Starity

Durva! Slender Man miatt akart gyilkolni két 12 éves lány

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. június 05. 16:05 #41
- törölt felhasználó -    
Újabb példa, hogy mennyire veszélyes az internet a gyerekekre nézve. A szüleiknek is csak gratulálni tudok, hogy törődés és nevelés helyett inkább hozzáengedik az internethez. Lassan már egy újszülöttnek sem ruhákat visznek a rokonok ajándékba, hanem okos telefont, meg tabletet. 110.gif
Persze 12 évesen azért kicsivel lehetett volna több eszük, de sajnos vannak akik fogékonyabbak a hülyeségre (főleg ebben a korban) és ha szabadon minden figyelem nélkül hagyjuk a gyerekeket a gép előtt ne csodálkozzunk...
Szerencsére az áldozatuk túl élte és remélhetőleg felépül, de ki tudja, hogy a következő "Slender Man követő" áldozata is túl éli-e? És vajon még mennyi tragédia kell ahhoz, hogy végre felmérjék a felnőttek, hogy nem tévé elé ültetve és számítógép előtt kéne "felnevelni" egy gyereket? blink.gif

Nem büntetésen hanem megelőzésen kéne gondolkodni, már esküszöm nem is a való világ vagy egy sötét sikátor a félelmetes, hanem a világháló. Ők ketten tényleg csak egy a sok közül, de konkrétan naponta lesz minimum egy gyerek, tinédzser öngyilkos az internetes zaklatás miatt. Hová fajul az emberiség, HOVÁ??
2014. június 05. 16:07 #42
Panni66
Panni66
lovelorn ♥

StátuszFalling down is a part of life,getting up is living.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1049
Csatolások: 0
Azonosító: 169074
Úristen...Ez nagyon durva...Teljes sokkhatás ért miközben olvastam...a legenda is nagyon para,de ez... nagyon furcsa,mert 12 évesen már nem annyira hülye az ember,valószínűleg nem voltak teljesen épelméjűek,vagy legalábbis megszállotjai voltak ennek a történetnek. 60 év viszont...2 gyerekre nézve még ezeknek fényében is rengeteg. Jól járnak egy elmegyógyintézettel.
2014. június 05. 16:10 #43
caturday
caturday
visszatérő vendég

Státuszholy chimichanga!!!!!!
Hozzászólás: 485
Azonosító: 221365
Little Pixie, te 19 késszúrást és egy kishíján gyilkosságot simán "hülyeségnek" titulálsz, amit szerinted meg fognak bánni? Az a 19 késszúrás nem éppen megbánásról vagy lelkiismeretről tanúskodik. Érdekelne a te gyerekkorod, ha ez nálad elnézendő dolog.
2014. június 05. 16:11 #44
- törölt felhasználó -    
Sokan írják, hogy a szülők hibája, mert nem ellenőrzik a gyerekeket. Nos, ez részben igaz, nem kell mindent megengedni nekik, de 12 évesen lehetne annyi eszük, hogy nem hisznek ebben. Mert a mai világban nem mondhatod egy 12 évesnek, hogy nem gépezhet, ugyanis ilyen a világ, nagy szerepe van a netnek, ha otthon nem, barátoknál vagy iskolában megoldja, hogy szörfözzön. Plusz azt egy szülő nem teheti meg, hogy állandóan a gyerek mellett áll, míg az a gép előtt ül. Egyrészt 12 évesen kell lennie az ember lányának (vagy fiának) annyi sütnivalója, hogy nem megy fel olyan lapra, amire nem akar. Nyilván a szülők nem gondolták, hogy két lány gyilkosságot tervez, ez miért lenne az ő hibájuk? Csak mert a számítógép elé engedték a lányokat? Ha nem tették volna, az lett volna a probléma.
Az öcsém most 12 éves, szokott gépezni, akkor is, ha csak én vagyok esetleg itthon, akiről tudja, hogy nem köpné be, ha horrort nézne, de nem teszi, nem érdekli. Semmi olyat nem néz meg a neten, amit nem akar. A lányok szerintem tudatosan kerestek ilyen témát, mert nem hinném, hogy pl a facebookon mindenki az osztályból Slander Man nevét írta volna ki az üzenőfalra, szóval biztos vagyok benne, hogy direkt kerestek rémes sztorikat, stb.
Meg ott van az a tény is, hogy lehet, hogy nem minden oké náluk. Vannak ilyenek, előfordul, szerintem ezzel mindenki tisztában van. Plusz, ha az egyik azt állítja, látja is az arc nélküli rémet, nem hiszem, hogy minden rendben van nála, és sajnos ezt a szülők nem veszik észre, legalábbis a legtöbb esetben csak későn, meg nem hiszem, hogy valaha is agyaltak volna azon, hogy mi van ha a lányom mentálisan zavarodott. Eddig nem voltak jelei.
Ha lesz egy gyereketek, nem az teszi majd ki a mindennapjaitokat, hogy furcsaságokat keressetek benne, vagy igen? ...
2014. június 05. 16:13 #45
CumberAddicted
CumberAddicted
visszatérő vendég

StátuszI'm not a sociopath, I'm just an introvert person. Do your research!
Hozzászólás: 120
Azonosító: 226953
Borzalmas! Hogy lehet valaki ilyen elmebeteg?! Olvas valamit és képes egy nyilván való kitaláció miatt ölni... Ez sokkolt.
2014. június 05. 16:16 #46
bohóc9
bohóc9
wor(k)shipper

Státuszbohoc9 még nem állította be a státuszát :P
Hozzászólás: 1330
Azonosító: 200672
a baj az, hogy mindenki rossz helyen keresi a hibást.
2014. június 05. 16:22 #47
- törölt felhasználó -    
Hát ez nagyon beteges komolyan mondom és hol vannak ilyenkor a szülők? Ez nem normális dolog nem lehet hogy ezt ne vegyék észre..
2014. június 05. 16:30 #48
Kitty miau
Kitty miau
Heichou

StátuszSie sind das Essen und wir sind die Jäger!
Hozzászólás: 1240
Azonosító: 168976
imádom az ilyen kitalált horrorstorykat de ez azért már durva ohmy.gif de a legdurvább mégis az hogy 12 évesek ohmy.gif és LÁNYOK bakker ohmy.gif ebből is látszik hogy milyen hiszékenyek az emberek....
2014. június 05. 16:32 #49
Hollywood
Hollywood
visszatérő vendég

Státusz~A girl has no name~
Hozzászólás: 251
Azonosító: 179378
Szerintem valamilyen szinten betegek agyilag az nem lehet hogy egy épp elmélyü ember ilyet tegyen szóval egy nagy picit sajnálom a 2 lányt hogy elmeháborodottak ilyen idősen de akkor sem mentség arra amit tettek de mivel "nem voltak tudatában " hogy mit csinálta ezért szerintem csak bedugják őket az elmegyógyintézetbe ... Ezért nem szeretem ha öcsém ilyenekkel jatszik mert ki tudja mit művel majd később .. De remelem egy ideig nem kell ilyen dologról hallanom mert ez borzasztó !!
2014. június 05. 17:19 #50
- törölt felhasználó -    
Annyira nincs értelme ennek a Slender-Mannak.Aki kitalálta most vállonveregetheti magát mert 9-10 évesek szarnak betőle.Most meg ez.Grat!
2014. június 05. 17:21 #51
Dojcy
Dojcy
Hozzászólás: 1072
Csatolások: 51
Azonosító: 92123
akinek az ilyen megfordul csak a fejében is annak mindegy, hogy hány évesen, de tuti veszélyes lesz a társadalomra, ne is kerüljenek ki soha
2014. június 05. 17:39 #52
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa

Státuszte quiero más que nunca
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
ezek valami elmebajosak o_O
2014. június 05. 17:45 #53
- törölt felhasználó -    
Nos. Mit is lehetne erre írni. Biztos, hogy valami abban a fejecskékben már régóta nem oké. Nem hiszem, hogy egy történet lenne csak annak a hátterében, hogy kettő 12 éves lány megöljön egy másikat. Vagyis meg akarjon ölni egy másikat, mert hála az égnek nem sikerült.
2014. június 05. 17:52 #54
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요

Státusz사랑해 강민규!
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Néha nem tudom, hogy mi történt a világban, hogy ekkora változás következett be az én gyerekkorom óta...nekem ilyen sosem jutott volna eszembe. Persze akkor még nem volt gyakori az internet, mobilom is 14 évesen lett, egy 3210-es biggrin.gif A viccet félretéve, igazából mind a szülő, mind a gyerekek hibája a dolog. A szülőké, mert nem figyelnek oda manapság sokan a gyerekükre kellően, legtöbben azért, mert sokat kell dolgozniuk, hogy fenntartsák a családot és ugye anyukának apukának is dolgoznia kell. A gyerekeknek meg azért a hibája, mert ilyen idiótaságot elhisznek. Megérdemelnék azt a 60 évet, de minimum 40-et...bár belőlük nem hiszem, hogy lesz még ép elméjű felnőtt.... sad.gif
2014. június 05. 18:00 #55
omrayfanni2003
omrayfanni2003
visszatérő vendég

StátuszMinden ami R5! (fórum/sztárok)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 241
Csatolások: 33
Azonosító: 216630
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő NO COMMENT.
2014. június 05. 18:02 #56
mogyeszka
mogyeszka

Státusz''A titok olyan halmazállapotú anyag,amely alkoholban oldódik...'' :D ♥
Hozzászólás: 1693
Azonosító: 217986
Ez mi már?!! ohmy.gif Két elmebeteg csitri!! Hát ez hihetetlen,hogy milyen világban élünk!!
2014. június 05. 18:10 #57
- törölt felhasználó -    
Ez komoly? Ne már! ohmy.gif
2014. június 05. 18:15 #58
- törölt felhasználó -    
Gratulálok! Ezt nem lehet arra fogni, hogy gyerek. Egy évvel vagyok idősebb náluk, de nekem ilyesmi nem jutott volna az eszembe soha. Nem vagyok ekkora h*lye. Igaz, ezek nem teljesen százasok, szóval még az a jó, hogy több embert nem akartak kinyírni. Megérdemlik a börtönt. Remélem ott halnak meg.
2014. június 05. 18:19 #59
- törölt felhasználó -    
Ez egyszerűen elképesztően borzalmasan hátborzongatóan hihetetlen. Két kislány, akinek még ott van a tojáshéj a fején, képesek egy ostoba, szerkesztett-kép, és egy legenda bűvöletében gyilkossági kísérletet tenni. Nem tudom, hogy a szülők mit érezhetnek most, abba bele sem merek gondolni, hogy az áldozat és a családja min mehet keresztül. Nem vagyok még én sem felnőtt, de biztosan állíthatom, hogy százszor érettebben tudok viselkedni. Megérdemelnék az a börtönbüntetést.
2014. június 05. 18:23 #60
- törölt felhasználó -    
Szerintem maga a film borzalmas.Eleve se szinkron,még feliratosan se találni de ez nem akadályozott meg,jó angolosnak mit sem ér biggrin.gif Attól még nagyon unalmas a film. Lényegtelen. Mit is mondjak,én is leszúrnám néha pár osztálytársam,de nem a Slender Man miatt rohog.gif
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!