Durva! Slender Man miatt akart gyilkolni két 12 éves lány
2014. június 07. 15:16
|
|
abogika001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 204499 offline
|
ez durva.....
2014. június 07. 16:52
|
|
Hugikah |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.13. Hozzászólás: 953 Csatolások: 75 Azonosító: 169226 offline
|
ezmiezezmi???HE?12 évesek!!!TIZENKETTŐ!!!Azért ez nem semmi ám!Ilyen fiatalok és kitervelik azt,hogy gonosz módon meghívják az egyik ismerősüket,hogy megöljék.Alapból nincs joga senkinek ahhoz,hogy egy ember életét elvegye,főleg ha fiatal még,előtte az egész élet.Azért ez durva nagyon.És ilyen fiatalon meg hogy lehetnek ilyen kis g*cik,hogy embert öljenek?Még nem fogják fel ezek szerint a helyzet súlyosságát,hogy ha valamit csinálnak,az többé nem visszavonható!Én se vagyok valami túl idős,hogy itt "pampogjak" ilyenekről,de ez már gáz!..Az hogy ilyenekre képesek egy nem létező,KITALÁLT karakter miatt...áh..hagyjuk inkább...a lényeg hogy nagyon durva,és hogy a cikk írójának is írjak valami hozzászólást;nagyon jó cikk lett,minden benne van ami kell,nem csak a gyilkosság,hanem a hozzá kapcsolódó dolgok is,amiket érdemes tudni!köszi a hírt,ezt érdemes volt elolvasni,hogy ilyenek történnek körülöttünk manapság.
2014. június 07. 17:42
|
|
Wiaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.02. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 205110 offline
|
12 évesen hova fajul a világ?
gyilkosságot akarnak elkövetni? a szülők meg hagyják hogy a gyerekek ilyeneket nézzenek? jesszus ha lesz gyerekem a számítógép közelébe nem fog kerülni!!! meg amúgy is...?! milyen elmetegeke ezek?
2014. június 07. 19:53
|
|
madame_lestrangevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.12. Hozzászólás: 184 Csatolások: 0 Azonosító: 213332 offline
|
te jó isten!!!!
2014. június 08. 00:13
|
|
Lizzy9500visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 253 Csatolások: 400 Azonosító: 210585 offline
|
Szomorú és sok mindent elárul a világról, hogy már meg sem lepődök. Egyre több beteg ember van, és egyre fiatalabbak. Ez ijesztő. Bele se merek gondolni, mi lesz velünk mondjuk 10 vagy 20 év múlva. Csak én érzem úgy, hogy rosszabb irányba nem is haladhatna az emberisèg?
2014. június 08. 07:55
Kis rohadékok... De azért ne felejtük el, hogy ez nagyobb szinten egyáltalán nem az ő hibájuk, hanem a Miénk, rohadék embereké! A legnagyobb hiba az volt, hogy kitalálták ezt a Slender Man izét, de azelőtt még az, hogy a naptár 2001 január 1-jét mutatott... hová fajult ez az alapból mocskos, hazug, kegyetlen világ! Gyűlölöm az emberiséget,amiért ilyen aljas módon tesznek tönkre minket!
2014. június 08. 11:01
Azárt nekem legalább egy dolog tetszett a cikkben: 60 év börtönbüntetés, legalább itt komolyan veszik a dolgot!
2014. június 08. 13:00
|
|
Esztii. SellykeFan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 933 Csatolások: 17 Azonosító: 197399 offline
|
Egy ilyen hülyeséget bevesznek,egy hülye játék miatt..Úristen ez már röhej.
O.o
2014. június 08. 13:03
az ilyeneket elmegyógyintézetbe kell zárni ÖRÖKRE!!!!
2014. június 08. 13:13
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Én is olyan tizenkettő lehettem, amikor először hallottam a Slenderről, és játszottam a játékkal (ami mellesleg elég gagyi, már bocs, grafika 0, élmény 0, nagy kunszt 0, egyéb érdemes dolog 0... na mindegy), de basszus, ha én ép eszűen fel tudtam fogni, hogy CSAK EGY KITALÁLT KARAKTER, akkor ezek hogy nem..? Ja, és hogy még áldoznak is neki?! Jézus, mi van már? Mi lesz a következő, kis 5-6 évesek fogják az ismerősöket a kútba lökni, hogy Samarának áldozzanak? Álljunk már meg...
Csak annyit mondanék még, hogy gratulálok a szüleiknek, hogy nem képesek normálisan nevelni őket. És jobbulást a kislánynak. Jesszus...
Csak annyit mondanék még, hogy gratulálok a szüleiknek, hogy nem képesek normálisan nevelni őket. És jobbulást a kislánynak. Jesszus...
2014. június 08. 14:45
Hogy hova fajul a világ?!
már meg sem lepődök-.-"
2014. június 08. 14:46
|
|
BeHappy 123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.11. Hozzászólás: 167 Csatolások: 0 Azonosító: 224093 offline
|
Szegény gyerekeknek manapság ilyen szörnyűségeket kell látniuk mint Slederman (akiről személy szerint most hallok először). Ilyen fiatalon es befolyásolhatóan a szülőknek kellene figyelni, hogy ne láthassanak ilyeneket a gyerekek. Ettől függetlenül borzasztó amit elkövettek. Szerintem nem is börtönbe hanem elmegyógyintézetbe kellene zárni őket, hátha egy Pszichológus segíthet rajtuk, es normális felnőtté tudnának válni.
Jobbulast a megkéselt kislánynak!
Jobbulast a megkéselt kislánynak!
2014. június 08. 16:21
Jézus Isten... ez nagyon durva. És akkor még finoman és nőiesen fejeztem ki magam. Mondjuk az a benyomásom, hogy a két lányt inkább a pszichiátrián kellene kezelni, mint börtönbe küldeni. Az, hogy valami szellemi problémájuk van, olyan biztos, mint hogy itt ülök és ezt a hozzászólást gépelem.
Az egyik lány látja a Slender Mant, ez nem elég ok?
2014. június 08. 18:24
|
exoverdoseleech |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.28. Hozzászólás: 2353 Csatolások: 1181 Azonosító: 226704 offline
|
Őrült egy világot élünk.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: