Starity

Bieber újra négerekkel viccelődik - videó

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 08. 13:02 #61
- törölt felhasználó -    
Egyre szánalmasabb. dry.gif
2014. június 08. 13:05 #62
menthol
menthol
killer queen

StátuszDet är de som går vilse som hittar de nya vägarna
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 5095
Csatolások: 183
Azonosító: 206342
Jaj, élmény nézni, ahogyan a sok kis Belieber védi a kedvencét, hogy "ez már régen volt" meg "nem tudta, miről beszél" stb...Ugyan már. A rasszizmus igenis borzalmas, akárhány éves az ember! blink.gif Amúgy meg, minek bolygatni egy ezeréves sztorit? Bieber már akkor is tudatlan bunkó volt, most is az...
2014. június 08. 13:06 #63
Vikikee4
Vikikee4
♡Angel-chan♡

Státusz„Légy bátor, harcolj, amiben hiszel és váltsd valóra az álmaidat!” - Jared Leto
Hozzászólás: 1203
Csatolások: 0
Azonosító: 200960
Még egyszer mondom: Nem vagyok Bieber rajongó, nagyon nem bírom, de ez már több a soknál!
Emberek, 15 éves volt! Ennek már több éve, mi a francért kell elővenni? Nincs más hír? Most már rohadtul elegem van abból, hogy folyamatosan Bieberen lovagolnak és ha nincs botrány körülötte, keresnek neki...Gyerek volt, nem mintha most jobb lenne, de legalább már valamennyire benőtt a feje lágya...
Mi a francért kell ezt? Szerintem van más, ezzel felérő hír is a világon...de az kit érdekel, ha van Bieber, fikázzuk őt, jogos gondolkodás!
Csak azt nem értem, hogy miért kell ezt mindig...személy szerint már unom...
2014. június 08. 13:20 #64
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
15 évesen több esze kellett volna, hogy legyen, de még most sincsen neki elég szerintem. De unalmas már folyton róla olvasni. Biztosan történnek érdekesebb dolgok is a világban...
2014. június 08. 13:21 #65
nemetikitti
nemetikitti
új tag

Státuszvisca el barca
Hozzászólás: 96
Csatolások: 2
Azonosító: 178732
Jézusom,egyszerűen annyira szánalmas EZ AZ EGÉSZ CIKK KITALÁLÓJA,hogy az hihetetlen.Aki ilyen rosszindulatú cikkeket gyárt másokról,na azt hiszem inkább annak kéne elgondolkoznia,hogy mennyire ártatlan,vagy nem.
Justin kibaszottul 15 éves volt akkor,és egy rohadt rasszista vicc SEMMI.Az egész világon egy csomó rasszista van,kit érdekel,hogy mit mondott,vagy mit tartott viccesnek 5 éve,főleg azért is,mert nyíltan közölte,hogy hülye volt.
TÉMA LEZÁRVA
2014. június 08. 13:30 #66
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9489
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
nemetikittinek igaza van, akkor még 15 volt, néhányan később érnek. és ha rasszista vonások is vannak benne? nektek mi közötök hozzá? vagy hogy egyáltalán hogy nevelték vagy az ő esetében pont hogy inkább nem nevelték. a rasszista vonásokat sokszor a családból hozza az ember.
2014. június 08. 13:33 #67
Dorcy1999
Dorcy1999
But still, like dust, I'll rise.

StátuszI know my value
Hozzászólás: 1686
Csatolások: 7
Azonosító: 216577
nemetikitti, az ilyen irritáló, minden lében kanál, "csakazértiskiállokazistenítettbálványmellettmertőtökéletes" fanok miatt van elcseszve részben a huszonegyedik század. Annyira jellemző, hogy elolvasva ezt a cikket, és látva ezt a videót, amiben ez az ostoba kis szerencsétlen olyanokat énekel, amiket talán a mikrószkóppal sem látható agyával fel sem képes fogni, a cikk íróját hibáztatjátok. Na, ez a szánalmas. Meg persze Bieber-ke. Nem tudom, mire fel szeretik őt annyian, amikor ebben a videóban is teljesen silány a hangja. A másik meg, hogy nemetikitti azt írta, az egész világon egy csomó rasszista van. Ez így igaz, de ha már van valaki olyan szerencsés, hogy figyelnek rá, akkor, tudod, az ÉSZ, ami BIEBERKÉNEK NINCS, megköveteli, hogy ne mondjon vagy tegyen hülyeségeket, mert vannak idióta rajongói, mint te, például, akik eseteg utánozni fogják. Nem is gondolnád, hány fiatal énekelgette ezt a kis "ártatlan" nótácskát azután, hogy napvilágra került...
2014. június 08. 13:34 #68
Dorcy1999
Dorcy1999
But still, like dust, I'll rise.

StátuszI know my value
Hozzászólás: 1686
Csatolások: 7
Azonosító: 216577
Elody, te is bebizoonyítottad, milyen hülye vagy.

Amúgy, kíváncsi lennék, az anyukája mit szólt hozzá, amikor tudomást szerzett erről... Bár lehet, hogy ennek a hülyegyereknek otthon ezt tanítják...
2014. június 08. 13:34 #69
AnitaRisz
AnitaRisz
visszatérő vendég

Státusz"A fájdalom tesz minket emberré..."(Scott McCall - Teen Wolf)
Hozzászólás: 249
Csatolások: 25
Azonosító: 202274
OMG! Kedves szerző nem volt más téma amiről ír hatnál volna, írsz egy több éves sztoriról. Gratulálok ember, gratulálok! Menthol amikor elolvastam a komenttedet majdnem elokádtam magam a szánalomtól, ha nem szereted Justin-t minek nézed meg a cikkeit. (szánalom vagy) XD
2014. június 08. 13:36 #70
- törölt felhasználó -    
"Kisgyerekként nem voltam tisztában egyes szavak erejével, hogy mennyire fájhatnak. Úgy véltem, hogy okés sorra ismételgetni bántó szavakat és vicceket, de akkor még nem realizáltam magamban, hogy ez nem is volt vicces és hogy ez mind a tudatlanságból fakadt. Köszönet a családomnak és a barátaimnak, tanultam a hibáimból, felnőttem és elnézést kérek minden rosszért. A múltban tett rossz cselekedeteim nyilvánosságra kerültek, így újra bocsánatot kell kérjek mindenkitől, akit megsértettem. Nagyon sajnálom. Vannak komoly barátságaim olyan emberekkel, akiknek más a kultúrájuk, és nagyon sajnálom, ha megbántottam vagy fájdalmat okoztam valakinek a gyerekességemmel és ezzel a megbocsáthatatlan hibával. Akkor még gyerek voltam, de most már egy felnőtt férfi vagyok, aki tudja, hogy vannak kötelezettségei a világon és sosem fogja elkövetni ezt a hibát mégegyszer. A tudatlanságnak nincs helye a társadalmunkban, és remélem, hogy az, hogy az én hibáim nyilvánosságra kerültek, azok majd távol tartják attól az embereket, hogy ők is elkövessék ugyanezt a hibát a jövőben. Sokat gondolkoztam és nehéz elmondanom, hogy mit is akarok, de úgy gondolom, hogy mindig az a legjobb, ha őszintén elmondom az igazságot. 5 évvel ezelőtt vakmerő és éretlen voltam, hibáztam és boldog vagyok, hogy a hozzám közel álló emberek segítettek nekem tanulni ezekből, még mikor fiatal voltam. Még egyszer... Sajnálom!"

Ami volt, az elmúlt! Bocsánatot kért, pont....Mi belieber-ök itt vagyunk mellette heart.gif
2014. június 08. 13:49 #71
- törölt felhasználó -    
De ez tényleg nagyon régi felvétel(amit nem értem miért kell több éves videókat előhozni),és tényleg megbánhatta ugyanis több "néger" haverja is van...smileeee.gif
2014. június 08. 13:52 #72
- törölt felhasználó -    
ez régi de meg kell neki bocsátani<3
2014. június 08. 13:53 #73
- törölt felhasználó -    
hozzá kell érteni az értelmi szintjéhez. kis mitugrász pöcs azt hiszi bármit megtehet, mert ő justin bieber, nincs tudatában annak, amit mond, tesz, csinál mindaddig amíg neki vagy valaki másnak komolyabb anyagi-, személyi gondja nem származik belőle, de valószínűleg még ezután is neki állna feljebb.
2014. június 08. 13:57 #74
AnitaRisz
AnitaRisz
visszatérő vendég

Státusz"A fájdalom tesz minket emberré..."(Scott McCall - Teen Wolf)
Hozzászólás: 249
Csatolások: 25
Azonosító: 202274
Dorcyka 1999 te is minek nézed meg ezt a cikket ha nem tudsz semmi féle normális dolgot mondani "Biber-kére". Jó lenne ha leállnátok a sztárok csesztetésével (és mellékesen azoknak is akik szeretik őket) mert elmondanám hogy szánalmasok vagytok.
2014. június 08. 14:24 #75
- törölt felhasználó -    
AnitaRisz teljesen igazad van.Justin a rasszista paraszt, de mi szégyeljük magunkat.Hát, ez teljesen logikus.Fuck logic
2014. június 08. 14:27 #76
- törölt felhasználó -    
Biztos, hogy csak Justin csinált ilyeneket, aha. Rengeteg mai tini mond ilyeneket és ettől rosszabbakat.
Amúgy meg rengeted néger barátja van a mai napig, szóval. rolleyes.gif
2014. június 08. 14:30 #77
Mrs.Bieber19
Mrs.Bieber19

Státusz#Belieber szív...! #Belieber lélek..! #Belieber leszek , amíg csak élek..! ♥♥♥
Hozzászólás: 646
Azonosító: 209822
Hath Istenem 5 evvel ezelott tortent !
Nem volt meg a feje lagya se benove es a szavak sulyat sem ertette !
Legalabb ne tegyetek ugy mintha ti olyan szentek lennetek !
En sem tartom magam annak !
Ha mar egybol viccelodik , mindenki raformed , hogy mondhat ilyet !
Ha ti csinaljatok nem baj , csak akkor ha egy sztar csinalja !
,,Az osszes szoke haju lany h*lye !"
Itt van most kimondtam meg lehet haragudni , de elore szolok ne tegyetek ugy mintha ti nem tettetek volna semmi sertot a masikkal szemben !
Es most lehet irogatni , hogy ,,Teis olyan vagy mint Bieberked !" meg hasonlo kommenteket , nem erdekel ! dry.gif Az emberek 80%-a nem gondolkodik mielott leirja a velemenyet ! mad.gif
Nagyon rossz dolog ezt nezni , de mivelhogy vannak ilyenek nincs mit tenni ! sad.gif
2014. június 08. 14:35 #78
Shawol19
Shawol19
visszatérő vendég

Státuszmonstantól x lesz
Hozzászólás: 332
Azonosító: 224313
Rasszizmus... Hahaha..... Minden fehér ( tisztelet a kivételnek, én is az vagyok) úgy érzi, jobb, magasabb rangú, mint a feketék vagy a szívemhez nagyon közel álló "sárgák"... Hmm... öt éve volt? És? Megtörtént.... Nem tudja visszavonni...
2014. június 08. 14:39 #79
- törölt felhasználó -    
Idézet (kilari111 @ 2014.06.08. 12:26)
ignes képzeld nagyon leszarlak meg az okoskodó pofádat is

Téged nem tanított meg anyukád viselkedni? ohmy.gif Ahogy a kommentelők kétharmadát sem tanította meg anyu rohog.gif
2014. június 08. 15:11 #80
- törölt felhasználó -    
zombeeStar ne okoskodj hanem rohanj hamar anyucihoz rohog.gif
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok