Nem értem miért kell ennyire nagydobra verni.
Akkor írjunk már abból is cikket hogy a magyar emberek 80%-a rasszista, mert ugye mind leszólja a cigányokat...
Bieber újra négerekkel viccelődik - videó
2014. június 08. 08:38
2014. június 08. 08:46
Na ezért utálom Biebert.Azt hiszi neki mindent szabad utána meg menti a menthetőt.
2014. június 08. 09:08
Idézet (SmNori @ 2014.06.08. 07:01)
Na jó. Azt hiszem, eddig nem foglalkoztatott a sok hülyesége, DE A RASSZIZMUST NEM TŰRÖM. Mindennél jobban lenézem, és elítélem a rasszistákat, és az nam mentség, hogy Bieber még csak gyerek volt. Én 12 éves vagyok, és ezek szerint nagyobb az értelmi szintem mint egy nálam három évvel idősebbnek? Azért az szerintem alap, hogy már gyerekként meg kell tanulni az ilyen dolgoknak a súlyát. De persze, a dárgalátos belieberjei majd kivágják ebből a szituból is... "Végülis csak gyerek volt" (WTF???!!!)
Egyetértek!
2014. június 08. 09:14
Az az érdekes, hogy 15 évesen még jó fiú volt, ma meg lett a botrányhős... Ez is bizonyítja, hogy akkor sem volt külömb mostani énjénél.
2014. június 08. 09:19
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Hülye rasszista k*csög...
2014. június 08. 09:23
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
ez már régen volt miért kell ezt előszedni újra? és különben is már rég bocsánatot kért na meg szinte csak néger barátai vannak köztük Jaden Smith aki az én második kedvncem és tudodm bizonyítani hogy sok képen vannak együtt mert ha a beírjuk a google-be hogy: "Justin Bieber and Jaden Smith" akkor kiad egy csomó olyan képet emin együtt vannak úgy hogy Justin csak 15 éves szóval nem megbántani akarta a négereket ha pedig meg akarta volna bántani akkor miért áll szinte csak négerekből a baráti köre szánalom
2014. június 08. 09:37
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
"Addig jár a korsó a kútra, míg bele nem esik."
előbb utóbb valahol úgy pofonverdesik a feketék ezért, hogy nem lesz az a biztonsági őr aki lefogja őket... De meg is érdemelné már kicsit hogy észhez téritsék...
előbb utóbb valahol úgy pofonverdesik a feketék ezért, hogy nem lesz az a biztonsági őr aki lefogja őket... De meg is érdemelné már kicsit hogy észhez téritsék...
2014. június 08. 09:40
Nem gondoltam volna, hogy 15 évesen is ilyen bunkó volt... Most hiába jön a legtöbb belieber azzal, hogy "akkor még fiatal volt". És? Igazán tudhatná 15 éves fejjel, hogy némelyik szónak igenis megvan a maga súlya.
2014. június 08. 09:51
nem volt szép tőle, de bocsánatot kért... erre most megint fel kell hozni a témát, kicsit unalmas, egyébként utálom Justin-t és undorító amit művelt, de akadjunk már le a témáról
2014. június 08. 09:53
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Na, már megint utazunk a múltba.
Pár éve még szellentett egyet és már ömlött felé az imádat. Most ennek az ellentettje aktuális.
Milyen átlátszó a média részéről, hány és hány sztárral megtették és még hánnyal megfogják...ciklikusan.
Pár éve még szellentett egyet és már ömlött felé az imádat. Most ennek az ellentettje aktuális.
Milyen átlátszó a média részéről, hány és hány sztárral megtették és még hánnyal megfogják...ciklikusan.
2014. június 08. 10:00
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Ha épp nincs vmi aktuális xarsága, akkor előszednek valamit, csak azért, hogy foglalkozzanak vele....... Akkor is egy barom volt, meg most is az. Ennyi. Miért kell minden nap lenyomni a torkunkon?! Ja azért a biliberek mindent kitudnak magyarázni....
na jó, próbálják.
2014. június 08. 10:09
|
|
Korinaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.09. Hozzászólás: 920 Csatolások: 0 Azonosító: 211504 offline
|
Vicces,már meg sem lepődöm,hogy az egészet a TMZ szivárogtatta ki. Justin többször is bocsánatot kért amiért ilyet csinált..de basszus,15 éves volt! A mai 15 évesek sokkal rosszabb dolgokat csinálnak,de azzal persze senki sem törődik.
Justin nem rasszista! Ha az lenne valószínű, hogy a barátai 90%-át nem négerek tennék ki.
2014. június 08. 10:12
|
|
kata0visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 259 Csatolások: 13 Azonosító: 218461 offline
|
Most mit tegyünk??!! Mondjuk h hülye rasszista állat???!!!! Érdekeljen ez minket??!!
Miért kell mindíg lenyelni az ökörségeit??!! A fanjai meg ezt próbálják csak kimagyázni
Ráadásul minek vannak ennek "fanjai"???
Amúgy ebből a videóból is hallatszik, h play-back nélkül a tehetsége 0
Miért kell mindíg lenyelni az ökörségeit??!! A fanjai meg ezt próbálják csak kimagyázni
Ráadásul minek vannak ennek "fanjai"???
Amúgy ebből a videóból is hallatszik, h play-back nélkül a tehetsége 0
2014. június 08. 10:15
A videó régi, Justin pedig fiatal és felelőtlen volt (tudjuk, most is az), de nem tudom, hogy ezeknek most pontosan mi értelme van. Félre ne értsetek, nem szeretem, mélységesen elítélem, de az, hogy ezeréves videókat közölnek róla az interneten, csak azért, hogy legyen felőle valami hír, na az eléggé unalmas. Persze, viccelődni a bőrszínnel nem szép dolog, de az, hogy itt utálkozunk, nem hoz helyre semmit.
2014. június 08. 10:23
Lehet, hogy fiatal és felelőtlen volt, de ki mondta, hogy egy 15 éves nem lehet rasszista? Lehet, hogy már megbánta, de ez bizonyíték volt, hogy régen csak egy cukifiúnak álcázott bunkó volt...
2014. június 08. 10:24
|
|
Lovatic_999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.21. Hozzászólás: 226 Csatolások: 0 Azonosító: 224689 offline
|
ez komoly?? hány éves lehetett de őszintén..amugy meg kisipolva bármit mondhatott de ha még azt is mondta....gyerek az istenért ....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: