|
- törölt felhasználó -
|
|
|
|
|
Sokan írják, hogy a szülők hibája, mert nem ellenőrzik a gyerekeket. Nos, ez részben igaz, nem kell mindent megengedni nekik, de 12 évesen lehetne annyi eszük, hogy nem hisznek ebben. Mert a mai világban nem mondhatod egy 12 évesnek, hogy nem gépezhet, ugyanis ilyen a világ, nagy szerepe van a netnek, ha otthon nem, barátoknál vagy iskolában megoldja, hogy szörfözzön. Plusz azt egy szülő nem teheti meg, hogy állandóan a gyerek mellett áll, míg az a gép előtt ül. Egyrészt 12 évesen kell lennie az ember lányának (vagy fiának) annyi sütnivalója, hogy nem megy fel olyan lapra, amire nem akar. Nyilván a szülők nem gondolták, hogy két lány gyilkosságot tervez, ez miért lenne az ő hibájuk? Csak mert a számítógép elé engedték a lányokat? Ha nem tették volna, az lett volna a probléma.
Az öcsém most 12 éves, szokott gépezni, akkor is, ha csak én vagyok esetleg itthon, akiről tudja, hogy nem köpné be, ha horrort nézne, de nem teszi, nem érdekli. Semmi olyat nem néz meg a neten, amit nem akar. A lányok szerintem tudatosan kerestek ilyen témát, mert nem hinném, hogy pl a facebookon mindenki az osztályból Slander Man nevét írta volna ki az üzenőfalra, szóval biztos vagyok benne, hogy direkt kerestek rémes sztorikat, stb.
Meg ott van az a tény is, hogy lehet, hogy nem minden oké náluk. Vannak ilyenek, előfordul, szerintem ezzel mindenki tisztában van. Plusz, ha az egyik azt állítja, látja is az arc nélküli rémet, nem hiszem, hogy minden rendben van nála, és sajnos ezt a szülők nem veszik észre, legalábbis a legtöbb esetben csak későn, meg nem hiszem, hogy valaha is agyaltak volna azon, hogy mi van ha a lányom mentálisan zavarodott. Eddig nem voltak jelei.
Ha lesz egy gyereketek, nem az teszi majd ki a mindennapjaitokat, hogy furcsaságokat keressetek benne, vagy igen? ...
0 felhasználónak tetszik: