22 érdekesség, amit nem tudhattál a Violettáról
2014. július 27. 05:35
|
|
DirectionerGirl113visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 224579 offline
|
és most elképzeltem Jade-et hosszú hajjal... Szerintem szép lenne
2014. július 28. 09:19
|
|
Vircsiii001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210278 offline
|
nem rossz. bár a violetta a nagyobbkorú tinik szemében csak egy béna szappanopera. Tesóm 15 és azt gondolja erről hogy a kis viluka mindenkivel összejön, az egész egy szenvedés. Olga pedig tényleg egy szappanoperába való. És violetta mindig teszi magát...
Hát..igaza van.
Hát..igaza van.
2014. július 31. 16:54
|
|
Shawol19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.15. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 224313 offline
|
Ez a Disney-n a Mako Mörmídsz- en kívül az egyetlen sorozat, amiben nincs benne a nevetőgép, valamint az egyetlen, ami tényleg sorozatban megy, rendszerezve van, nem össze- vissza adják a részeket, mint a többi "sorozatnál"
2014. augusztus 02. 19:50
zsófika98
1. 10 éves vagyok, de már a negyedénél tudtam hogy kb. miről szól
2. osztálytársaimmal annyiszor megnéztük már, hogy a dalokat, a szereplőket, és a szöveget nagyjából (a dalokat mindet) kivűlröl fújjuk, a dalok nagy részét végig helyes kielytéssel, kihagyás nélkül.
1. 10 éves vagyok, de már a negyedénél tudtam hogy kb. miről szól
2. osztálytársaimmal annyiszor megnéztük már, hogy a dalokat, a szereplőket, és a szöveget nagyjából (a dalokat mindet) kivűlröl fújjuk, a dalok nagy részét végig helyes kielytéssel, kihagyás nélkül.
2014. augusztus 04. 15:32
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Imádom a Violettát!
Mindent tudtam amit itt ir.
A Kedvenc sorozatom!
Mindent tudtam amit itt ir.
A Kedvenc sorozatom!
2014. augusztus 06. 17:54
18 éves vagyok én is. És bolondulok a Violettáért. És igen ez nem ciki. Valakinek más az izlése.
Külön örülök annak, hogy a koncertfilm az én szülinapomon jelent meg magyarországon^^ ebből amúgy mindent tudtam. DE azzal nem értek egyet, hogy Florencia(Jade) nem csillogtatja meg a hangját, mert a második évadban van egy rész ahol megmutatja az operatudását.
2014. augusztus 08. 16:30
Ez fura...én Martina Stoessel-t különösebben nem bírom,de magát a sorozatot IMÁDOM!<3
2014. augusztus 09. 13:12
|
|
Gemma21 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.22. Hozzászólás: 1114 Csatolások: 0 Azonosító: 212314 offline
|
Én, hogy őszinte legyek nem bírom a sorozatot. Ez kábé olyan, mint az Esmeralda vagy a Rosalinda. Csak ez gyerekeknek. A zenék jók benne ezt elismerem. De amire még mindig nem tudtam rájönni, hogy a két srác mégis mit bír abban a fruskában ???
2014. augusztus 11. 18:56
|
|
Petronellaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.27. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 217596 offline
|
jó kis cikk lett
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: