Durva! Slender Man miatt akart gyilkolni két 12 éves lány
2014. június 06. 13:35
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Igazából itt nem a legendával, a képekkel vagy a játékokkal van a baj, hanem a két gyerekkel és azzal ahogy nevelték őket. Rengetegen szeretik még Slender Man - t, és nem mindegyik vetemedik tőle gyilkosságra. Eléggé elcseszett életű gyerekek lehetnek, ha ennyire el tudták veszteni a józan eszüket...
2014. június 06. 14:56
|
|
RutaPrimroseLove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.17. Hozzászólás: 697 Csatolások: 5 Azonosító: 202135 offline
|
Hmmm...
AZT A ROHADT! Hogy a hét pokolba jut eszükbe. hogy csak úgy megölik az osztálytársukat? HOGY? Komolyan mondom, én a szülők helyében saját kezűleg öltem volna meg magamat. Tudom-tudom, ilyenkor "a gyerek mellett kell állni, mert biztos lelki sérülés miatt volt, stb". De hát ez... Hogy a jóistenbe vetemedhet rá két 12 éves lány erre? Én valahogy nem tudnám megmagyarázni, hogy milyen módon hiszek bennük... cak attól félek, hogy a sötétbe egyszer csak ott lesz, teljes alakjában. de hát ez számomra csak egy félelem. De ez szerintem már súlyos agyi sérülés, vagy nem is tudom, de számomra ez FELHÁBORÍTÓ! Jómagam is 12 éves vagyok, de nekem még ilyen (szerencsére) fel sem merült a fejemben, még az se, hogy akár direkt megsebezném az egyik osztálytársamat/ barátomat. Nem tudom milyenek voltak ezek a lányok, de gondolom már azelőtt sem volt nálunk minden teljesen rendben... Mert hát épelméjű gyereket remélem nem csinálnak ilyet. Persze szerintem is ez nevelés kérdése, de vajon ilyenkor mit érezhetnek a szülők? A lányok legjobb barátnői? Engem ez a cikk egy kicsit megrémített, hogy már ilyenek is vannak. Hála, hogy nekem egy rendes, normális osztályom van
AZT A ROHADT! Hogy a hét pokolba jut eszükbe. hogy csak úgy megölik az osztálytársukat? HOGY? Komolyan mondom, én a szülők helyében saját kezűleg öltem volna meg magamat. Tudom-tudom, ilyenkor "a gyerek mellett kell állni, mert biztos lelki sérülés miatt volt, stb". De hát ez... Hogy a jóistenbe vetemedhet rá két 12 éves lány erre? Én valahogy nem tudnám megmagyarázni, hogy milyen módon hiszek bennük... cak attól félek, hogy a sötétbe egyszer csak ott lesz, teljes alakjában. de hát ez számomra csak egy félelem. De ez szerintem már súlyos agyi sérülés, vagy nem is tudom, de számomra ez FELHÁBORÍTÓ! Jómagam is 12 éves vagyok, de nekem még ilyen (szerencsére) fel sem merült a fejemben, még az se, hogy akár direkt megsebezném az egyik osztálytársamat/ barátomat. Nem tudom milyenek voltak ezek a lányok, de gondolom már azelőtt sem volt nálunk minden teljesen rendben... Mert hát épelméjű gyereket remélem nem csinálnak ilyet. Persze szerintem is ez nevelés kérdése, de vajon ilyenkor mit érezhetnek a szülők? A lányok legjobb barátnői? Engem ez a cikk egy kicsit megrémített, hogy már ilyenek is vannak. Hála, hogy nekem egy rendes, normális osztályom van
2014. június 06. 16:01
|
|
Aya-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 221349 offline
|
ez... ez... EZ?!!!!! 12 évesek, szerintem nem Slender mant kéne életcélul kitűzni!!! ez most nagyon lesokkolt... egyáltalán hogy jutott ez eszükbe, ezek őrültek!!! minimum tényleges életfogytiglanra kéne ítélni őket!!! én már nem tudom, hova fog még fajulni a világ... 12 évesek, ez a legdurvább!!!
2014. június 06. 17:34
Miután egyszer nekem is volt részem kipróbálni azt a játékot,bevallom,folyton a hátam mögé képzeltem,de aztán persze beláttam,hogy egyszerűen csak h#ly> vagyok.
Megérdemlik a börtönt és a pénzbírságot is.
Viszont az a szerencsétlen kislány nem érdemelte meg a halált.
Megérdemlik a börtönt és a pénzbírságot is.
Viszont az a szerencsétlen kislány nem érdemelte meg a halált.
2014. június 06. 18:02
Én szeretem Jeff the killert, és a többi creepypastát, de nem vagyok elmebeteg, jól mondta valaki előttem, hogy nem a történetekkel van baj, hanem hogy valakik ennyire buták.
2014. június 06. 19:17
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ennyire elmeháborodottnak lenni?! Most ezzel elszúrták az életüket! JOBB ÍGY??
2014. június 06. 19:59
|
|
AncsiiiiForeverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.29. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 212651 offline
|
Jesszusom!!!! 1. ezek 12 éves csajszik akik imádják a horror történeteket. Szegények most 70 éves korukig belesznek zárva. Amugy nem börtönbe hanem elmeintézetbe kéne őket küldeni hisz az egyik halucinál.
2014. június 06. 21:23
Ez azért már durva! Ilyet csinálni egy 12 éves lánynak...
B*szki, azért a szülőknek ezt észre kellett volna vennie, hogy gyerek enyhén gyökér.
B*szki, azért a szülőknek ezt észre kellett volna vennie, hogy gyerek enyhén gyökér.
2014. június 07. 07:40
Én általában nem szólok bele, ki hogy cseszi el az életét, nekem édes mindegy.
De azért basszus ez már túlzás. Az oké, hogy mondjuk valaki szereti mondjuk a Fűrész című filmeket. De egy normális ember, akinek megvan mind a 4 kereke max egy posztert vesz róla... Erre ez a két 12 éves kislány gyilkol. Ez egy 40 évestől is rossz, de egy 12 évestől? Már-már inkább ijesztő...
De azért basszus ez már túlzás. Az oké, hogy mondjuk valaki szereti mondjuk a Fűrész című filmeket. De egy normális ember, akinek megvan mind a 4 kereke max egy posztert vesz róla... Erre ez a két 12 éves kislány gyilkol. Ez egy 40 évestől is rossz, de egy 12 évestől? Már-már inkább ijesztő...
2014. június 07. 11:39
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Jézus Mária! A gyerekek betegek...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: