Tizenkilenc késszúrást szenvedett el egy osztálytársuk egy pizsamaparti után, mivel a lányok az ő áldozatával akartak tisztelegni a kitalált lény előtt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Durva! Slender Man miatt akart gyilkolni két 12 éves lány
2014. június 05. 14:06
|
|
TianaBlack |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.28. Hozzászólás: 672 Csatolások: 36 Azonosító: 212599 offline
|
zswaggers: igazad van. Szerintem ez a szülők kárára megy...
2014. június 05. 14:17
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
Én is hiszek az ijen dolgokban de nem ölnék embert csak ha az életem forogna kockán.A házunkban már történtek misztikus dolgok (tudom hogy mit gondoltok) és tényleg nagyon para volt.
2014. június 05. 14:18
|
|
pink girl 11 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.01. Hozzászólás: 523 Csatolások: 3 Azonosító: 216206 offline
|
..........pontosabban szellemjárásnak hívják.
2014. június 05. 14:18
|
|
Directioner4evörúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.20. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 221494 offline
|
Hát, nem tudom.. Hogy lehet valaki ilyen idióta és ostoba? Most komolyan..
2014. június 05. 14:20
|
|
Dorina1024høgh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.18. Hozzászólás: 3778 Csatolások: 1047 Azonosító: 191824 offline
|
Ennyire nem lehetnek hülyék. Ez csak egy legenda istenem! Nem létezik. Persze majd azon a képen az összes gyerek eltűnt+még a fotó készítője is. Persze. Én ezt tuti biztos, hogy nem hiszem el. Szerencséjükre, hogy a lány nem halt meg, bár ugye a volt a céljuk. De miért kellett ezt csinálniuk? Mert akkor ezzel a Slender Man-nel élhettek volna együtt? Jesszusom. Azt tudtam, hogy az angolok vagy az amerikaiak hülyék, de hogy ennyire?! Ez kész. Jó lesz ha 60 évre szépen a hidegre kerülnek.
2014. június 05. 14:27
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Ilyen hülyék hogy lehetnek.
2014. június 05. 14:28
|
|
Csak Audreyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.07. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 225653 offline
|
Hát ez borzalmas nem igaz hogy ennyire elhitték ezt a hülyeséget (nem mintha nem hinnék a természetfeletti dolgokban). Ilyenkor mindig arra gondolok hogy én nyugodtan éltem az életem szegény lányt meg megkéselik, bár ha így gondolkoznánk egy boldog napunk se lehetne.
2014. június 05. 14:28
|
|
Sweatheartúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 226814 offline
|
Szörnyű, egyszerűen szerintem ez morbid, brutális, és felfoghatatlan! Szerintem ez valamennyire nevelés kérdése is lehet, de nem tuom.... és én is csak osztani tudom zswaggers és Spanyola véleményét. Ha nekem a gyerekem 12 évesen megakarná ölni az egyik osztálytársát...azt hiszetm idegösszeroppanást kapnék, vagy valami hasonlót!!!
2014. június 05. 14:41
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Aztán öregen és mindenféle élet nélkül, talán már családtagok nélkül jönnek ki a börtönből, csak mert 12 évesen nem voltak normálisak. Csak gratulálni tudok. Egyáltalán nem értem, hogy fordulhat ez meg egy 12 éves fejében. Még egy állatot se, nem hogy embert ölni egy olyan dolog miatt, ami nem is létezik!
2014. június 05. 14:42
emberek,annyira hülyék, hogy az már elképzelhetetlen....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: