22 érdekesség, amit nem tudhattál a Violettáról
2014. június 07. 21:59
Szerintem nagyon jó sorozat. Egy időben nem bírtam, de most már legalább leköt valami.
2014. június 07. 22:05
|
|
timi5 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.13. Hozzászólás: 2701 Csatolások: 81 Azonosító: 211719 offline
|
bárcsak még több érdekesség is lenne itt!
imádom a violettát,a szereplőket és minden ezzel kapcsolatos dolgot
remélem a filmet kiadják majd dvd-n,mert moziban nem tudtam megnézni
martina stoessel gyönyörű és tehetséges lány,kár a tetoválásaiért
nagyon várom már az őszt a következő évad miatt
imádom a violettát,a szereplőket és minden ezzel kapcsolatos dolgot
remélem a filmet kiadják majd dvd-n,mert moziban nem tudtam megnézni
martina stoessel gyönyörű és tehetséges lány,kár a tetoválásaiért
nagyon várom már az őszt a következő évad miatt
2014. június 07. 23:29
|
|
Lilla06The Supreme |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 2848 Csatolások: 100 Azonosító: 176629 offline
|
Idézet (ÁzsiaFan @ 2014.06.07. 22:04)
Nállunk már lement mind a két eddigi évadja és ezekeet mind tudtam a sorozatról 
A magyar Disney-n csak az első évad ment le, lehet, hogy valamit félrenéztél. Jó hosszú volt, de akkor is csak egy évad.
2014. június 08. 00:20
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Utálom. Annyira rühellem, hogy ki sem tudom fejezni.
2014. június 08. 07:43
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
A dalok jók benne, a szereplők mind kétségkívül aranyosak, és habár nem követem nagyon az eseményeket, a nyelvtanulás miatt nézem a turnénaplójukat és tényleg egy szimpatikus kis csapat, akik nagyon tehetségesek. :3
2014. június 08. 08:17
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Eleinte én ki nem állhattam, egyszerűen irritált. Aztán egy délután unatkoztam, és pont ez ment a TV-ben. Megnéztem, és azóta egy panaszom nincs rá. Valami az utolsó pillanatokban megfogott benne, már várom a második évadot magyarul.
2014. június 08. 09:35
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Én 1-sőnek nem szerettem a Violettát de amikor nem ment más a tv-ben akkor csak azt néztem és hírtelen megkedveltem és még most is szeretem.
2014. június 08. 10:24
Elnézést minden rajongótól, valószínűleg a véleményem elolvasása után kopogtatni fognak az ajtómon, és egyszerre tíz fegyver fog rám szegeződni, de szerintem ez a sorozat egyszerűen ostoba. Csupán egy szappanoperáról beszélünk, amit kivételesen a gyerekeknek készítettek. Láttam belőle körülbelül tíz percet, de az életkedvem is elment. A színészek túljátsszák a szerepüket, az állítólagos mondanivaló pedig valahogy nekem nem jött át. Persze, mondhatjátok, tíz perc alatt nem is fog, meg kell nézni mind a nyolcan epizódot, de kérem, kibírhatatlanul rossz. De hogy ne csak a rosszról beszéljek, végre egy fiatal színésznő, akinek tényleg jó hangja van. Nem szeretem a spanyol, vagy nem tudom, milyen nyelvű, dalokat, de ő nem csak nyafog, és playback-kel. Ezen kívül sajnos utálom.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: