám közel álló emberek segítettek nekem tanulni ezekből, még mikor fiatal voltam. Még egyszer... Sajnálom!"
Bieber újra négerekkel viccelődik - videó
2014. június 08. 15:29
|
|
princesszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 227260 offline
|
Kell neked ez Justin?
Oké, gyerek voltál még, az én oszt. társaim is hasonló poénokkal bombáznak,de nem gondolják komolyan! Remélem te sem gondoltad még anno... Foglalkozzunk mindenesetre a jelennel!
2014. június 08. 15:42
Idézet (kilari111 @ 2014.06.08. 15:11)
zombeeStar ne okoskodj hanem rohanj hamar anyucihoz 
Figyelj már husom értem én, hogy menő, hogy az iq-d konstans nulla
2014. június 08. 15:55
hagyjál már a f*szomba ez az én véleményem rólad
különben meg te menőzöl azzal hogy mennyire okos vagy és iq meg minden inkább az ilyen okoskodókat kéne kirugni a fórumból
különben meg te menőzöl azzal hogy mennyire okos vagy és iq meg minden inkább az ilyen okoskodókat kéne kirugni a fórumból
2014. június 08. 16:19
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Nem tehetek arról, hogy most szivàrgott ki a neten a videó... ugye nem gondoljàtok, hogy megírtam volna ezt a cikket ha a felvétel màr évek óta fent van a neten?
És ez az egész 15 évesen is undorító. Én is ennyi idős vagyok csak hàt nekem volt okos édesanyàm/édesapàm (mint az emberek többségének) aki szànt arra időt az elmúlt 15 évben, hogy elmagyaràzza nekem a "szavak súlyát".
És ez az egész 15 évesen is undorító. Én is ennyi idős vagyok csak hàt nekem volt okos édesanyàm/édesapàm (mint az emberek többségének) aki szànt arra időt az elmúlt 15 évben, hogy elmagyaràzza nekem a "szavak súlyát".
Im a SlaveForBritney is back and he is better than ever
2014. június 08. 16:21
|
|
Anna9710új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.09. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 225812 offline
|
Ezek a belieberek hihetetlenül szánalmasak!
értem én hogy szeretitek meg mindent megtesztek érte de itt egy videó meg egy cikk ráadásul nem is az első!
az hogy 15 éves volt.. hát hova szarjak? megtette megtette! általában nem hiszek ezeknek a cikkeknek csak olvasom ha unatkozok, de itt van videó is van! xd
hülye tapló ha ilyeneket mond akkor számoljon a következményekkel főleg ha ilyen híres! az mindegy hány éves -.-
2014. június 08. 16:21
|
|
Luna0026 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.25. Hozzászólás: 939 Csatolások: 0 Azonosító: 210400 offline
|
szeretem az olyan cikkeket, ahol egy olyan megosztó személyiségű "sztárról" van szó, mint pl jelen esetben is dzsásztin, vagy Kristen, ugyanis ilyenkor mindenki bezsong, és elkezdi anyázni a másikat.
Végigolvasva, és egyre előre haladva azt lehet észrevenni, hogy az első 4 komment talán(!) az adott témáról szól, ezek után pedig popcornnal a kezünkben olvashatjuk ezt a roppant szánalmas,és nevetséges kis vitát a belieberek és a normálisak között. Kilari111, és ZombeeStar sok sikert kívánok a jövőben, remélem van annyi eszetek, hogy ha már kommentben(?) elkezdtetek veszekedni, akkor fejezzétek is be gy jó kis pankráció közepette, amiből majd lesz egy tök poénos cikk, és majd szidhatjátok annak is az íróját.
Egyébként csak hogy én is írjak valamit a témával kapcsolatban, én azt mondom, hogy Biebernek nem ez volt az első húzása. Egyre csak csúszik lejjebb, és lehet, hogy a végén még marad pár Directioner, és Belieber, aki szívvel-lélekkel rakják fel róla a rózsaszín gifeket, "Én szeretem és kiállok mellette" felirattal, a hírnevét, és minden egyéb fölösleges dolgát jelenleg is a földbe tiporja. Szóval lehet, hogy mazt hiszi, ő a rossz fiú, aki a lányoknak kell, de 10-20 év múlva, amikor lehet, hogy tényleges állást kell majd szereznie, nem fog neki menni ez élet, pont az ilyenek miatt.
Ja, és remélem, hogy legalább egyszer odamegy hozzá egy színesbőrű, hogy látta ő ezt a videót, és behúz biebernek egyet, mert akkor a kicsi Justin mondhatja, hogy ő bocsánatot kért, a pofájából dőlni fog a vér.
Végigolvasva, és egyre előre haladva azt lehet észrevenni, hogy az első 4 komment talán(!) az adott témáról szól, ezek után pedig popcornnal a kezünkben olvashatjuk ezt a roppant szánalmas,és nevetséges kis vitát a belieberek és a normálisak között. Kilari111, és ZombeeStar sok sikert kívánok a jövőben, remélem van annyi eszetek, hogy ha már kommentben(?) elkezdtetek veszekedni, akkor fejezzétek is be gy jó kis pankráció közepette, amiből majd lesz egy tök poénos cikk, és majd szidhatjátok annak is az íróját.
Egyébként csak hogy én is írjak valamit a témával kapcsolatban, én azt mondom, hogy Biebernek nem ez volt az első húzása. Egyre csak csúszik lejjebb, és lehet, hogy a végén még marad pár Directioner, és Belieber, aki szívvel-lélekkel rakják fel róla a rózsaszín gifeket, "Én szeretem és kiállok mellette" felirattal, a hírnevét, és minden egyéb fölösleges dolgát jelenleg is a földbe tiporja. Szóval lehet, hogy mazt hiszi, ő a rossz fiú, aki a lányoknak kell, de 10-20 év múlva, amikor lehet, hogy tényleges állást kell majd szereznie, nem fog neki menni ez élet, pont az ilyenek miatt.
Ja, és remélem, hogy legalább egyszer odamegy hozzá egy színesbőrű, hogy látta ő ezt a videót, és behúz biebernek egyet, mert akkor a kicsi Justin mondhatja, hogy ő bocsánatot kért, a pofájából dőlni fog a vér.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. június 08. 16:32
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Kilari111 teljesen egyetertek !
Csodalom , hogy meg birod a hatersek kozott !
Minden tiszteletem a tied , hogy ennyire veded Justint
Szerintem ne torodj veluk , csak utalkozni tudnak , de tudjak , hogy ok sem mennek vele semmire !
Csodalom , hogy meg birod a hatersek kozott !
Minden tiszteletem a tied , hogy ennyire veded Justint
Szerintem ne torodj veluk , csak utalkozni tudnak , de tudjak , hogy ok sem mennek vele semmire !
2014. június 08. 16:47
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
Hogy mar megint kezdodik elorol...egyszer mar bocsanatot kert..hagyjak mar beken...nemtudtam megnyitni a videot de nyilvan nem hazudik a cikk...habar volt mar ra pelda. :\ de nem is ez a lenyeg. 15 eves volt..nem erezte a szavak sullyat.. Mindenki mas csinal ilyeneket...csak nem ismertek ezert nem tudjak...de persze mivel Justin hires ezert minden apro szaron hetekig csamcsog a media...ahelyett h azon gorcsolnek h tegyek Justin eletet tonkre egy 5 eves videoval nyugodtan foglalkozhatnanak azzal is amikor jot csinal..szanalmas.es minden haters szanalmas...a Belieberekkel egyet ertek:)❤
Love Justin Bieber Forever!❤❤
Love Justin Bieber Forever!❤❤
2014. június 08. 17:21
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
Már megint kezdődik elölről.. -.-"
2014. június 08. 17:32
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Idézet (AnyyBeebs @ 2014.06.08. 16:47)
15 eves volt..nem erezte a szavak sullyat.. Mindenki mas csinal ilyeneket..
Ó, hogyne.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2014. június 08. 17:35
|
|
valentina95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.03. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 220543 offline
|
Én ezt nem hiszem el!!
OMB már megin!!!
Hagyák már békén!!
I love Justin
OMB már megin!!!
Hagyák már békén!!
I love Justin
2014. június 08. 17:57
|
|
Miles Jayneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 227263 offline
|
Azta... Látva, milyen óriási vita kerekedett ebből, már nem is nagyon merek hozzászólni, de azért mégis megteszem, mert UNATKOZOK. Ez van, ilyet mindenki szokott tenni, nem? Nem vagyok Belieber, azt hiszem, nincs még egy dolog a világon, ami annyira távol áll tőlem, mint a Belieber-ség, de mivel unatkoztam, gondoltam, megnézem ezt a hírt. Csak hogy ne kössetek belém, fanok.
Az a legviccesebb, hogy a legtöbb Belieber, aki itt védi Justint, hogy még csak 15 éves volt, megbánta, satöbbi, körülbelül átlagosan kilenc éves, ahogyan a helyesírás és az érvek minősége mutatja. Tehát, szerintem ennyi idősen ne olyan nagyszabású témákon elmélkedjetek, mint a rasszizmus, hanem inkább menjetek vissza a homokozóba játszani. A másik. Lehet, hogy megbánta, de el kéne gondolkoznotok rajta, hogy ha valakinek 15 évesen ennyi esze van, hogy a nyilvánosság előtt ilyen vicceket mond és ilyen dalokat énekel, akkor mennyi IQ-ja lehet az illetőnek. Ismételten mondom, most éppen nincs jobb dolgom, mint ezt leírni, és amúgy is, mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz.
Dorcy1999-nek szerintem tökéletesen igaza van, bár talán kicsit finomabban is megfogalmazhatta volna a mondandóját. AnitaRisz, ha már leszólod őt, akkor már tanuld meg normálisan leírni a nevét, ahogyan most én is normálisan leírtam a tiédet.
Összességében, szerintem ez eléggé ostoba és gonosz dolog Bieber-től, de őszintén szólva tőle már semmin sem lepődök meg.
Az a legviccesebb, hogy a legtöbb Belieber, aki itt védi Justint, hogy még csak 15 éves volt, megbánta, satöbbi, körülbelül átlagosan kilenc éves, ahogyan a helyesírás és az érvek minősége mutatja. Tehát, szerintem ennyi idősen ne olyan nagyszabású témákon elmélkedjetek, mint a rasszizmus, hanem inkább menjetek vissza a homokozóba játszani. A másik. Lehet, hogy megbánta, de el kéne gondolkoznotok rajta, hogy ha valakinek 15 évesen ennyi esze van, hogy a nyilvánosság előtt ilyen vicceket mond és ilyen dalokat énekel, akkor mennyi IQ-ja lehet az illetőnek. Ismételten mondom, most éppen nincs jobb dolgom, mint ezt leírni, és amúgy is, mindenkinek joga van a véleménynyilvánításhoz.
Dorcy1999-nek szerintem tökéletesen igaza van, bár talán kicsit finomabban is megfogalmazhatta volna a mondandóját. AnitaRisz, ha már leszólod őt, akkor már tanuld meg normálisan leírni a nevét, ahogyan most én is normálisan leírtam a tiédet.
Összességében, szerintem ez eléggé ostoba és gonosz dolog Bieber-től, de őszintén szólva tőle már semmin sem lepődök meg.
2014. június 08. 18:07
Nem vagyok JB fan na de ez...
Bocsánatot kért. Akkor meg mit kell evvel többet foglalkozni?!
2014. június 08. 18:09
A gond nem ott kezdődik, hogy ilyen nézetei vannak (?), mert mindenkinek szíve joga eldönteni. A baj az, hogy őt sokan példaképnek tekintik, felnéznek rá, az elvakultak pedig minden egyes megszólalását szentírásnak veszik és követik őt, mert menő, ha Justin is ezt csinálja/mondja. Ugyanígy van a SWAG kifejezéssel is, amit valószínűleg ő és a rajongói úgy használnak, hogy halvány lila f*ngjuk nincs arról, hogy mit jelent, honnan ered, stb, de nagyon trendi lett a használata. Lehet, hogy 15 éves volt, de ő egy híresség, és az ő szavainak bizony súlya van, függetlenül attól, hogy ezt mikor és hány évesen mondta. Azért kíváncsi lennék, hogy a néger "barátai" mit szólnak az effajta megnyilvánulásaihoz. Egyszer emberére talál ez a szerencsétlen és úgy megtakarja valaki, hogy nem tér észhez.
2014. június 08. 18:42
|
|
Wiiii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.20. Hozzászólás: 289 Csatolások: 4 Azonosító: 204087 offline
|
Elég vicces ez a cikk, hiszen sok ember nem érti a poént és màr egyből lecseszi az embert az ilyenekért. Továbbá Justin nagy részben sötét börű emberekkel barátkozik, ami azt mutatja hogy nem gondolta komolyan. Ti meg mind egy kis szóviccért szidjátok, amit ha jobban megfigyeltek már biztosan ti is mindtatok már az èletbe, mégsem sértegetett ezmiatt senki. Gratulálok ezeknek az embereknek.*tapsvihar*
2014. június 08. 18:50
Mrs.Bieber19 nagyon köszönöm és igyekszem tovább bírni a hatereket van mikor már én se birom de csak Justinra gondolok és harcolok tovább és most a te dicséreted is erőt adott nagyon köszönöm
2014. június 08. 18:58
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
oké, hogy 15 éves volt, de én most vagyok 14, és nem viccelődök ilyenekkel :/ amikor tudja, hogy botrány lesz belőle, miért nem tudja visszafogni magát? az viszont jogos, hogy 5 év után meg mi a francért kell felemlegetni, meg ezen pörögni? ha most is ilyen, akkor mostani dolgokkal dobálózzanak, ne 5 éves eseményekkel -.-
2014. június 08. 19:09
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Biebert el kéne rabolni, rátetoválni a homlokára a n.gga szót és kidobni Bronx vagy Brooklyn közepén. Ha onnan élve kisétálna, akkor azt mondom, hogy fasza gyerek. XD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.