22 érdekesség, amit nem tudhattál a Violettáról
2015. február 06. 20:00
En nem szeretem a violettat de ettol fuggetlenul ezeket meg en is tudtam!
Mielott barki elkezdene fujjolni hogy en mi a francnak nem szeretem a violettat akkor elmondom hogy a dalai azok tok jok ea a hangjaval sincs semmi bajom de ahogy szinesz ked az valami szornyu! Amikor valami komoly erzelmet akar kifejezni akkor az nagyon mu! Es ahogy tancol hat az....uh inkabb meg sem emlitem. A stilusa:elso evadban csak szoknya volt rajta! (OMG!)Raadasul mar a masodik evadban is es az elsoben is az volt a nagy problemaja hogy jesszus melyik fiut valasszam?! Ez mar uncsi! Egy kis fantaziat kernenk!
Habar nem szeretem a violettat szoktam nezni elismerem. De csak a dalai jok
Ui.: Nem kene olyan tokeletesnek.lennie Violettanak
Ez volt a velemenyem
Bocsi ha vkit megbantottam
Mielott barki elkezdene fujjolni hogy en mi a francnak nem szeretem a violettat akkor elmondom hogy a dalai azok tok jok ea a hangjaval sincs semmi bajom de ahogy szinesz ked az valami szornyu! Amikor valami komoly erzelmet akar kifejezni akkor az nagyon mu! Es ahogy tancol hat az....uh inkabb meg sem emlitem. A stilusa:elso evadban csak szoknya volt rajta! (OMG!)Raadasul mar a masodik evadban is es az elsoben is az volt a nagy problemaja hogy jesszus melyik fiut valasszam?! Ez mar uncsi! Egy kis fantaziat kernenk!
Habar nem szeretem a violettat szoktam nezni elismerem. De csak a dalai jok
Ui.: Nem kene olyan tokeletesnek.lennie Violettanak
Ez volt a velemenyem
Bocsi ha vkit megbantottam
2015. február 07. 14:59
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Jade ilyen inteligens? Mondjuk szerintem neki meg Ludmillának van a legnehezebb dolga.
2015. február 23. 15:56
|
|
spanyollányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.05. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 239984 offline
|
De énekelt Jade!!! :-P Szép hangja van!
2015. február 24. 20:52
hjaaaj violetta utálók elegem van szidjuk mi a ti kedvenceiteket NEM akkor te se a mieinket
2015. március 28. 20:00
|
|
Violetta sztár2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.12. Hozzászólás: 246 Csatolások: 30 Azonosító: 238955 offline
|
Ezeket tudtam,bár nem hiszem,hogy Mechinek barna haja ,hanem vörös
2015. április 13. 18:54
|
|
TINISTAfan600visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 239 Csatolások: 55 Azonosító: 236934 offline
|
florencia angie szerepére?!?!
2015. április 26. 08:51
Idézet (yyasha73 @ 2015.02.25. 10:54)
Florencia (Jade) operaénekes amúgy *...*
2015. július 24. 23:00
|
|
Vilu459 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.30. Hozzászólás: 557 Csatolások: 0 Azonosító: 233969 offline
|
Ki jön a Violetta live-ra?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__7058406-violetta-live-mit-szoltok-hozza
Terjesszétek!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__7058406-violetta-live-mit-szoltok-hozza
Terjesszétek!
2015. augusztus 08. 16:43
|
|
ArianaGrandeforeverPotterhead (͡° ͜ʖ ͡°) |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 987 Csatolások: 42 Azonosító: 246896 offline
|
Utálom a Violettát
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: