22 érdekesség, amit nem tudhattál a Violettáról
2014. június 07. 18:46
|
|
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline
|
Unaloműzésnek tökéletes, mert számomra a Violetta egy olyan telenovella, ami annyira szar, hogy már jó nézni. Persze vannak benne ritka gáz szereplők, akik annyira erőltetettek és túljátsszák magukat, hogy a végén automatikusan én is furán tartom a kezem, miközben nézem. Ludmilla például hihetetlenül közhelyes és nagyon-nagyon túljátszott (de amúgy szép). Jade is fura, de ő már vicces.
Violettába mindenki szerelmes és mindenki oda van érte
Mese habbal. Amúgy aranyos lány, csak furán mozog miközben énekel.
Leon és Tomas jól néznek ki.
Akit úgy igazán kedvelek, az Angie, Francesca meg a fiúk. Ők nem erőltetettek, nem vágnak idióta pofákat és nincs idegesítő hangjuk sem. Ők a legvalóságosabbak, legemberibbek az egészben.
Hiába szarozom le mindig, attól még nézem, mert nézni akarom
Unatkozom délután.
Violettába mindenki szerelmes és mindenki oda van érte
Leon és Tomas jól néznek ki.
Akit úgy igazán kedvelek, az Angie, Francesca meg a fiúk. Ők nem erőltetettek, nem vágnak idióta pofákat és nincs idegesítő hangjuk sem. Ők a legvalóságosabbak, legemberibbek az egészben.
Hiába szarozom le mindig, attól még nézem, mert nézni akarom
2014. június 07. 18:50
Alig várom a 2. évadod csak az a kár, hogy a koncertfilmet nem adták Nyíregyházán :'( és nem láttam
De a 3. évadra még jobban kíváncsi vagyok. Amúgy hallottátok, hogy lehet, hogy Lodovica Comelo jön 2015-ben koncertezni Budapestre? Itt lehet szavazni, a városokra:http://www.lodovicaworldtour.com/
Budapest alulról a 14. Osszátok máshol is
Budapest alulról a 14. Osszátok máshol is
2014. június 07. 19:05
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
egyetlen egy részt nem láttam, de ha dizni akkor az ultrafos lehet, annyira folyik a csapból h már rühellem, meg az a Martina csaj nagyon ellenszenves, 17 éves és úgy néz ki mint egy 25-30 éves....szánalmas -.-
2014. június 07. 19:08
|
|
Klotild12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.20. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 224639 offline
|
Sajnos már nincs egyetlen egy normális sorozata sem a Disney-nek, így nem csodálom, hogy még díjat is nyertek. Mostanság már bárki kap, aki főszerepet játtszik. Annyira gyerekes és unalmas ez a sorozat, hogy arra nincsenek szavak. A harmadik évadot pedig már felesleges lenne leforgatni. Csak a tinik szeretik ezt a nagy semmit. Könyörgöm, csak egy normális sorozatot csináljon a Disney amit nem csak a 12 - 14 évesek szeretnek, és nyáladdzanak körbe!
2014. június 07. 19:09
|
|
LuLu2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 278 Csatolások: 2 Azonosító: 184890 offline
|
Nem tudom engem nem ragadott magával ez a szappanopera, hiába vagyok a "célközönség" felső határán.
Valahogy nem az én világom, de mások nézzék csak nyugodtan én maradok a más jellegű sorozatoknál.
2014. június 07. 19:10
Azt hiszem, akik ezt a sorozatot nézik, szellemileg nagyon el vannak maradva. Esküszöm, ezeknél bénább színészeket keresve sem találnék. Oké, azért egész jól énekelnek, nade számomra, ezzel az iszonyatosan béna alakítással, eljátszották az esélyeikat.
Nem tudom, mit lehet ebben szeretni, nem elég, hogy az egész túl van csinálva, még csak nem is reális.
2014. június 07. 19:10
Nekem igazság szerint nem jön be a sorozat de azért elolvasom
2014. június 07. 19:20
|
|
unsusportlanyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.17. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 224403 offline
|
Én soha nem szerettem a Violettát de elolvastam milyen is valójában.
2014. június 07. 19:28
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
egyáltalán nem akarok senkit sem megbántani, de szerintem a Violetta egy nagyon-nagyon kiszámítható sorozat, a rosszabbik fajtából. A színészeket nem ismerem, velük bajom nincsen, de hát a karakterek... számomra elviselhetetlenek
2014. június 07. 19:28
Vártam már egy cikket a Violettáról
Volt pár amit már tudtam a sorozatról
2014. június 07. 19:32
|
|
Sue18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 182326 offline
|
a célpont 8-14 korosztály tehát nem kell hogy mindenkinek tettszen én 21 éves vagyok még is tettszik persze lehet kicsit bugyuta de ettől még jó a zenéről a családról és barátokról szól ezek teszik jóvá
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: