Így búcsúztak a sztárok az iWiW-től
2014. június 08. 14:01
Én is fent voltam kb 4-5 évvel ezelőtt
Amúgy is minek ilyen sok felesleges oldal,szerintem is jól döntöttek,hogy bezár
2014. június 08. 15:56
én is fennt vagyok az iwiwen és szomorú vagyok hogy megszűnik
2014. június 08. 16:28
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
szerintem pár év múlva a FB is meg fog szűnni... de azért sajnálom az iwiwet...
2014. június 09. 20:51
|
|
Diaryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.16. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 222791 offline
|
Mert Zimány Linda aztán olyan nagy sztár, neki feltétlen kell bármilyen hivatalos oldal, akár iwiwen, akár máson.
Egyébként, az iwiw jó volt, szép volt, elmúlt. Ennyi. Közösségi oldal, szép emlékekkel, de kissé túl van reagálva a dolog.
Egyébként, az iwiw jó volt, szép volt, elmúlt. Ennyi. Közösségi oldal, szép emlékekkel, de kissé túl van reagálva a dolog.
2014. június 11. 10:33
|
|
gipszjakab66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.14. Hozzászólás: 49 Csatolások: 1 Azonosító: 117434 offline
|
3 évig jó volt, aztán jött a fukszbuk és beállt az agyhlál, sajnálom majd a kvíz játékot, azt szerettem
2014. június 11. 13:00
|
sziszanettúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.23. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 226468 offline
|
En is szep emlekkekkel fogok visszaemlekezni az iwiwre!
2014. június 11. 18:37
|
|
B.Genovévaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 226407 offline
|
Régen nekem is volt!
2014. június 15. 15:20
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Amit sokan nem tudnak az iwiwwel kapcsolatban az az hogy a BM is érintve volt az oldal működtetésével kapcsolatban.Itt figyelték meg ki kit ismer és ezáltal sok "nem kívánatos" személyt le tudtak nyomozni.Nagyon sok bűnöző is volt fent az oldalon akik közül nem keveset az iwiwen keresztül tartóztattak le.De sajnos nem csak őket figyelték meg hanem mindenkit aki kicsit is gyanús volt.Ezáltal a privát beszélgetésekbe is bele tudtak olvasni, tekinteni.Innentől kezdve nem volt "magánéleted" Szóval amint az biztos forrásból tudom...nem volt az iwiw annyira hu de jó.De gyászolja és sajnálja mindenki belátása szerint...és soha nem szerettem pont emiatt...és ahogy ezt megtudtam töröltem is magam...szerencsére még egész korán tudomásomra jutott ez.
2014. június 15. 15:30
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
a Közösségi oldalakról pedig csak annyit...hogy inkább felhívom azt akivel találkozni szeretnék,és elhívom beszélgetni egy kellemes helyre.....finom bor, kellemes idő, napsütés...friss levegő. ennyi.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: