Ismét hazánkba látogat a Papa Roach
2014. június 08. 13:30
|
|
bettuska0202új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 201423 offline
|
I can't wait :3
2014. június 08. 13:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Idézet (xDemonswithRyux @ 2014.06.08. 13:10)
Semmi sértés de szerintem olvasd el még egyszer az "én és a linkin park" részt. 2000 év végén kaptam a kazettát azóta rajongom értük, VISZONT kijelentettem hogy az új dolgaik szarok hiába voltam többször is a koncertjükön. A Papa Roach számomra mindig is a farvízen felúszó nu metal banda volt akkoriban. Megéltem azt a korszakot zselézett haj bő gatya mindenkinek, limp bizkit, linkin park, papa roach, slipknot stb zenekarok lemezeit pörgettük és még sorolhatnám 
Akkor mégsincs olyan sok különbség közöttünk
2014. június 08. 14:38
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Én megyek, én megyek.
El se hiszem. *.*
2014. június 11. 13:21
|
|
BettyArmstrongúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 221419 offline
|
Basszus, milyen jó lenne menni! Csak hát a szülő-téme mint mindig, most is előjön...
LexiCobain és xDemonswithRyux :
Valamilyen szinten egyet kell értsek veletek ( hozzátenném, nagy mértékben) ám meg kell említeni, hogy a mostani tinédzserek közül némelyek kezdenek "észhez térni", míg másoknak a jó ízlés alap dolog, és nem mindegyikünk csorgatja a nyálát a dzsásztinbíbör-vándájreksön féle dolgokra. Lehet, hogy az én stílusomon is találnátok kifogásolni valót, ám nekem és igen sok fiatalnak a környezetemből még jelentenek valamit azok a "régi, nagy nevek".
LexiCobain és xDemonswithRyux :
Valamilyen szinten egyet kell értsek veletek ( hozzátenném, nagy mértékben) ám meg kell említeni, hogy a mostani tinédzserek közül némelyek kezdenek "észhez térni", míg másoknak a jó ízlés alap dolog, és nem mindegyikünk csorgatja a nyálát a dzsásztinbíbör-vándájreksön féle dolgokra. Lehet, hogy az én stílusomon is találnátok kifogásolni valót, ám nekem és igen sok fiatalnak a környezetemből még jelentenek valamit azok a "régi, nagy nevek".
2014. augusztus 23. 16:32
|
|
Syn.Is.My.Sinúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 152756 offline
|
Hihetetlen jó volt a Papa Roach koncertje! Szétverettem magam az első sorért, és még mindig sajog a kordon helye, de MEGÉRTE ♥
2014. szeptember 02. 20:30
|
|
bettuska0202új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.05. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 201423 offline
|
3. koncertem volt, imádtam,2x is pacsiztam Jacobyval. *o* \o/
2014. szeptember 27. 14:22
|
|
Vikusz 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 115 Csatolások: 0 Azonosító: 156300 offline
|
John Newmanen voltam
Imadtam <3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: