Durva! Slender Man miatt akart gyilkolni két 12 éves lány
2014. június 08. 18:48
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
"Ez a világ velejéig romlott." - Yagami Light
2014. június 08. 21:13
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
A mai tizenegy tizenkét éves gyerekek olyan sok mindent túl korán kezdenek, és egyre több ilyen cikket lehet olvasni, hogy egymást bántják fizikailag. Látszik, hogy valami nagyon nem stimmel ezzel a korosztállyal...
2014. június 09. 02:12
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Régebben hallottam erről a játékról, vagyis pontosítok, egy videót láttam arról, hogy a kedves számítógép előtt ülő lányok és fiúk hogyan reagálnak, amikor ez a bizonyos Slender man feltűnik csak úgy a nagy semmiből. Szóval sajnos nekem nem maradt semmi sem ebből a bef*satós játékból, de ahogy a reakciókat elnéztem, hát biztos volt olyan, aki kapott egy enyhébb infarktust. Párom pedig régebben nagy Minecraftos volt, így Enderman legendájáról is mesélgetett nekem ezt azt, és bár igaz, hogy voltaképp az is egy szimpla virtuális világ, mégis hátborzongató volt hallgatni a sztorit.
Viszont ez az eset kegyetlenül megdöbbentő. Alapjáraton is meglehetősen bizarr egy ilyen előre kitervelt emberölési kísérletről olvasni, de szerintem az a legrosszabb, hogy az elkövető épphogy belépett az első x-be. Szerintem sokunk játszott horror játékokkal, vagy minimum néztünk horrorfilmeket, mégsem jutott az eszünkbe az, hogy emiatt megkéseljünk valakit. Nekem is az a sejtésem, hogy ez a két kislány valószínűleg agyilag beteg. Egy normális ember, és egy értelmes gyermek elvileg különbséget tud tenni a valóság és a mese között. Ők ketten erre képtelenek voltak és meg voltak győződve arról, hogy ez a bizonyos karakter tényleg létezik. Kérdem én, hol a büdös p*csába voltak a szülők? Még, ha annyira nem is babusgatják otthon a gyereket és mondjuk le is sz*rják, szerintem észre lehetett volna venni, hogy ezzel a két gyerekkel valami már pedig nem kóser. Biztos vagyok benne, hogy mindezt megelőzően is voltak gondok. Gondolok itt például a fegyelmezetlenségre, a szófogadatlanságra vagy éppen a túlzott erőszakosságra. Nem azt mondom, hogy nem a gyermekek hibája, mert nem igaz, de, ha ilyen pszichopata hajlamot vélek felfedezni a gyereken, akkor azaz első, hogy pszichológushoz és pszichiáterhez vitetem. Milyen haragnak és dühnek kellett lennie bennük, hogy tizenkilencszer megszurkálják az áldozatukat... Kegyetlen és megdöbbentő.
Viszont ez az eset kegyetlenül megdöbbentő. Alapjáraton is meglehetősen bizarr egy ilyen előre kitervelt emberölési kísérletről olvasni, de szerintem az a legrosszabb, hogy az elkövető épphogy belépett az első x-be. Szerintem sokunk játszott horror játékokkal, vagy minimum néztünk horrorfilmeket, mégsem jutott az eszünkbe az, hogy emiatt megkéseljünk valakit. Nekem is az a sejtésem, hogy ez a két kislány valószínűleg agyilag beteg. Egy normális ember, és egy értelmes gyermek elvileg különbséget tud tenni a valóság és a mese között. Ők ketten erre képtelenek voltak és meg voltak győződve arról, hogy ez a bizonyos karakter tényleg létezik. Kérdem én, hol a büdös p*csába voltak a szülők? Még, ha annyira nem is babusgatják otthon a gyereket és mondjuk le is sz*rják, szerintem észre lehetett volna venni, hogy ezzel a két gyerekkel valami már pedig nem kóser. Biztos vagyok benne, hogy mindezt megelőzően is voltak gondok. Gondolok itt például a fegyelmezetlenségre, a szófogadatlanságra vagy éppen a túlzott erőszakosságra. Nem azt mondom, hogy nem a gyermekek hibája, mert nem igaz, de, ha ilyen pszichopata hajlamot vélek felfedezni a gyereken, akkor azaz első, hogy pszichológushoz és pszichiáterhez vitetem. Milyen haragnak és dühnek kellett lennie bennük, hogy tizenkilencszer megszurkálják az áldozatukat... Kegyetlen és megdöbbentő.
2014. június 09. 09:23
|
|
Délia1222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.07. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 218803 offline
|
Az egyig barátnőm Slender man fan és olvasta a legendáját.Elvileg azért készítették ezt a játékot merthogy már minden országba látták beleértve Magyarországot is.
2014. június 09. 13:42
|
|
Gergő plusz94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.08. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 227271 offline
|
Hát ez elég durva !!!
2014. június 09. 14:05
|
|
SunnySolya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.15. Hozzászólás: 785 Csatolások: 32 Azonosító: 147357 offline
|
ez nagyon durva...
még szerencse, h szegény lány túlélte
2014. június 09. 17:57
Elég durva:| mondjuk ezen már meg se lehet lepődni, főleg, hogy mostanában mi folyik a világban...
2014. június 09. 21:35
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nem érdekel, hogy még gyerekek, villamosszékbe mindkettőt.
2014. június 10. 11:13
Ki az a pasi atetőn????????? CSak nemaz az elmebeteg gyilkos ??????? jesszus kezdek félni!! VÁÁÁÁÁÁ!
2014. június 10. 19:12
|
|
Barbibaba44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220134 offline
|
2014. június 10. 19:24
|
|
Barbibaba44új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 220134 offline
|
2014. június 10. 19:48
|
|
larrystylinson4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.13. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 216734 offline
|
Jézus, én szegény áldozatot sajnálom, meg a lányok szüleit... Beteg.
2014. június 11. 08:24
|
|
Jessy365új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.27. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 226667 offline
|
Mennyi idősek is? És komolyan elhitték néhány film és horror történtet miatt, hogy létezik? és az egyik azt hiszi, hogy látja álmában Sandler mant, aki figyeli őt... szerintem van valami bajuk. vagy szimplán (nem jobb) de a mai gyerekek egy része, aki nagyon kicsai kora filmeken nò fel, és a szülei nem magyarázzák el neki rendesen hogy amit lát az csak mese,.akkor a gyerek soha nem fog tudni különbséget tenni a valóság és a film között. Lehet hogy itt is ez történt, de szomorú hogy senki nincs biztonságban az ilyen veszélyek elől. Durva, hogy vannak ilyenek,
2014. június 11. 12:11
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Ez mekkora hülyeség. Basszus, ezeknek a lányoknak vagy túl élénk a fantáziájuk, vagy nagy baj van a fejjükkel. De, komolyan. Akkor miért hagyták a szülők, hogy ilyeneket nézzenek. Ez tuti, hogy látható volt egy ideje,. A szülők hibája, nem a gyereké. Szegény áldozat és szüleik. Ez borzasztó!!!
2014. június 11. 18:08
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
hát ez nem semmi.....
2014. június 11. 20:20
|
|
LadyRekavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 471 Csatolások: 17 Azonosító: 142444 offline
|
Te jó ég. Ha az a lány egyszer felépül... Bár én azt egy kicsit furcsának találom, hogy 12 évesek, és felnőttként tekintenek rájuk. Képesek lennének két 12 évest börtönbe zárni? Úristen, én ezt nem merem elképzelni inkább. (de az Odaát megemlítéséért jár a ♥)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: