Szakított Rita Ora és Calvin Harris
2014. június 07. 11:40
|
ESZSB_fanvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.03.11. Hozzászólás: 175 Csatolások: 10 Azonosító: 222525 offline
|
Sajnálom szerintem összeillettek és elég erősnek tűnt a kapcsolatuk mert amikor a múltkor szakítottak,rájöttek hogy nem tudnak egymás nélkül élni és újra összejöttek!DE mi csak a felszínt látjuk,nem vagyunk valamelyikük,de még közeli ismerősük sem vagyunk,szóval nem tudhatjuk milyen volt a kapcsolatuk!Én tiszteletben tartom a döntésüket,nem nyafogok hogy "jajj miért mentek szét olyan kis arik voltak" dumával és nem is kárörvendezek rajtuk.Ha nekik így jó akkor így jó.Senkinek semmi köze sincs hozzá.
2014. június 07. 11:50
|
|
punigundel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.13. Hozzászólás: 807 Csatolások: 31 Azonosító: 213404 offline
|
Hááát...jó tudni XD Én leragadtam ott, hogy Ellie Guldinggal van együtt! (mármint Calvin XD ) Amúgy se illettek össze, de azért sajnálom!
2014. június 07. 12:12
Sajnálom. Bár igazából nem is tudtam, hogy együtt vannak.
2014. június 07. 12:27
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Pedig remek páros voltak Calvin szimpatikus ember Rita meg az egyik kedvenc sztárom.
2014. június 07. 12:44
|
|
szilasiszandra |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.13. Hozzászólás: 759 Csatolások: 16 Azonosító: 136337 offline
|
Ahh, még mindig tartom magam ahhoz, hogy Ellie-vel nagyon nagyon összeillenének, de most meg Ellie-nek van barátja...
2014. június 07. 13:19
Nem döbbentett meg a szakításuk.
Előfordul az ilyen.
Előfordul az ilyen.
2014. június 07. 13:25
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Ellie és Calvin sosem jártak együtt, csak a klipben alakítottak szerelmespárt, de mindegy...
Sajnálom, hogy Rita és Calvin szakított, mert szerintem aranyosak voltak együtt. De úgy látszik mostanában mindenki szétmegy..
Sajnálom, hogy Rita és Calvin szakított, mert szerintem aranyosak voltak együtt. De úgy látszik mostanában mindenki szétmegy..
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: